tiistai 8. helmikuuta 2011

Maassa on Maan tapa

Aamulehti 7.2. 2011: Ylänurkka: Maan tapa leviää Euroopassa

Suomessa on voimassa tapaoikeus. Ihmisellä on oikeus tehdä sellaista, jota on tehty täällä satoja ja tuhansia vuosia. Esimerkiksi jokamiehen oikeus on tapaoikeutta. Jokamiehen oikeuteen ei kuitenkaan kuulu sellaiset tavat, joita täällä ei ole ennen ollut.
Esimerkiksi kapitalismi, kommunismi tai sosialismi eivät kuulu tapaoikeuteen, koska ne eivät ole täällä kehittyneitä. Samoin uskonnoilla on oikeutensa vain siinä määrin missä ne ovat omaksuneet tapaoikeutta.


Esimerkiksi aitosuomalaisilla miehillä ei ole oikeutta vaatia naisia pukeutumaan säkkeihin, vaikka kristinuskonnon syntysijoilla miehillä oli tuollainen oikeus; naisilla on Pohjolan jokamiehen oikeutena pukeutua mihin tahansa, tai olla pukeutumatta. Tosin Pohjolan miehille ei tule edes mieleen pakottaa naisia pukeutumaan säkkeihin, koska sellainen hiekkamyrskyyn soveltuva säkkipukupakko ei ole koskaan ollut täällä tapana.

Kun kristinuskonto tuli Suomeen, niin jopa se joutui alistumaan Pohjolan ihmisten tapakulttuuriin. Apostolinen ja paavalilainen kristinusko oli alkujaan erityisen naisvihamielestä, mutta kristinuskonnon naisvihaisuus on sitä lauhkeampaa mitä kylmempää ilmasto on.
Meillä Pohjolan asukkailla on koko historian ajan ollut tapana olla tasa-arvoisia; Käytännöllinen tasa-arvo ei ole tänne tuotua, vaan se on täällä syntynyt ja täältä Pohjolasta se on levinnyt muualle maailmaan, enemmän tai vähemmän menestyksellisesti.

Esimerkiksi Lähi-Itä on jäänyt suuresti paitsi Pohjolan tasa-arvokäsitettä. Kun sitten arvostamisesta osattomaksi jääneitä tunkeutuu tänne Pohjolaan, niin he tietysti pyrkivät muuttamaan Pohjolan ikuimuistoisen tapaoikeuden vaatimalla, että tänne pitää saada voimaan lähi-itämainen tapakulttuuri, joka on jo historian kirjojakin lukemalla äärettömän julma naisia ja lapsia kohtaan.
Esimerkiksi lähi-itämaissa syntyneet lapset joutuvat hokemaan koko lapsuutensa jotakin ääri-inhokki-kirjaa, jota koraaniksi kutsutaan. Ja kun sitten lähi-itälasten pää on saatu väkivaltaisin keinoin täpötäyteen pelkkiä inhokkitapoja, niin on selvää, että sellaisen pään sisällön saaneista lapsista kasvaa aikuisia, jotka pakottavat myös omat lapsensa samanlaiseen mielen kurjuuteen, jotka ennen pitkää katsovat, että heidän pitää säätää tuollainen tapa kaikkia koskevaksi laiksi.

Kerrotaan, että ensimmäinen Suomen niemelle astunut kristitty sai kirveestä päähänsä. Varmasti ansaitusti, koska jokainen, joka tulee tänne vaatimaan meitä luopumaan ikimuistoisista tavoistamme, on oikeutettu saamaan sille kuuluvan kohtelunkin. Suomalaisten tavat, suomalainen kulttuuri on jo todistettu lukemattomin selvityksin yhdeksi maailmamme parhaista kulttuureista.

Meillä suomalaisilla olisi suurempi oikeus pakottaa Lähi-Itä muuttamaan omat tapansa suomalaisuudeksi kuin sieltä tulevilla on oikeus vaatia meitä omaksumaan tai edes sietämään täällä heidän tapojaan.

Kulttuureissa on aina kyse tapaoikeuksista. Uskonto on aina alisteinen tapaoikeudelle. Ikimuistoiset tavat ovat juuri niitä, jotka siirtävät sivistyksen sukupolvilta toisille. Mutta! Tapakulttuuri siirtää yhtä hyvin myöskin barbaarisuuden, joten jos joku haluaa lastensa kasvavan sivistyksellisyyteen, niin silloin hänen tulee ehdoitta käyttäytyä suomalaiselle tyypillisellä tavalla, koska muunlainen käytös saisi hänen lapsensa omaksumaan sekopäisyyden.

Uskonnon ansio tapaoikeuksien periytymiselle on siinä, että se sai aikaan lukutaidon leviämisen. Mutta lukutaitokaan ei auta sivystyksen hankkimisessa, jos sitä käytetään pelkästään yhden kirjan ulkoaopetteluun. Inhimillinen kokemus todistaa, että muslimimaista ei tule mitään hyvää; Muslimit eivät ole millään tavalla auttaneet ihmiskuntaa kehittymään, joka huomataan vaikkapa erilaisten palkintojen jakautumisesta uskonnoittain ja maittain. Jopa suomalaiset ovat saaneet enemmän tiedepalkintoja kuin koko muslimimaailma yhteensä.

Tuntuu täysin käsittöämättömältä, miten poliitikot on saatu uskomaan uskontojen tasa-arvoisuuteen; Eihän yksikään poliitikko usko edes puolueiden olevan tasa-arvoisia (arvoiltaan), koska jos joku puoluepoliitikko uskoisi, että joku toinen puolue olisi arvoiltaan yhtä hyvä kuin hänen puolueensa, niin silloin koko puolue-ajattelu olisi kokenut loppunsa totaalisesti ja lopullisesti.

Olenkin sitä mieltä, että suvaitsevaisuutta ja uskontojen tasa-arvoa hokevat poliitikot ovat aivopestyjä; He ovat opetelleet ulkoa jonkun herrojen salaseuran julkaiseman NWO-oppaan, missä ylistetään islamia... Mitenkään muutoin ei ole selitettävissä se, miksi joka ikinen puoluepoliitikko on luopunut omaehtoisesta ajattelusta...

Ainiin! Itse puolueajatteluun kuuluukin, että sellaiseen voivat uskoa vain he, jotka eivät itse ajattele asioita. Huomaankin sen totuuden, että puolueuskovaiset diggaavat kovasti muslimeja juurikin siksi, että islam on olemukseltaan puolueiden kaltainen.

Kristinuskontohan ei enää voi miellyttää puolueuskovaisia juuri siksi, että se ottaa maan tavan annettuna; Jos kaikki lainsäätäjät olisivat kristittyjä, niin he joutuisivat lopettamaan lainsäätämisen siinä vaiheessa, kun kristinuskonto olisi omaksunut maan tavat. Tapaoikeus on korkeinta oikeutta.
Suurin osa suomalaisista kristityistä pitää selviönä maan tapaa, joten puolueuskovaiset eivät enää saa siitä mitään väristyksiä.

Puolueuskovaisuuteen kuuluu hajota-ja-hallitse -metodi; jos maan kulttuurissa ei enää ole jännitystä, niin poliitikot saavat sen jännäkakaksi sillä, että he etsivät maailmalta sellaisen maan tavan, joka värisytttää kivasti poliitikon uskomuksia siitä, että poliitikon tehtävänä on kasata ikuisesti käskyjä käskyn päälle;

Poliitikot eivät voisi kokea olevansa mielettömän palkkansa arvoisia, jos kaikki olisi valtakunnassa hyvin. Jatkuva lainsääntätyö on mahdollista vain silloin, kun etnisille kansalaisille ei anneta rauhaa elää omaa kulttuuriaan, vaan heille tuputetaan vieraita ja ala-arvoisia tapoja.

Suomalaisuudella meni liian hyvin, koska se sai aikaan sen, että suomalaiset rakastivat rauhaa liian paljon ja liian kauan, joten ainoa keino, olla poliitikot saivat suomalaiset takaisin jännäkakkaajiksi oli siinä, että poliitikot julistivat suomalaisuuden olevan aikansa elänyttä;
Monikulttuurisuutta oli pakko alkaa julistamaan siksi, koska muutoin suomalaisilla olisi mennyt aivan liian hyvin.

Nyt poliitikot ovat aivan kertakaikkisen haltioissaaan, kun he saavat päivät pääksytysten säätää suomalaisia varten lakeja, joita täällä ei olisi koskaan tarvittu, jos Suomi olisi ollut tavoiltaan suomalainen. Ei mikään ihme, että hallinto paisuu ja vie suurimman osan kansalaisten verovaroista, koska hallinnon tärkein tehtävä ei ole yhteisten asioiden hoitaminen, vaan kansakunnan saaminen pois raiteiltaan julistamalla kansakunnan omat tavat ala-arvoisiksi.

On kerrassaan mieletöntä politiikkaa, miten Suomessa olleet tapaoikeudet vaihdetaan Lähi-Idän vielä vanhempiin tapaoikeuksiin! Juuri siitähän tässä on kyse; Poliitikot antavat Lähi-Idän tavoille suuremman oikeutuksen kuin täällä kehittyneille tavoille. Poliitikoiden mukaan se on jännää, kun Suomeen tulleet tunkeutujat alistavat naisia ja pakottavat lapsensa omaksumaan mielentäydeltä aivan kertakaikkisen sairaita tapaoikeuksia, joilla ei ole mitään tekemistä Korkeimmuuden kanssa.

Tapaoikeus on korkeinta oikeudenmukaisuutta, koska sitä ei tarvitse kirjoittaa kirjoihin, eikä sitä tarvitse hokea. Suomalaisuus on sydämen sivistystä.

Aamulehti: Ylänurkka: Maan tapa leviää Euroopassa

Ei kommentteja: