lauantai 28. maaliskuuta 2020

Olematon Huoltovarmuus

Pitäisikö ministerien avustajia lisätä parilla sadalla, että Suomeen saataisiin pätevä hallinto johtamaan maata? Suomen EU-puheenjohtajuuskausi meni jo, eikä senkään aikana ministerien avustajista ollut mitään todellista hyötyä. Keskenään riitelevä kanalauma kaakattaa, miten se on niin monta kertaa tullut todistettua, mitä ääntä pitää sellainen porukka, jonka koostuu useista "johtajanaaraista".

Iltalehti, 28.3. 2020: Presidentti Niinistö esitti turvallisuusneuvoston, ”nyrkin”, perustamista.
IL, 1.4. 2020: Suomi hankkii neljä lentokoneellista suojavarusteita Kiinasta 10-kertaisilla hinnoilla – ”puhutaan yhteensä kymmenistä miljoonista”.

Näyttää siltä, että lasikaton rikkoneet, johtajiksi päässeet ihmisnaaraat ovat kokeneet evoluutiohypyn; He eivät enää kilpailuta uroksia, vaan valitsevat valituiksi uroksikseen uroista kaikkein heikoimmat, jotta he voisivat nenäänsä nostaen ylpeillä, miten he ovat täyttäneet omien oppiensa mukaisen tasa-arvolain. Johtajanaiset eivät halua voimakkaita miehiä, vaan keräävät juurikin sellaista miehenpuolta ympärilleen, joiden toimia ollaan saatu ihmetellä, että miten kummassa vasemmiston valitut miehenpuolet ovatkin voineet sekaantua niin perusteellisesti moraalittomuudelta näyttäviin toimintoihin.

Koska tämä kriisi ei ole ohitse ennen syksyä ja koska Huoltovarmuuskeskuksella ei enää ole viljasiilojakaan, niin nyt joku jämäkkä mies voisi lyödä nyrkkiä pöytään ja sanoa, että nyt kaikki mahdolliset multaiset paikat ovat kansalaisten vapaasti käytettävissä ruuuan tuotantoon. Niin tehtiin sotienkin aikana, eikä selvästikään tämä aika ole enää mitään sellaista normipäivää, missä tärkein asia on itkupotkuraivarit vapaan liikkuvuuden ja rajattomuuden puolesta.

Nyt kiiruusti rakentamaan Suomeen uudestaan oikeaa huoltovarmuutta, johon kuuluvat viljasiilot ja panssarimiinat. Aika turhaa ylpeillä, että Suomella oli varastossa lateksikäsineita ja kasvosuojaimia, jos meillä ei ole ruokaa ensitalveksi, kun se monissa piireissä halveksittu maalaisväki ei pääse pelloille. Miettikää, että Keski-Euroopan väen pitäisi parhaillaan olla jemmaamassa jyviä peltoihin, mutta kun ne ovatkin karanteenissa? Globaali maailma ei vaan kertakaikkiaan onnistu, jos on yksikin kansa, joka ei tule omillaan toimeen.

Poliitikkojen hokema keskinäisestä riippuvuudesta kansojen välillä kuulostaa todella hölmöltä, kun ihmiskunta kohtaa ensimmäisen globaalin kriisin. Eikä tämäkään ole vielä mikään oikea kriisi, paljon pahempaa on varmasti tulossa: Asteroidi, supertulivuori, seitsemän vuoden kuivuus, aurinkomyrsky, superkorona, El Hierron romahdus, ...

Suomen huoltovarmuuden on oltava niin täydellinen, että vaikka kaikki muut kansat tuhoutuisivat, niin ainakin suomalaiset jäisivät jatkamaan ihmissukua. Suomalaisilla ei ole mitään absoluuttista velvoitetta huolehtia muiden kansojen huoltovarmuudesta. Se olisi suorastaan moraalitonta auttaa sellaisia, joiden väitetään olevan yhtä järkeviä kuin suomalaisetkin ovat.

Ihmislaji on monesti ollut hiuskarvan varassa tuohoutua. Mutta tähän asti aina jokin pienen pieni ryhmä on selviytynyt huonoista ajoista, joiden jälkeläisiä mne kaikki olemme. Ei ole mitään järjellistä perustetta epäillä sitä, että edessä olisi ajat, jolloin ihmiskunnan jatkuvuus on reilusti Suomen kansaa pienemmän porukan varassa. Tällainen ajatus todistaa vain siitä, että jokaisen kansan on itse pidettävä varansa pahimmman varalta. Jos todella kaikkien kansakuntien huoltovarmuus olisi muiden varassa, niin silloin globalistit ovat jo nyt heittäneet lusikan nurkkaan.

1 kommentti:

Nils - Aslak kirjoitti...

Hyvä kirjoitus, olen täsmälleen samaa mieltä.