torstai 17. helmikuuta 2011

Absurdia keskustelua rikkaista

Totuus: Rikkaiden keskustelu rikkaista on täysin absurdia.
Studio55: Nämä kummalliset riippuvuudet voivat olla vaarallisia − lue ja hämmästy!
Rikkaiden joukkoon itsensä lukeva Björn Wahlroos julisti, että keskustelu rikkaista on täysin absurdia. Wahlroosin puheet ovat tasan yhtä älykkäitä kuin uskovien puheet uskovista. Iltasanomat 17.2. 2011: Björn Wahlroos: Keskustelu rikkaista on täysin absurdia.

Ylimielisten ihmisten ajatusmaailmaan kuuluu, että vain heillä on oikea mielipide siitä joukosta johon he uskonsa mukaan kuuluvat. Esimerkiksi ateistit eivät lainkaan hyväksy sitä, että ateismi määriteltäiisiin ei-ateistin taholta. Samoin on laita kaikkien muidenkin uskovien.

Olen vuosien ajan ilmaissut, että rikkaus on uskonto ja rikkaat ovat juopuneita sen uskonnon uskomuksista. Nyt Björn Wahlroos todisti sen jälleen kerran julistamalla, että ei-rikkaiden keskustelu rikkaista on absurdia (koska rikkaiden uskoon kuuluu, että vain he tietävät, mitä rikkaus on).

Kristinuskontoa ei oltaisi voitu puhdistaa nykyiseen puhtauteensa, jos uskonnon ja sen uskomusten määrittely oltaisiin jätetty uskoville itselleen. Kristinuskonto kesytettiin vain siten, että vuosisatojen ajan kristinuskonnon ulkopuolelta julistettiin uskoville, miten alastomia he ovat.

Yhteiskunta on tehnyt kolossaalisen virheen juuri siinä, että yhteiskunta ei uskalla koskea rikkaususkontoon, vaan perustuslaillinen valtio on jättänyt rikkaat täysin yksin taistelemaan olemassaolon taistelua kaikkia muita vastaan. Se, että rikkaat vollottavat, ettei heitä saa muut arvostella, on kiistaton todiste rikkaiden järjettömyydestä. Ikään kuin kaikki, mitä rikkaat tekevät, olisi oletusarvoisesti täydellisen hyvää muille.

On nyt jumaliste typerää julistaa,
ettei rikkaiden käytös muka aiheuta muille mitään haittoja!


On äärettömän typerää se, että poliitikot ja julkinen hallinto on määritellyt itsensä rikkaiden joukkoon. Julkinen valta (mukaan lukien filosofit ja psykologit) kieltäytyy jatkuvasti asettamasta rikkaille mitään rajoja, koska julkisen vallan haltijat ovat itse ikuisessa palkkakuopassa.
Julkisen vallan haltijat jopa kieltäytyvät itse asettamasta itselleen rajoituksia, joka huomataan siitä, että he eivät pysty elämään vaatimatonta, eli viisasta elämää; poliitikot perustelevat palkankorotuksena sillä, että heillä on niin kovat menot! Ikään kuin se olisi laki, joka pakottaa poliitikot elämään elitistä elämää.

Sama koskee erityisesti psykologeja, joilla riittää pätevyyttä vain köyhien psykoloimiseen, koska psykologeilla ei ole niin paljoa rahaa, että heillä olisi edes mahdollisuutta psykologisoida rikkaat, puhumattakaan, että psykologeilla olisi rikkaiden joukosta pätevyyttäkään sellaiseen rikkaiden arviointiin.

Jatkuvassa palkkakuopassa olevilta psykologeilta puuttuu kaikenlainen pätevyys tarkastella rikkaita rahajuoppoina, sillä jokainen, joka palkkaa vaatii, on jo rahajuoppo. Rahapolitiikkaa pitää ja saa tarkastella rahatalouden ulkopuolelta käsin; vain heillä on totuudellinen näkemys rikkaista, jotka pystyvät päivällä ajattelemaan viisaita ilman palkkaa.
Aivan samalla periaatteeella psykologeilla on selvä näkemys viinajuoppoihin, joten on kertakaikkisen mielettöntä uskoa, että sama periaate rikkaiden ulkopuolisesta viisaudesta ei pätisi myös rikkaisiin.
Itse asiassa; Björn Wahlroos julisti, että vain rikkaat ovat viisaita. Tuollainen näkemys rikkaiden ylivertaisuudesta ei voi nojata mihinkään muuhun kuin valtiovaltaan, joka on rikkaiden yksityisessä omistuksessa, missä kaikki muut ovat vain tuotannon tekijöitä.

Jos Wahlroosin näkemys olisi totuus (että vain rikkaat voivat määritellä rikkaat), niin silloin psykologien olisi oltava rapajuoppoja alkoholisteja pystyäkseen auttamaan alkoholisteja! Koska joka ikinen palkkaa vaativa psykologi on rahajuoppo, niin on täältä katsoen täysin selvää, miksi psykologit eivät pysty auttamaan liliuksia, jungereita, kivisiä, wahlrooseja, herlineitä, ehrnrootheja, erkkoja,...

Milloinkaan ei tule aikaa, jolloin rikkaiden joukkoon itsensä lukevat poliitikot, psykologit, sosiaalitantat ja muut ahneet eivät tarvitsisi lisää rahaa ja lisää etuoikeuksia.
Maailman väestö ikäryhmittäin ei pääse optimaaliseen tasapainoon niin kauan, kun perustuslaiton valtiovalta haluaa optimoida yhteiskunnan rikkaiden yksityiseksi rahakoneeksi, jonka tulee kasvattaa rikkaiden omaisuutta kaikissa olosuhteissa.
Rikkaiden joukosta on täysin mahdotonta tehdä objektiivista politiikkaa; poliitikot ja viranhaltijat eivät voi mitään muuta kuin optimoida yhteiskuntaa rikkaille, joka huomattiin eilenkin, kun tuli julki, miten rikkaiden kakarat pääsevät helposti kouluihin

Tästä päästiin sitten sopivasti Björn Wahlroosin toiseen mielipuoliseen julkilausumaan, eli hänen mielestään nuorilta tulee ottaa tuet pois, jotta heiltä poistuisi kannustinloukku. Iltalehti 17.2. 2011: Länsi-Suomi: Nyt Wahlroos sättii opiskelijoita: "25-vuotiaat ihmiset voivat nostaa herraties mitä tukia tehdessään noin suurin piirtein ei yhtään mitään, siteeraa Länsi-Suomi talousvaikuttajaa."

Ilmeisesti sitten on niin, että rikkaat eivät anna omille jälkikasvuilleen rahaa, koska muutoinhan sellainen ansioton raha estäisi rikkaiden jälkikasvua työllistymästä! Mutta! Jos kerta rikkaat eivät suosi omia lapsiaan, vaan vaativat omilta lapsiltaan samaa mitä ei-niin-rikkaiden-lapsiltakin vaaditaan, niin miksi sitten rikkaiden kakarat ovat niin vitun ylimielisiä ja helkkarin tyhmiä?

Olisiko sittenkin niin, että rikkaat pitävät omia lapsiaan kannustinloukuissa jakamalla omille lapsilleen mielin määrin rahaa, jotta rikkaiden kakaroiden ei vaan tarvitsisi liata käsiään rehellisellä työllä?

Sitten tulee semmonenkin pieni asia, että mitä ihmettä me teemme sellaisilla, joiden ei ole koskaan tarvinnut tehdä oikeaa työtä; elää sellaista elämää, jota rikkaat vaatimalla vaativat muilta.
Rikkaat työntävät halpatyövoiman arkea jatkuvasti yhä kauemmas itsestään, koska rikkaat pitävät kakaransa kannustinloukuissa ja koska rikkaiden kakarat pääsevät rahan voimalla korkeakouluihin!

Ajatelkaa sitä, että kun rikkaat saavat lapsensa helposti yliopistoihin ilman, että rikkaan kakarat milloinkaan tekevät mitään oikeaa työtä, niin tuollaiset sitten pääsevät helposti myöskin julkisiin virkoihin, jolloin valtiovallan on entistäkin vaikeampi auttaa rikkaita pääsemään irti rahariippuvuudestaan.

Rikkaat vaativat, että valtion tulee olla rahakratia;
että kaikkien tulee sokeasti uskoa rahaan, ja kaikkinainen rikkaiden kritisointi pitää julistaa laittomuudeksi, synniksi ja absurdiksi.

Sillä välin palkkakuopissaan istuvat, jalkaa polkevat psykologit eivät pysty lainkaan käsittämään, että huono-osaisuus johtuu yksinomaan rikkaista, koska psykologit kuuluvat rikkaisiin.

Rikkaita pitää ja tulee arvostella niin kauan,
että rikkaiden uskomuksia aletaan ampumaan alas.

Vaikka rikkaiden uskomusten harventaminen ei vielä olekaan alkanut, niin ihmisten tulisi luottaa siihen, että jonakin päivänä maailmamme on vapaa rikkaista ja sitä myötä myös köyhistä, sillä köyhyys ja kaikkinainen kurjuus sotineen ja uskontoineen johtuu yksinomaan rikkaista. Myös papit, rabbit ja imaamit kuuluvat rikkaisiin, eli semmoiset ovat liliusten, mubarakkien ja wahlroosien heimoa.

Kaks plus: Rikkaiden kakarat ylimielisiä
Blogi: Rikkaiden positiivinen syrjintä
HS: Valtion omistamissa yhtiöissä satojen tuhansien eurojen johtajaeläkkeet

Ei kommentteja: