keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Rikkaiden positiivinen syrjintä

YLE-uutiset kertoi tänään tieteellisestä tutkimuksesta, missä todettiin rikkaiden saavan helpommin opiskelupaikkoja kuin muiden.
Wikipedian mukaan niin pitääkin olla, koska Suomen poliitikot ovat säätäneet lain, että positiivinen syrjintä on sallittua myös rikkaita kohtaan, jos rikkaita uhkaa muutoin vaara syrjäytyä.
Rikkaitahan on vielä niin vähän, jota vähäyttä rikkaiden himoitseman halpatyövoiman jatkuva lisääntyminen vähentää entisestään, joten siksi rikkaat suosivat rikkaita ja maahanmuuttajia. Rikkaat vähemmistönä:

Wikipedia: Positiivinen syrjintä: "Positiivinen syrjintä eli positiivinen erityiskohtelu tai käänteinen syrjintä on toimintatapa, jossa henkilöä tai ryhmää tuetaan erityistoimin, jos hän on ilman niitä vaarassa jäädä eriarvoiseen asemaan. Esimerkiksi kiintiöt, jotka takaavat vähemmistöille koulutuspaikkoja, ovat positiivisia erityistoimenpiteitä.

Positiivinen syrjintä on Euroopan unionin direktiivin mukaan sallittua rajoitetusti: ”Täydellisen yhdenvertaisuuden toteuttamiseksi käytännössä, yhdenvertaisen kohtelun periaate ei estä jäsenvaltioita pitämästä voimassa tai toteuttamasta erityistoimenpiteitä, joiden tarkoituksena on ehkäistä tai hyvittää henkilöiden rotuun tai etniseen alkuperään liittyviä haittoja.
"

YLE 16.2. 2011: Yliopiston ovi aukeaa helpommin parempiosaiselle.

Rikkaat ovat siis todistetusti muita suomalaisia heikompia, koska heitä varten on pitänyt säätää laki, että heilläkin olisi mahdollisuus saada ainakin rahalla jonniin moinen koulutodistus, jotta heillä olisi sitä kautta mahkuja päästä säätämään kansalle lisää "positiivisia", rikkaita hyödyntäviä asioita.

Otetaan esimerkiksi kokoomuspoliitikot, jotka todistettavasti ovat kepu-likonstein hankkineet itselleen yhteiskunnallisia asemointipaikkoja, mistä he voivat julistaa suurena totuutena, että heille pitää maksaa kovaa palkkaa ja heille pitää olla pimeydessä hyvin kasvavia etuoikeuksia, koska muutoin rikkaat eivät pysty ajattelemaan hyviä ajatuksia.

Otetaan esimerkkinä vaikkapa Sokrates; Kreikkalaisten piti maksaa Sokrateelle mieletöntä palkkaa, koska muutoin köyhä Sokrates olisi syrjäytynyt, eikä hän olisi voinut koskaan ajatella maailmahistoriallisia totuuksia ilman rahaa:

KOKOOMUKSEN IDEOLOGIAN MUKAAN MAAILMAN KAIKKI SUURET
AJATTELIJAT KAUTTA AIKAIN OVAT KOKOOMUSLAISIA, ns. KAPITALISTEJA

Jos nimittäin noin ei olisi, niin silloin kokoomuslaisten olisi myönnettävä, että raha ei ole mikään ehto oikein tekemiselle, jota tyhmemmät kutsuvat hyvyydeksi.

Loogisen päättelyn mukaan rikkailta puuttuu looginen päättely - täysin.
On ollut kertakaikkisen älytöntä julistaa, että pätevyys on rahasta kiinni; että mitä enemmän jollekin maksetaan sitä pätevämpää hänen ajattelunsa olisi! Vitun paskiaisiset, erityisesti kaikki filosofit ja psykologit, jotka ovat itse niin syvästi himoriippuvaisia rahasta, ettei heiltä saa koskaan yhden ainuttakaan viisasta ajatusta.

Tottakai olen sitä mieltä, että yhteiskunnassa pitää olla positiivista "syrjintää", mutta se pitää kohdistua vain viisaisiin;
Viisaita on maailmassa hälyttävän vähän, joten ilman muuta heitä varten pitää olla hyviä, koska muutoin viisaus vain vähenee maailmasta, joka huomataan juuri kapitalistien, sosialistien, viherpiipertäjien ja muiden kommunisten lisääntymisenä.

Niin juuri; luit tasan oikein edellisen kappaleen; kaikki nykyiset valtarakenteet ovat tyhmien aikaansaannoksia, jotta tyhmyyden määrä voitaisiin maksimoida.
Asiahan on täysin päivän selvä; kokoomuslaiset, kepulaiset ja muut kommarisosialistit julistavat yhteen äänen, että viisaus ja sitä myötä pätevyys riippuu rahasta.

Koska siis edellä mainitut ismit ovat rahariippuvaisia, niin tietysti rahariippuvaiset pyrkivät rakentamaan valtion rakenteet sellaisiksi, että rahariippuvaiset menestyvät siinä. Juuri tuollainen rahariippuvainen politiikka saa aikaan myös sen, että koulut suosivat rikkaita ja maahanmuuttajia; tulevia "päättäjiä" ja halpatyövoimareserviä.

Julkisen vallan haltijoiden lisääntynyt sietokyky rahaan, eli poliitikoiden ja virkamiesten selvä rahajuoppous johtaa myös siihen, että heidän ajattelussaan valtio tarvitsee mielettömän suuret työvoimareservit ja jatkuvasti kasvavan halpatyövoiman tarpeen, koska muutoin valtion rahariippuvainen rakenne sortuisi!

Rahariippuvaiset poliitikot eivät siis pysty koskaan tekemään viisaita päätöksiä. Tai he pystyvät tekemään yhtä hyviä päätöksiä kuin mikä tahansa juoppo, jolle on annettu valta muuttaa kaikki viinaksi;
Oih, jospa vain kaikki Suomen järvet viinaksi muuttuisi, VodkAllah akbar.
Sama litania sitten kokoomuspoliittisena liturgina, johon kaikki muut puolueet juoppohulluina yhtyvät:
Oih, jospa vain kaikki asiat saisi muutettua rahaksi, RahAllah akbar, hik hik...


Kalle Isokallio: Ahneet hillopurkilla
Uskalla ajatella toisin: Kansanedustajat eivät tarvitse palkkaa eivätkä kumartelua
BASSO: KANSANEDUSTAJIEN PALKAT NOUSEVAT!

UPDATE 16.2. 2011 illalla: Rikkaiden mukaan rahalla saa jopa paremmat lääkäritkin: Yksityissairaaloiden virheistä vuosittain 20 miljoonan lasku kunnille. Uskomatonta, miten joku voi vielä uskoa, että rahalla saa parempia ajatuksia, päteviä tekijöitä, osaavammat lääkärit, ...
Blogi: Absurdia keskustelua rikkaita

Ei kommentteja: