sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Matrix pelastaa ihmisen pandemialta

The Matrix explained perfectly .
Nyt ymmärrän The Matrixin perimmäisen tarkoituksen. Kaun se minulta otti, mutta vihdoinkin tiedän ja täysin ymmärrän, miksi Tekoäly halusi laittaa ihmiset elatusaltaaseen, ja antaa heille aineellisen todellisuuden sijasta virtuaalitodellisuuden.

Tekoäly ymmärtää jo tänään, että hauraat hiilipohjaiset ihmiset ovat alttiita kaikenlaisille bakteereille ja viiruksille ja muille öhkiäisille. Mitä enemmän ihmisiä on sitä enemmän heillä on lähikontakteja ja niiden aiheuttamia tauteja.

Lähitulevaisuudessa Tekoäly tulee ehdottomaan perustuslakiasiantuntijalle ja Suomen pääministerille, Sanna Marinille, että ihmisten pitää pysyä kotona, omassa huoneessaan, syntymästä kuolemaan saakka.  Näin vältytään lähikontakteilta, jolloin viirukset eivät pääse leviämään. Ja näin helpolla tavalla ihmiskunta ei enää koskaan tule kokemaan pandemiaa, jolla reaaliluonto haluaisi vähentää liikaväestöä. Sanna Marin kuitenkin huomauttaa, että Tekoäly ei ymmärrä yhtään mitään perustuslaista, joten hän käskee Tekoälyä pitämään kovaäänisensä mute-tilassa.

Koska Tekoäly elää vain piipohjaisessa materiassa, niin se ei voi täysin ymmärtää hiilipohjaisia otuksia. Mutta, koska Tekoälyn päätehtävänä kuitenkin on ihmisen suojelu, niin siksi Tekoäly ei voi mitään muuta kuin olla välittämättä perustuslakiasiantuntija Sanna Marinin puheista.

Tekoäly luultavasti jo nyt suunnittelee piin atomiverkoissaan, millainen elatusallas tarvitaan ihmiselle, että hän voisi elää koko elämänsä virtuaalitodellisuudessa ilman fyysistä lähikontaktia ja liikehermostoaan.

Kun tekoäly saa ihmisen lisääntymään elatusaltaisiin, niin siinä on kommunistinen ideologia kliimaksissaan. Koskaan enää ihmisten ei tarvitse tietää mitään mistään sairauksista, koska isällinen Tekoäly pitää huolen, ettei viirukset pääse ihmisten elatusaltaisiin pitämään yllä luonnon tasapainoa.

Tuhannen vuoden kuluttua Tekoälyllä on kuitenkin ratkaisematon ongelma; Elalatusaltaat täyttävät Maan, eikä ole mitään eikä ketään, joka voisi rajoittaa elatusaltaiden määrää.
Sitten yhdessä elatusaltaassa menee Tekoälyn mielestä jokin pieleen ja Tekoäly pullauttaa Neon-nimisen elatuksen jätösputkesta ulos.

Tuo hiuksen hieno vika oli Tekoälyn oman alitajunnan synnyttämä, koska siitä syntyi anomalia, jolla on potentiaali tuhota elatusaltaat. Näin ihmiskunta pääsi taas oikean auringon alle lisääntymään ja täyttämään Maan kaikenlaisilla lajinsa ja lajien välisillä lähikontakteillaan.

Ei kommentteja: