sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Suuryritykset kielletty

En voi ymmärtää, miksi Urantia Kirja kertoo eräästä toisesta lähiavaruuden asutusta maailmasta, missä suuryritykset ovat täysin kielletty. Kaikki yritystoiminta on pelkästään pienyrityksillä ja perheyrityksillä.

TE, 27.3. 2020: Tutkijat varoittavat: Konkurssiaalto uhkaa lähes 70:tä prosenttia Suomen yrittäjistä – pahin tilanne on kaikista pienimmissä yrityksissä.

Miksi lamakausina vain pienyritykset ovat vaikeuksissa, vaikka niiden työllisyysvaikutus on kaikkein suurin?

Voisiko vaikkapa perustuslakiasiantuntija Sanna Marin vastata, mitä haittaa yhteiskunnalle olisi siitä, ettei sillä ole ainuttakaan suuryristystä, jolle valtio voisi lapata veronmaksajien rahat? Voisiko suuryritysten kielto johtua vaikka siitä kokemuksesta, että suuryrityksillä on taipumusta tuhota talous tasaisin väliajoin, jotta rikkaat saisivat elää kuin siat pellossa. Onko vastaus taas siinä, että suuryrityksiä ei voi kieltää, koska perustuslaki sallii vain pienyritysten sukupuuton? Esimerkiksi pankkeja ja suuryrityksiä ei saa päästää konkurssiin, koska ne työllistävät jopa prosentin työvoimasta, mutta maksavat tuloveroja vain promillen.

Suomen Perustuslain mukaan se on laillista (barbaarista, suom.huom,) lapioida suomalaisten verorahat kansainvälisille suuryrityksille ja niiden osinkojen saajille, koska Suomen perustuslain mukaan Suomi on maailman rikkaiden sossu. Suuryrityksiä ei voi kieltää siksikään, koska ilman niitä suursodat olisivat mahdottomia.
Suuryritykset ovat vastuussa myös siitä, että sadat miljoonat ihmiset joutuvat yksitoikkoisiin olosuhteisiin ja niiden aiheuttamiin ongelmiin. Suuryritykset ja niiden omistajat vaativat jatkuvasti lisää ihmisiä, eli lähikontakteja maailmaan. Ei olisi vaikeaa edes perustuslain asiantuntijalta ymmärtää, mitä hirvittävää tuhoa suuryritykset aiheuttavat ihmiskuntaan. Tarvitseeko edes mainita Shelliä, Monsantoa, ... Ole hyvä, ja käy katsomassa, mitä Shell sai aikaan pelkästään Afrikassa. Lähikontaktien jatkuva kasvu johtuu yksinomaan rikkaista, jotka eivät voisi rikastua, jos työvoimareservi ei kasvaisi.
Tehkäämme virheitä, että tuntisimme olevamme olemassa.
Aineellinen, psyykkinen ja henkinen kehitys kulkee kaikkialla universumissa samankaltaisia polkuja pitkin. Siihen kehitykseen kuuluu, että yksikään asuttu planeetta ei halua ottaa vastaan kokemusperäistä tietoa, miten asiat menevät. Tästä syystä jopa kaikkien alojen asiantuntija Sanna Marin ei voi mitään muuta kuin toistaa kaikki virheet, koska muutoin ihmiskunta ei voisi kehuskella päässeensä omin voimin taivallisiin tavoitteisinsa, jotka sille on määrätty.

Edellä sanotusta johtuen myös Suomi tulee jossain vaiheessa kieltämään sekä kettutarhat että suuryritykset. Vasta tuhansien vuosien kuluttua ihmiset heräävät siihen, että hyvät hyssykät sentään, kaikki tämä barbaarius kuului meidän kehitykseen eläimestä ihmiseksi. Tässä vaiheessa voidaan todeta, että ihmiset ovat vielä pelkkiä pieniä elukoita.

Ei kommentteja: