sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Islamilainen koulu Suomeen

Suomen poliitikot ovat vaatineet Suomeen islamilaista kulttuuria sanoen, että se tekee hyvää suomalaisille. Suomi rikastuu, kun Suomeen luodaan satojatuhansia ihmisiä, jotka osaavat koraanin yhtä hyvin kuin tietokone; meidän ei tarvitse ostaa muslimeille edes kovalevyjä, koska muslimilapsista tehdään kovalevyjä, joihin mahtuu peräti yksi kirja.

Suomessa asuvat muslimit ovat vaatineet Suomeen islamistista opetusta. Kaikkihan me tiedämme, millaista on islamilainen kouluopetus. Katsokaa vaikka mistä tahansa islamilaisesta maasta, miten muslimit pakottavat pienet lapset hokemaan päivät pääsytysten koraaninlauseita. Memorizing the Quran.

MITÄ BRITANNIA TÄNÄÄN SITÄ SUOMI HUOMENNA
Mail Online: Shame of Britain's Muslim schools:
Secret filming shows pupils being beaten and 'taught Hindus drink cow p***'
.
Noin tulee tapahtumaan, koska poliitikot ovat ummistaneet täysin silmänsä islamin todellisuudelta; Poliitikot ovat oppineet hokemaan, että islam on tasa-arvoinen kristinuskonnon kanssa!

Suomalaiset poliitikot ovat muka huolissaan, miten kehitysmaissa lapsia käytetään hyväksi yksitoikkoisessa työssä; pienet lapset sidotaan kiinni ja pakotetaan mattojen kutojiksi, koska heidän sormensa ovat niin näppäriä solmimaan hienoja itämaisia mattoja.
Katsokaa poliitikot, miten hienoja mattoja tänne tulleet maahanmuuttajat vaativat saada sossun kustantamina; tuhansien mokuttajien, hyysäreiden ja maahanmuuttajien kodeissa on lasten orjatyöllään tekemiä käsitöitä.
Pakolaisapu: ”Sohvan olen tilannut Syyriasta. Siihen mahtuu kaksitoista henkeä istumaan”, kertoo Aisha, helsinkiläinen yksinhuoltajaäiti.
Sotkamo-lehti: Netti-lehden lukijoiden pyynnöstä: Toisinajateltu 4.12.2009 Pakoloiset
Mediaseuranta: YLE: Lieksan kaupunki selvitti, mitä pakolaisista saa kertoa
Turusta päin: Piittaamaton asumistyyli ja jätteiden heittely huolestuttavat huoltomiehiä. ... kaikki eivät ymmärrä suomenkielisiä ohjeita.

Hei mokuttajapoliitikko! On varmaan rikkaan hienoa, kun saat kävellä pehmeällä persialaisella matolla paljain jaloin! Ai että, miten se hyväilee pieniä sieviä varpaitasikin. Voitkin hyvillä mielin ja suloisin varpain päättää, että totta kai Suomeenkin on toki saatava muslimien kouluja, koska Suomi ei tee samoja virheitä, mitä muut maat ovat tehneet...

Youtube: Quran Summer School, in Santa Clara. Katsokaa mokuttajat tarkkaan edeltävästä linkistä, miten alistettuja nuokin lapset ovat. Katselkaa sitten netistä tällaista lisää, vai onko niin, että te ette ole ennen nähneet, mitä islam tekee lapsille ja sitä kautta koko ihmiskunnalle, koska islam ei opeta lapsille ajattelua, vaan pyrkii kaikin tavoin, väkivaltaa käyttäen saamaan lasten aivot koraanikirjastoiksi:

Poliitikko hei! Jos todella olet huolissasi lapsien hyväksikäytöstä, niin milloin aiot huolestua siitä, että islamistit tekevät lapsista levysoittimia?

Mokuttaja, ymmärrätkö sen, ettei ole yhtään mitään eroa, sallitko lapsen tekevän orjatyötä penkkiin kahlittuna vai sallitko muslimien pakottavan lapset hokemaan päivät pääksytysten jotakin helvetin kirjaa! Lapsen kannalta se on tasan samanlaista helvettiä olla penkkiin kahlittu maton kutoja tai olla pakotettu hokemaan koraania.
Teille mokuttajille se tietysti on huippukulttuuria, kun olette saaneet aikaan lapsia, jotka osaavat orjallisen maton kutomisen sijasta hokea virheettömästi jotakin kirjaa.
Totta totisesti minä sanon teille: Siihen eivät suomalaislapset pystykään. Joka luo lapsen aivoista kasettisoittimen, hälle olisi parempi, että hänet heitetään myllynkivi kaulassa jorpakkoon.
Saako todella Suomi muslimeista rikkautta, kun muslimit ohjelmoivat lapset käveleviksi ja puhuviksi koraaneiksi? Tiesittekö, te kukkahattupellet ja muut helkutin mokuttajat, että meillä Suomessa suomalaisten lasten ei tarvitse opetella kirjoja ulkoa, koska meillä on museot, arkistot, kirjastot, tietokoneet ja digitaaliset tallentimet, missä ne kirjat pysyvät?

Suomalaiset lapset ovat tähän asti pärjänneet hyvin kansanvälisissä vertailuissa ja tuoneet poliitikoille kunniaa, koska suomalaisilla lapsilla on jäänyt aikaa ajattelun oppimiseen sen sijaan, että heidän aikansa olisi kulutettu kirjojen ulkoaopiskeluun.

Mitä muuten mokuttajat luulette; kun muslimilapsi saadaan oppimaan koraani ulkoa, niin mihin Suomea rikastavaan työhön hän enää sen jälkeen kelpaa? Vai sitäkö te oottekin suunnitelleet, että kaikki ne lapset voidaan työllistää koraanikoulujen opettajiksi, jotka ovat pakolla oppineet koraanin ulkoa!

Ja sitten Suomi saadaan taas maailman ykköseksi, kun suomimuslimit voittavat koraakinlukukilpailuja! Hip huraa, miten loistavaa päätöksentekoa mokuttajat edustavat. Sille ei ole vertoa tässä ajassa, vain kivikaudelta löytyy mokuttajille vertaistukea.


Liveleak: BBC Documentary - "British Schools, Islamic Rules" (Part 1)

Hei taas mokuttajat ja kaikki kukkahattuiset fatimat. Tiesittekö, että kun te nyt pakolla pakotatte Suomeen tulleet muslimilapset koraanikouluihin, niin miettikää ihan oikeasti sitä, montako laskento-, leikki-, tietotekniikan -, liikunta-, piirustus-, kieli-, historia-, yhteiskuntaoppi-, kemian -, biologian -ja fysiikan tuntia muslimilapset menettävät sinä aikana, kun he joutuvat pakolla päätään takomalla tallentamaan arabian kielisen koraanin päähänsä?

Ainiin, mutta siitähän teidän ei tarvitse olla lainkaan huolissanne, koska Suomessa ei voida tehdä samoja virheitä, mitä kaikissa muissa maissa tehdään, mukaan lukien kaikki muslimimaat!

Vielä sen verran, että oletteko te mokuttajat koskaan pohtineet sitä, miksi muslimit eivät ole millään tavoin hyödyksi ihmiskunnalle? Johtuisiko se siitä, että muslimit ovat zombeja, jotka osaavat koraanin yhtä hyvin kuin tietokone tai levysoitin?

PS. Länsimaisen ihmisen voittamiseen tarvitaan petalaskentaan yltävä supertietokone (esim Deep Blue ja shakin peluu), mutta islamilaisen ihmisen voittamiseen riittää levysoitin tai C-kasettinauhuri. Ainakin sen verran eriarvoisuutta on näkyvillä, mutta se ei ole länsimaiden vika.
HS 14.2. 2011: Tekoäly Watson haastaa USA:n parhaat tietovisailijat. Mitä sanotte: Pärjäisikö IMB:n uusin supertietokone muslimia vastaan?

UPDATE:
Yksikään Suomessa asuva mokuttaja ei uskalla lukea seuraavaa juttua, ja vaikka lukisin, niin hän kieltäytyy ymmärtämästä sitä, koska mokuttajat eivät halua kuulla totuutta:
Calgary Herald 12.2. 2011: Time to change tune on official multiculturalism:
"In any event, the school district is trying to find a way to adapt the curriculum to fit the wishes of these families, rather than these muslims families adapting to fit into the school and Canadian culture.

Mahfooz Kanwar, a member of the Muslim Canadian Congress, says he has some better ideas.

"I'd tell them, this is Canada, and in Canada, we teach music and physical education in our schools. If you don't like it, leave. If you want to live under sharia law, go back to the hellhole country you came from or go to another hellhole country that lives under sharia law," said Kanwar, who is a professor emeritus of sociology at Mount Royal University in Calgary.

"Immigrants to Canada should adjust to Canada, not the other way around," he argues.

"The fact is, Canada has an enviable culture based on Judeo-Christian values -not Muslim values -with British and French rule of law and traditions and that's why it's better than all of the other places in the world. We are heading down a dangerous path if we allow the idea that sharia law has a place in Canada.

"One day it dawned on me that the reason all of us wanted to move here was going to disappear if we didn't start defending Canada and its fundamental values.""

Blogi, 4.1. 2016: Muslimien pahuudesta-heikkous johtuu islamista
Blogi: When in Finland, do as the Finns do-Maassa maan tavalla
Uusi Suomi blogi 13.2. 2011: Yhdysvallat maksumiehenä ja vihreäliitto/sd "vikisee" rasismista!
Mail Online 13.2. 2011: Don’t put wire on your windows – it might hurt burglars! Villagers outraged after police order them not to protect garden sheds

Ei kommentteja: