maanantai 16. maaliskuuta 2020

Perustuslaki kumoaa vapaan liikkuvuuden

Joku pilapiirtäjä voisi piirtää kuvan liberaalisuvakista ministeristä repimässä pitkiä ruskeita hiuksiaan, kun hänelle selviää, että rajat ovat edelleen olemassa --- korkeampina kuin koskaan.

Ajatelkaas sitä, jos liberaalit olisivat onnistuneet poistamaan rajat, niin nyt suvakkiministereiden olisin ensin pitänyt määritellä, mitä on raja, ja sen jälkeen heidän olisi pitänyt lähettää miljoona sotilasta jonnekin korpeen sanomaan, että tässä on raja.

Ja vasta sen jälkeen ministerit olisivat voineet sulkea rajat ---- valmiuslain perusteella, joka edellyttää, että valtiolla on rajat.
Huomatkaa, että perustuslaissa on sisälukemattomia lakeja, jotka edellyttävät perustuslaillisen valtion olevan rajoilla rajattu.
Huhhuu. Suomihan ei tarvitsisi valmiuslakia --eikä edes ministereitä-- , jos ei olisi rajojakaan. Suvakki, joka pyrkii kansanedustajaksi, on tyhmempi kuin persu, joka pyrkii europarlamentaarikoksi,
Voisiko joku selväpäisempi selventää edeltäviä ajatuksia Li Andersonille ja muille suvaitsevaisille.
kiitos

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Entä Pandemia

Kun seuraavan tapaatte vasemmistohihhuleita vaatimassa rajattomuutta ja vapaata liikkuvuutta, niin sanokaa heille: "Entä pandemia".