torstai 23. joulukuuta 2010

Geenimutaatio, viina, barbaarit ja suomalaiset

Järkyttävä uutinen: Vain suomalaiset ovat humalassa väkivaltaisia. Suomalaisten väkivalta selittyy juopumisella, kun taasen muiden maiden kansalaiset eivät tarvitse viinaa ollakseen väkivaltaisia!
Kaikkien muiden maiden kansalaiset tekevät siis tahallaan, selvin päin väkivaltaisia tekoja, kun taasen suomalaiset pystyvät väkivaltaan vain ollessaan syyntakeettomassa tilassa.


Voi herra jestas, mihin barbaariseen maailmaan meidät suomalaiset on laitettu!

Uusi Suomi: Suomalaisista löytyi mutaatio – selittää väkivaltaa: "Suomen väestöstä on löytynyt aivojen toimintaan vaikuttava geenivirhe eli mutaatio, joka voi osaltaan selittää suomalaismiesten humalaväkivaltaa. Löytö tehtiin Helsingin yliopiston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Yhdysvaltain National Institutes of Healthin yhteistutkimuksessa, jonka tulokset julkaistaan huomenna arvostetussa Nature-lehdessä.

Kyseistä mutaatiota löytyi tutkimuksessa vain suomalaisista. Tavallisessa väestössä suhteellisen harvinainen geenivirhe lisää tuntuvasti "toistuvan impulsiivisen väkivaltakäytöksen riskiä".
"

Yllä olevasta tiedeuutisesta voidaan lukea myös se, että alkoholi ei vaikuta millään tavoin muiden maiden ihmisiin; alkoholi aiheuttaa käyttäytymishäröä vain suomalaisissa. Ihmeellistä?
Tulevatkohan ulkomaalaiset, ei-suomalaiset edes iloisiksi viinasta? Jos ei, niin tuskin muunmaalaisilla, ei-suomalaisilla on edes geenejä -- tai sitten niiden geenit on rakennettu roosterista, ellei peräti haponkestävästä teräksestä.

Täten tiede on tänään todistanut, että suomalaiset ovat elävää kudosta, biomateriaalia, johon biologisin ainein voidaan vaikuttaa. Kyseinen tiedeuutinen ei kuitenkaan voi todistaa sitä, että kyseinen geeni olisi mutaatio eikä se varmasti voi olla haitallinen mutaatio, koska se ei saa aikaan väkivaltaa ilman alkoholia.
Sillä suomalaisen ei ole pakko juoda viinaa; tuskin se kyseinen geeni sentään on niin voimakas, että pakottaisi suomalaisen ryyppäämään, jotta se geeni voisi isotella muille!

Täten voidaan varmuudella sanoa, että suomalaiset eivät olisi suomalaisia ilman tuota geeniä; Se kyseinen geeni tarvitaan siihen, että me esimerkiksi tulimme toiseksi Talvisodassa. Edes USA ei koskaan uskaltanut kilpailla Neuvostoliiton kanssa, kun taasen me kävimme epäröimättä Neuvostoliittoa vastaan, koska meillä on niin suurenmoiset geenit, joita ei ole kellään muulla kansalla, koska me varmaan ollaan jotakin täysin erinomaista, jota ei missään tapauksessa saa maailmasta hävittää esim massamaahanmuutolla.

Geeni ei ole paha, jos se saa aikaan väkivaltaisuutta vain viinan kanssa; kun vain suomalainen on selvinpäin, nin silloin hänen viinapäägeeninsä toimii äärimmäiusen positiivisesti ilmentäen juuri sitä, mistä me suomalaiset olemme kuuluja; sisusta, johtamisesta ja kekseliäisyydestä.

Ei kommentteja: