tiistai 3. tammikuuta 2017

TERVE IHMINEN EI BUUAA

IS, 15.4. 2017: Luuletko, että sinulla on tunneälyä? Neljä kysymystä paljastaa totuuden!

OTTEITA NAAMATAULUSTA
kertoo, miksi maailmalla rakennetaan muureja, mikä on valtioiden yksityistetty tulevaisuus, miksi Suomessa buuataan ja tehdään hometaloja ja homesiltoja -- eli muutama tämän aamuinen Facebook-kirjoitukseni kahvitaukonne ratoksi.

TERVEEN IHMISEN TURHUUS

Kansalaistorilla oli Uutenavuonna kupla.
En näe mitään eroa tulppaani- tai asuntokuplalla verrattuna buuaamiseen, koska kaikkien niiden syynä on se, ettei ihminen hallitse itseään, joka johtuu siitä, että ihmiset ovat sentimentaalisia.

Nykyään oikein opetetaan, miten olla äärisentalistimentteja: Tunneälyä opettamalla ihmiset saadaan herkemmin paikallisiin kupliin kuplimaan tutkijoiden suureksi iloksi. Sentimentalismin kultti

Psykologit opettavat tunne- ja parviälyä siksi, että psykologit saisivat materiaa tutkia ihmistä, millainen on ihminen, kun se käyttäytyy epänormaalisti.

On tunnettu totuus, ettei terve ihminen ole minkään arvoinen tutkimuskohteena, joten jotta yhä lisääntyvä asiantuntijoiden joukkio saisi palkkakuoppiinsa lisää materiaalia, niin siksi terveet ihmiset pitää saada jollakin tavoin käyttäytymään erittäin sairaasti.

Jotta muuten terve, mutta päästään vähän laho ihminen tulisi hyväksi tutkimusmateriaaliksi, niin sitä varten tutkijoiden tulee luoda älylle tuhat ja sata erilaista luokkaa. Olisihan se liian yksinkertaista, jos älyä sanottaisiin vain älyksi,  joten nyt on kiva maalata älystä roskaälyä, koska älyn näköisäly ei ole mistään kotoisin, ja mitä sellaisella oikealla älyllä ylipäätään voisi tehdäkään, kun kaikilla feikkiälyillä voi todella hienosti buuata ja syödä tosiTV:ssa torrakoita....

Tunneäly: Tunteen näköistä näköisälyä

ROSKAN NÄKÖISTÄ TAIDETTA
- Jos otus näyttää ankalta, vaakkuu kuin ankka, niin... 

Laaduttomuus kaikilla valtion osa-alueilla johtuu taiteilijoista, jotka väittävät taiteeksi kaikkia romukasojakin.
Tuhansia vuosia sitten taiteilijoilla oli todellista kunnianhimoa, joka tuotti erittäin laadukasta taidetta, -- jota nykytaiteilijat lähinnä pilkkaavat, koska se on näköistaidetta. Nykytaiteilijoiden mukaan näköistaide ei ole enää arvostettavaa taiteellisuutta -- koska nykytaide tuottaa roskan näköistä näköistaidetta.

Nykyään taiteilijat luovat näköistaidetta roskasta. Roskan näköinen taide on nykytaiteilijan toiveuni, koska nykytaiteilijat ovat täysin pihalla loogisesta ajattelusta.

- Jopa yksinkertaisinkin lapsi tajuaa, että roskan näköinen taide on roskasta tehtyä näköistaidetta! Mutta koska nykytaiteilijat ovat pihalla logiikasta, niin he eivät tietystikään pysty tajuamaan, että roskan näköinen taide on roskaa --.

Timo Vihavainen, 3.1. 2017: Johtava kirjailija
If you want to live in a civilized way,
start to think logicallyMTV, 2.1. 2017: "Betoniasiantuntija: "Laatujärjestelmät pettäneet pahasti, määräyksiä laiminlyöty härskisti""

Muureja saa ja pitää rakentaa
Pitäisiköhän ihmiskunnan palata vanhaan hyvään aikaan, jolloin kaikki hieno rakennettiin kivestä?
Nyt meillä on vieläkin käyttökelpoisia siltoja, patsaita, taloja ja pyramideja tuhansien vuosien takaa, koska kivestärakentajan perspektiivillä ei ole vanhentumisaikaa.

Itsekin kivirakentajana tykkään ajatella plus/miinus miljoonan vuoden näkökulmilla

Koska näköjään historiasta ei opita mitään, niin sitten varmaan ihmisen pitäisi alkaa ajattelemaan esihistoriallisesti:
Ottakaa oppia esihistoriasta, niin sitten sillatkaan eivät sorru, eikä taloja tarvitse rakentaa kuin kertaalleen.
YLE, 14.5. 2013: Tutkimus: Ihmiset tyhmentyneet sitten esihistorian


AVARUUS ON KORKEIN ja PAKSUIN MUURI IKINÄ

Valtioiden rappeutuminen johtaa siihen, että yrittäjyyteen perustuvat järjestelmät tulevat suojaamaan alueensa korkeilla muureilla. Esimerkiksi juutalaiset ovat yritteliäitä, joten heidän on pakko suojata oma alueensa muureilla.
Kun tämä EU-höpötys alkaa vaimentua, niin Euroopan ympärille ja sisärajoille tullaan rakentamaan korkeita muureja. Muureja rakennetaan niin kauan, kunnes maailman viimeinenkin heimoaatteella toiminut alue on kehittynyt demokratia-valtioksi.

Viimeisimmäksi ilman omia muureja jää valtio, joka on ympäröity niin korkeilla muureilla, ettei sieltä ole päässyt yhtäkään heikkoa ihmistä elämään laiskan elämää muiden työllä.
Jo ensi vuosikymmenellä laajat ihmisjoukot Suomessakin huomaavat, että heidän on pakko suojata oma alueensa muureilla, sillä vain sellaiset eivät kannata muureja, jotka haluavat elää muiden loisina.
Rajattomuus on illuusio, harhakuvitelma niiden korvien välissä, jotka eivät ole koskaan maksaneet veroja omalla työllään.

Kaikki työtätekevät: Kohottakaa katseenne ylös taivaaseen, niin näette Jumalan luoman muurin -avaruuden-, joka estää teitä pääsemästä nauttimaan muiden maailmojen hedelmiä niin kauan, kun te annatte niiden elää keskuudessanne, jotka vaativat rajattomuutta.


MAAILMAN KEHITYSHISTORIA

Valtio on heimokulttuurin päätepiste. Valtiossa narsistinen omahyväisyys ja ahneus on viety huippuunsa. Valtioita hallitaan samalla periaatteella kuin mitä tahansa laumaeläintä, missä johtajina on kaikkein vahvin elukka ja muut ovat ainoastaan suvunjatkajia.

Kun valtio on saavuttanut kliimaksinsa, se alkaa rappeutua, koska sen johtajiksi aletaan valitsemaan myös heikkoja ja kyvyttömiä. Kun tämä valtioiden rappeutuminen jatkuu, niin samaan aikaan vahvuus ja voima alkavat esiintyä uusissa muodoissa, ja vihdoinkin elukkamaisuus on jäänyt taakse, valtioasteelle.
Rappeutuvat valtiot joutuvat taloudellisten pakkojen takia turvautumaan yksityisiin yrityksiin, joita ei hallita puolueellisesti, vaan loogisesti.

Valtioiden rappeutuminen jatkuu nin kauan kunnes ihmiset huomaavat, etteivät he enää tarvitse poliitikkoja mihinkään, koska kaikki on yksityistetty ja kaikilla työntekijöillä on hyvät oltavat.
Yksityiset yritykset ovat silti maailmankaikkeuden armottomien lakien alaisia, joten yksityiset yritykset alkavat muodostamaan monopoleja ja kartelleja. Koska nyt poliitikoita ei enää ole päällepäsmäreinä, niin entisen valtion kaikki yritykset muuttuvat lopulta yhdeksi suuryritykseksi..

Näin tulee tapahtumaan jokaisessa valtiossa. Tämä valtioiden yksityistäminen kestää tuhansia vuosia kunnes kaikki valtiot ovat monopoliyrityksiä.

Koska yritykset eivät tarvitse heikkoja ihmisiä mihinkään, niin yritykset yrittävät ja onnistuvat luomaan tapoja, joilla heikkous ja sairaudet poistetaan lopullisesti.

Kun maailmassa ei enää ole heikkoja ihmisiä, niin sen jälkeen maailma on täysin valmis monopolisoitavaksi: Kaikki maailman monopolit yhdistyvät ja koko planeetta on yksi ainoa suuryritys.

Edellä mainittu kehitysvaihe tulee kliimaksiinsa noin 45 tuhannen kuluttua, jolloin vahvat ihmiset ovat pystyneet luomaan tapoja, joilla ollaan yhteydessä muihin lähellä oleviin maailmoihin. Ja noin miljoonan vuoden kuluttua kaikki lähistöllä olevat jo yksityistetyt maailmat muodostavat yhden yhteisen kosmisen yrityksen.
Tai itse asiassa tuollainen kosminen yritys on jo olemassa ja ihmiskunnan on määrä kehittyä yhdeksi sen osakkaaksi

OY SUOMI AB-PERUSASIAKIRJA
1. Suomi on yksi ja jakamaton osakeyhtiöyhtiömuotoinen yritys, missä jokainen suomalainen on osakkaana yhdellä osakkeella.
2. Jokainen suomalainen on oppi- ja työvelvollinen.
3. Jokainen työpaikka tuottaa tai on tuottamatta voittoa ainoastaan Suomelle.
4. Suomi OY jakaa voittonsa jokaiselle työtätekevälle kansalaisille tasapuolisesti, ikään kuin kansalaispalkkana.
5. Jos joku ei tee vapaaehtoisesti työtä, hänet pidettäköön kaivostöissä niin kauan, että oppii rakastamaan työtä.
6. Poliitikkoja Suomi OY ei tarvitse, koska yritystä ei voi hoitaa puolueellisesti, ristiriitoja luomalla.
7. Suomi OY ei yksityistä mitään, sillä kaikki työpaikat ovat jo Suomi OY:n yksityisiä työpaikkoja.

Ei kommentteja: