tiistai 31. maaliskuuta 2020

Onneksi Suomella on Paavo

IS, 31.3. 2020: Julius Tallberg sai potkut Stockmannilta, koska meni uimaan – Loikka veteen johdatti hänet suurmieheksi, joka osti lopulta koko Lauttasaaren.

Onneksi meillä on vielä Paavo Väyrynen. Pidä itsestäsi hyvää huolta, Paavo.

Tallberg oli köyhistä oloista kotoisin ja kenties siksi hän halusi kohdella työntekijöitään hyvin.
Hän oli hyvin ahkera. Vaikka hän oli liikkeen johtaja, hän aloitti aamut myymällä torilla nauloja. Työntekijöille järjestettiin aina kesäjuhlia ja joulujuhlia. Hän perusti työntekijöille eläkekassan, jotta näiden tulevaisuus olisi turvatumpi. Hän oli monessa asiassa edelläkävijä, josta nykypäivän yritysjohtajien pitäisi ottaa oppia”, Tallbergin sukuneuvoston jäsen Michael Nyman kertoo.
Suomalaiset patruunat pitäisi näinä aikoina nostaa uudestaan kansalaisten malleiksi
TetT, 9.12. 2012: Waldenin suvun patruunat olivat reiluja mutta tiukkoja: Palkat olivat hyviä, ay-aktiiveille jaeltiin potkuja.

Koronavinkkejä.
Kasvomaskin voisi laittaa mikroon 36 sekunniksi, niin sitä ei tarvitsisi hävittää kertakäyttöisenä.
Kankaasta itsetehdyt kasvomaskit voi myös pestä, tai upottaa talousspriihin.

Current World Population: World O Meter.info.

Kun ajattelee kaikkia kuolintapoja, kuten liikennettä, itsemurhia, hoitovirheitä, syöpiä ja huumekuolemia, niin ei voi välttyä ajatukselta, että mitä jos sittenkin antaisi koronan mennä maailman läpi. Huumeisiin kuolee yksin USA:ssa noin satatuhatta vuosittain.

Kun korona kulkisi esteittä, niin saataisiin sille vastustuskyky ja ihmisten asenne muuttuisi lopullisesti. Nyt on hyvin suuri vaara, että ihmiset palaavat entisiin, hyvin tuhoisiin elämäntapoihinsa, joihon kuuluu jatkuva riitely ja vatvominen, mitä tehdä ihmisten asenteille, että planeetta pelastuisi. Pandemia ja sen aiheuttama henkilöllisen maailmanlopun pelko muuttaa ihmisen asennetta yhtä kummasti kuin tsumani.

HS, 4.1. 2017: Influenssarokote on tehonnut odotettua heikommin – ”Joillain alueilla näin kovaa kautta ei ole nähty jopa vuosikymmeneen”.

Ei kommentteja: