lauantai 12. helmikuuta 2011

Lipponen tilivelvollinen poliitikko

Suomen pääministerit ovat kykeviä keskusteluun ainoastaan yksinvaltiaiden ja diktaattorien kanssa? Jestas, mutta oliko Yksinvaltiaat-piirrossarja sittenkin oikeassa paljastaessaan jo vuosia sitten Lipposen yksinvaltiaaksi:

Aamulehti 12.2. 2011: Ykkösaamu: Paavo Lipponen kielsi tavanneensa Halosta tai USA:n suurlähettilästä: Entinen pääministeri ja eduskunnan puhemies Paavo Lipponen (sd) sanoi Ylen Ykkösaamussa, ettei ole tilivelvollinen keskusteluista, joita on käynyt esimerkiksi Suomen ja Venäjän suhteista minkään tahon kanssa.

- Muuten en ole kenellekään tilivelvollinen selvittämään keskustelujani, mitä käyn koko ajan eri valtioiden entisten ja nykyisten johtajien ja diplomaattien kanssa. Minä olen niitä harvoja ihmisiä Suomessa, joilla on edellytyksiä käydä keskusteluja eri tahojen kanssa.

Minähän keskustelen vaikka Kiinan keisarin kanssa, jos sellainen olisi, enkä ole siitä tilivelvollinen kenellekään, Lipponen sanoi.
"

Että semmosta; Edes vasemmistopoliitikot eivät ole kansanpalvelijoita; heidän ei tarvitse kertoa tai selvittää puheitaan kansalle - kansan kielellä! Varmasti Wikileaks on nyt syyllinen siihen, että Lipponen ylipäätään joutui höpöttämään, miten hän on niin yli-ihmistä, ettei hän edes teoriassa voi keskustella kansan kanssa.

Tieteessä pidetään suuressa arvossa tiedemiehiä, jotka pystyvät kertomaan vaikeimmatkin tieteelliset asiat kansankielellä. Mutta Lipponen on niin korkealla ihmisten yläpuolella, ettei hänellä ole mitään mahdollisuutta puhua kansalle tai kansan kielellä.

Mistähän Lipposen kielelliset kyvyt ovat peräisin; tuskin hän ainakaan suomalainen voi olla, koska ei pysty puhumaan suomea, vaan pelkästään mongertaa jotakin, joka pitäisi mukamas tulkita suomen kielen korkeimmaksi taidon näytteeksi.

Toisaalta Lipponen paljasti, että maailmassa on muutama muukin yli-ihminen. Koska Lipponen on käynyt maailman salaseuroissa, kuten Bilderberg-seurassa, niin varmasti nyt Lipponen puhui sellaista tietoa, jota hänen ei ollut lupa puhua; Paavo Lipponen paljasti suomalaisille, että bilderbergiläiset uskovat olevansa yli-ihmisiä, jollei peräti jumalia.

Kerrassaan mahtavaa, miten valtion suojatyöläisistä kehkeytyy jumalia. Poliitikot pitävät suuressa arvoisia heitä, joilta puuttuu täydellisesti arvon anto kansaa kohtaan. Poliitikoiden mukaan ihminen on sitä suurempi herra mitä vähäisempi älykkyys hänellä on; pitää olla kertakaikkisen torvelo, jos ei pysty selittämään omia käsityksiään kanssaeläjilleen heidän omalla kielellä.

Jokainen ihminen omaa kaikkein korkeimmat käsityksensä. Silti vain poliitikot ovat niin alhaisella älykkyydellä varustettuja, että heiltä puuttuu täydellisesti kyky ilmaista muille omat korkeimmat käsityksensä ja puhtaimmat ideansa.

Suosittelen Lipposelle, että et ala keskusteluun kosmologien kanssa, koska te kuitenkaan pystyisi ymmärtämään, mistä he puhuvat. Poliitikoiden käsitykset ovat jumalallisia. Poliitikoiden käsitykset eivät olla tästä maailmasta, ihmisten kehittämiä, koska poliitikot eivät pysty niitä kansalle selvittämään.

Onneksi poliitikot ovat tilivelvollisia amerikkalaisille, koska me saimme sitä kautta tietää, että poliitikot eivät ole tilivelvollisia kellekään.
Tosin sen tiedon saamiseen me tarvitsimme internetiä, johon poliitikoille ei ole pienintäkään ansiota, kuten poliitikot eivät ansiollisia minkään realiteetin olemassaololle.

Koska Wikileaksin julkistukset eivät ole poliitikoiden ansiota, niin siksi poliitikot eivät voi mitään muuta kuin pitää Wikileaksia rikoksena vallitsevaa politiikkaa ja erityisesti Lipposta kohtaan, koska Lipponen joutui tilanteseen, missä hänen piti ponnistaa aivonsa äärimmilleen saadakseen sieltä ulos sellaisen aivopaskan, ettei hän ole tilivelvollinen kellekään, koska hän ei pysty ilmaisemaan itseään.

Juuri tällä hetkellä poliitikot miettivät yli-inhimillisiä ajatuksiaan, miten he voisivat kieltää poliitikoiden hallitseman YLEn julkaisemasta Wikileaksin tietoja, koska ne tiedot eivät ole poliitikoiden ansiota.

Jos poliitikot eivät kiellä YLEä julkaisemasta Wikileaksin tietoja, niin silloin he pitävät niitä tietoja arvossa, josta seuraa se, että he eivät voi tuomita Wikileaksia!
Siitä taasen seuraa se totuus, että silloin poliitikoiden pitää tuomita Lipponen...

Ei kommentteja: