lauantai 28. tammikuuta 2017

Tyhmyys vaatii helppoa arkea

Kaupungistuminen tekee ihmisistä tyhmiä
YLE, 14.5. 2013: Tutkimus: Ihmiset tyhmentyneet sitten 1800-luvun
//Update:
HS, 24.1. 2018: Yksi kuva näyttää suomalaisten nuorten miesten osaamisen laskun, ja se on pysäyttävä – syitä ei tunneta.
HS, 6.3. 2017: Uusi tutkimus: Ihmiskunta ei muutukaan koko ajan välkymmäksi – äly uhkaa hiipua, kun koulutetut saavat muita vähemmän lapsia.
Kauppalehti, 29.1. 2017: Islantilaistutkijat: Aikaa myöten ihmisistä tulee idiootteja.
-"Nykymaailmassa ei tarvita enää älyä, joten älykkäät karsiutuvat luonnonvalinnassa."
Upadate//

Tyhmyyden oravanpyörä:
Helppo elämä ei vaadi älyä. Tyhmentyvä ihminen etsii mahdollisimman helppoa elämää, joka taasen vähentää hermosynapsien määrää, jolloin ihminen haluaa entistäkin helpompaa elämää, ...
AL, 28.1. 2017: Tuoreet tilastot kertovat, miten ihmiset haluavat asua – Helppo arki houkuttelee marjapuskia enemmän.
IL, 28.1. 2017: Opiskelijoiden asennetta arvostellut tohtori: "Vihapostia alkanut jo tulla".

Kun ihmisellä on helppo elämä, niin hän haluaa kaikille muillekin sellaista arkea, jossa ei tarvitse käyttää älyä. Kansalaispalkan ja kehitysavun suosio on suurempaa kerrostaloissa asuvilla kuin puurtarhan hoitajilla.

Kivilinnan rakentajat haluaisivat kaikkien muidenkin rakentavan omat linnansa, eikä kivilinnan rakentaja näe siinä mitään järkeä, että ihmisille jaetaan ilmaiseksi rahaa, leipää ja muuta sellaista, jonka hän voisi itsekin luoda, jos hän ei olisi niin saamaton ja tyhmä.

Tässä männä vuosina Suomesta lähti Afrikkaan Huussi RY, joka halusi rakentaa paskahuuseja afrikkalaisille. Kun huussilaiset saivat rakennettua huusseja afrikkalaisille, niin sitten he huomasivat, että heidän pitää lähteä takaisin Afrikkaan tyhjentämään ja korjaamaan huussejaan.

Hommafoorumilla ja muillakin ylilaudan tapaisilla foorumeilla naureskeltiin, kun suomalaiset siivosivat afrikkalaisille rakentamiaan huusseja. Siinä olevaistui kaiken kehitysavun täydellinen typeryys: Kehitysapua kannattavat eivät halua, että kehitysmaiden ihmisillä olisi omaa sisäistä kehitystä, vaan kehitysavun ainoa tarkoitus on estää kehitysmaiden ihmisiltä kaikenlainen itsekehitys.

Nyt tuo sama kehitys on kaiken kansan nähtävillä myös Suomessa: Suomalaiset eivät enää itse pysty rakentamaan huusseja tai kasvattamaan marjoja pihoillaan, vaan tänne tuodaan kaikki kehitysmaalaiset, joille opetetaan, miten rakentaa huusseja suomalaisille, jotka syövät kehitysmaalaisten keräämiä marjoja.

B, 3.1. 2018: Suvaitsevaisuus aiheuttaa tyhmyyttä.
Blogi, 9.2. 2015: Ihmiskunnan tyhmyyskasvu demokratian syy.
Blogi label: Kehitysapu.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Ajatelkaas sitä, miten hienoa olisi, jos Afrikan kaupunkien alla olisi vastaavat luolastot, mitä Helsinki on rakennuttanut alleen?

Eipä vaivaisi helle afrikkalaista, kun hän voisi käveleskellä maanalaisia käytäviä pitkin ....
Hmmmm. Mitenköhän Eurooppaan töihin halajavat afrikkalaiset saataisiin tekemään töitä Afrikassa? Toisaalta, jos afrikkalaiset eivät halua rakentaa Afrikkaa, niin miten voidaan odottaa, että osallistuisivat Euroopan rakentamiseen?

Odotan, että helsinkiläiset ja muut Suomen kaupungit rakentaisivat lisää maanalaisia käytäviä ja tiloja. Ihan vaan siksi, että elämä planeetan pinnalla tulee pahoin kärsimään ihmisen toiminnasta, joten maanalainen elämä voisi suoda ihmiskunnalle aikaa siihen saakka, kunnes ihmisen elämä Marsissa vakiintuu...