torstai 26. tammikuuta 2017

Trumpin Muuri-Trump's Wall

Koska näyttää siltä, että suvakkiliberaaleilla on logiikka hukassa, mitä tulee heidän ideologisiin juttuihinsa, niin teenpä tähän pienen logiikka-appsin, jonka jokainen voi imuroida omien korvien väliin täysin vapaasti ja ilmaiseksi.

Liberaalit ovat hysterisoituneet ilmeisesti Ylen täysin vajaasta uutisoinnista johtuen, missä Yle väittää, että Trump rakennuttaa muurin USA:n eteläiselle rajalle. YLE olisi voinut kertoa, että Mexikon ja USA:n rajalla on muuria jo tuhannen kilometriä.

Donald Trump on tajunnut, että jos muuri ei toimi muurina, niin se on joko purettava pois -- tai sitten se on rakennettava sellaiseksi, joka toimii niin kuin on tarkoitus.  

Nykyinen tuhannen kilometrin pätkittäinen muuri on lähinnä vain seula, joka päästää ali, läpi ja yli vain rikollisia.  Sitä muuria on vuosien mittaan pidennelty, korotettu ja paranneltu, mutta edelläänkään se ei vastaa tarkoitustaan.
Liberaaleille olisi sopinut seula-tyyppinen muuri johtuen varmaan siitä, että liberaalit muutenkin tykkäävät ränsistyneistä ja huonoista rakenteista. Sehän nähtiin Trumpin virkaanastujaisten aikoihinkin, miten liberaalit halusivat tuhota USA:n kaupunkeja, joka on yksi yhteen sen kanssa, miksi liberaaleille ei sovi sellainen muuri, joka toimisi oikeasti muurina.

Presidentti Barak Obama ei halunnut purkaa muuria, mutta hän ei myöskään halunnut parsia sen reikiä umpeen, vaan halusi, että se on edelleen pelkää isoreikäinen siivilä, jotta USA saisi jatkossakin nauttia meksikolaisista huumekartelleista.

en-Wikipedia: Mexico–United States barrier

Ei kommentteja: