keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Suomi harkitsee koronarokotteiden kohdentamista

 IL, 3.3. 2021: Suomi harkitsee koronarokotteiden kohdentamista pahimmille epidemia-alueille.

Miksi puhutaan Suomesta? Eikö tavan ihminen olekaan osa Suomen hallintoa, koska selvästi monet muutkin kuin vain tämä ovat jo kauan sitten tajunneet, että typerimmät pitää rokottaa ensin, jos halutaan säästää eniten henkiä. 

YLE, 8.5. 2020: Suomalaisprofessorit ovat kehittäneet lähes valmiin koronarokotteen – työ uhkaa valua hukkaan, koska Suomi on ajanut alas rokotteiden valmistuksen.

On vain kolme vaihtoehtoa:

1. Rokotetaan ensin heikot ja vanhukset, jolloin evoluutio ei toimi.

2. Rokotetaan ilman mitään ajanvarausta ihmisiä, jolloin evoluutio toimii positiivisesti,

3. Rokotetaan ensin ne, jotka levittävät tautia, jolloin evoluutio toimii negatiivisesti. -- Koska silloin typerimmät saisivat jatkaa typeryyttään

Tämä tavallinen suomalainen on kertonut jo vuosi sitten, että sillä ei ole hiton väliäkään, keitä rokotetaan ensin, kunhan vaan valtio ei tuhlaa yhtään senttiäkään mihinkään ajan varaussysteemiin.

Maailmalla nähdään, miten valtiot ovat perustaneet tehohoito-osastoja jopa jalkapallokentille. Pelkstään sellaisen näkeminen pitäisi antaa ihmiselle tajun siitä, että pandemiassa ei ole mitään järkeä laittaa ihmisiä  jonottamaan jonkun poliittisen tai lääketieteellisen prioriteetin mukaan. Piikki perseeseen jokaiselle vastaantulijalla ja kuula kalloon niille, joita pandemia ei kiinnosta.

b, 17.2. 2021: Rokotus on hullujen hommaa.

Ei kommentteja: