tiistai 8. toukokuuta 2012

Rasismi on suvaitsevaisuuden kukkanen

Joskus kauan sitten tulin siihen tulokseen, että kaikkeudessa on yksi ainoa periaate, jonka variaatioita löytyy kaikkialta. Monimuotoisuus on tuon periaatteen yksi ilmentymä. Elämä ei voi esiintyä kuin monimuotoisuudessa. Elämäksi ei lasketa aikaa ennen elämän vallankumousta, joka tapahtui noin 550 miljoonaa vuotta sitten. Elämä alkoi ja lähti monimuotoistumaan, kun bakteerikollektiiveille kehitttyi immuunijärjestelmä, joka purki jännitteen maaperän yksittäisten bakteerien ja bakteereista kehittyneiden organismien välillä.

Elämä on kolminaista; se vaatii monimuotoisen ympäristön, monimuotoisen kehollisuuden ja niiden jännitettä tasoittavan immuunijärjestelmän, joka saa kehon toimimaan symbioosissa ympäristön kanssa. Tämä elämän symbioottinen luonne selittää osaltaan myös sen, miksi me emme tunne muuta elämää kaikkeudessa; Avaruusaluksen köyhä monimuotoisuus ei ehkäpä riitä satojen tai jopa tuhansien vuosien pituisiin avaruusmatkoihin; avaruusalukset ovat liian steriilejä, josta johtuu, että sellaisessa steriilissä tilassa ei voi elää kovin pitkiä aikoja, koska kehon immuunijärjestelmä ei toimi ilman likaista planeettaa:

HS: Professori: Maan tonkiminen vähentää allergiaa:
"Allergia pakenee mustia kynnenalusia. Tyhmyyttäänkö vauva laittaa asioita suuhunsa? Ei. On turha soittaa ambulanssia, jos lapsi sattuu syömään multaa."

Voin tässä paljastaa, että elokuussa 2012 tulee kymmenen vuotta siitä, kun olen viimeksi pessyt itseni. Luullakseni minun kehoni pinta on täynnään hyviksiä, hyvänlaatuisia bakteereja, jotka pitävät kaikki haisevat bakteerit minusta loitolla. Mistäkö sen tiedän? Siitä, että vaikka en käy pesulla, niin kehoni ei haise.

Sitten varsinaiseen asiaan, eli rasismiin ja sen syntyyn. Kuten alussa kerroin, niin kaikkialla luonnossa vallitsee sama periaate. Jos se periaate lakkaa jostain syystä toimimasta, niin seurauksena on allergiaa ja muuta semmoista tuhnua.
Myös rasismi johtuu tuon periaatteen rikkoutumisesta. Rasismi syntyy, kun ihmisen ajatukset alkavat olla vähissä; Jos ajattelun monimuotoisuus vähenee, seurauksena on rasistinen ajattelu, eli aivoissa pyörii vain yksi ajatus, tosi isoksi ja hirmu tärkeäksi käsitetty ajatus, jota häveliäästi kutsutaan suvaitsevaisuudeksi, jota pitää levittää...

Ihminen ei itse huomaa ajattelunsa köyhtyvän, koska se se iso ajatus on erittäin runsaslukuisina ihmisen mielessä. Hieman sama asia kuin alkukesän lupiini pientareella, joka runsaslukuisena estää muiden kasvien kasvun. Yksilajinen pelto voi näyttää kauniilta; kukapa ei tykkäisi katsella lupiinin valtaamaa aluetta, mutta kauneudestaan huolimatta se sisältää monimuotoisuuden tuhon.

Kuten lupiinit ovat kauniita katsella, niin samoin myös suvaitsevaisten viljelemät ajatukset ovat monien mielestä kauniita. Mutta ne ovat silti tuhoisia ajattelun monimuotoisuudelle. Rasismi ei siis johdu heistä, jotka esittävät rasistisiksi väitettyjä ajatuksia, vaan rasismi on yksitoikkoisen ajattelun yritys tukahduttaa kaikki muut ajatukset.

Lupiini on kasvimaailman rasisti, koska se pyrkii itsekkäästi estämään kedon kaikkien muiden  kasvien kasvun. Tavallisen ihmisen ajatukset ovat niinikään monimuotoisia kuin kedon kukat. Mutta! Jos ihmisen aivoihin on levinnyt memeettinen suvaitsevaisuus-ajatus, ihminen on silloin vaarassa menettää ajattelun monimuotoisuuden itsessään, jollei ihminen kiiruusti revi sitä suvaitsevaisuusajatusta aivoistaan irti.
Jos kuitenkin ihminen on alistunut suvaitsevaisuudelle laajemmassa mitassa, niin se huomataan siitä, että se on tukahduttanut ihmisen oman, monimuotoisen ajattelun. Suvaitsevaisuusajatuksen vallattua aivot, ihminen alkaa nähdä kaikkialla rasismia, joka johtuu siitä, että ihmisen aivoissa kukkiva suvaitsevaisuus haluaa levittäytyä myös muihin aivoihin tukahduttamaan monimuotoiset perinneajatukset.

Suvaitsevaisuuden vallattua ihmisen aivot, ihminen ei enää itse pysty hallitsemaan ajatuksiaan. Siinä tapauksessa yhteisön pitäisi auttaa suvaitsevaiseksi itseään kutsuvaa, joka tarkoittaisi esimerkisi lääkinnällistä hoitoa, tai psykoanalyysia
Aivot ovat ajatuksien peltoja. Ihmisen tulee varjella aivojaan yksioikoisilta ajatuksilta. Rehellinen ihminen ei salli aivoihinsa vain yhtä ainoaa ajatuslajiketta, vaan haluaa, että siellä kukkisi mahdollisimman runsaasti erilaisia ajatuksia.

Suvaitsevaiset eivät itse ymmärrä sitä, että heidän itsensä ajattelu  uhkaa ajattelun monimuotoisuutta, eikä niin, että ne rasistiset ajatukset uhkaisivat ihmisten yhteiseloa. Suvaitsevaisuus ei vaadi ajattelua, vaan se on ihmisessä oleva pakottava tarve tukahduttaa vapaa ajattelu. Tuo suvaitsevaisuutta levittävä funktio on sama, miten vieraslajit valtaavat perinnelajit. Suvaitsevaisuus on maahamme tunkeutunut vieras ajatus, joka yrittää tuhota impivaaralaiset ajatukset valloittaakseen koko maan itselleen.

Impivaara kehittyi ja kasvoi sivistyneeksi paikaksi, koska sen ajatukset olivat hyvin monimuotoisia. Monimuotoiset ajatukset tukivat toisiaan, kunnes tänne saapuivat ensimmäinen maahanmuuttajien suuri aalto. Sen aallon mukana tänne levisi suvaitsevaisuus, jonka kukkana on arvoliberalismi. Arvoliberalismi ei voi tuottaa kuin arvoliberalismia, eli suvaitsevaisuutta:
Arvoliberaalille asioiden ja uskontojen arvostaminen on samaa mitä uskovaiselle on harhaoppisuus. Liberaalisti ajatteleva ei uskalla ajatella arvoja, koska sellainen ajattelu lopettaisi välittömästi ihmisen liberaaliuden.

Säilyttääkseen (arvo)liberaalin ajattelunsa, suvaitsevaisen on pakko torjua kaikkinainen asioiden ja aatteiden sisältöjen tutkinta ja niiden pohtiminen. Vain suuripiirteisyys on liberaaliudessa sallittua. Mitä leveämpi pensseli sitä liberaalimmaksi ihminen tuntee itsensä. Kaikkein liberaalimman ihmisen maailma on tasaisen harmaa, missä vallitsee sukupuolineutraalius, uskontoneutraalius, ikäneutraalius, lajineuraalius, työneutraalius, valtioneuraalius, kehitysneutraalius,... Mikroskooppi on liberaareille kielletty laite, kuten myös asioiden pohdinta, eli filosofinen ajattelu.
Kuten huomataan, niin suvaitsevaiset yhden ajatuksen levittäjinä eivät ole kyenneet ajattelemaan asiaa kovinkaan syvällisesti. Luultavasti lupiinikin ajattelisi, että sillä on oikeus tukahduttaa perinnelajit kaikkialta sieltä, minne se levittäytyy. Samoin suvaitsevaisuus-meemi vaatii suvaitsevaisissa suomalaisia alistumaan ikään vääjämättömälle vieraslajien maahantunkeutumiselle, ja jos suomalaiset sitä edes kristisoivat, niin suvaitsevaiset nimittävät sellaisen rasismiksi. Rasisti on se, joka tukahduttaa ajattelun diversiteettiä.

Ei se haittaisi, jos joku yksittäinen vieraslaji kukkisi suomalaisen puutarhassa, mutta ei hyvänen aika niiden vieraslajien pidä antaa vallata koko Suomea. Suvaitsevaisuus pyrkii siihen, että ihmisten aivoista saataisiin ulos vain yhtä ainoaa ajatusta. Suvaitsevaiset eivät suvaitse erilaisia ajatuksia, vaan pyrkivät tuhoamaan kaiken sellaisen, missä he voivat kuvitella kasvavan erilaisuutta:
"But freedom of speech is not freedom for the thought you love,
it’s freedom for the thought you hate the most.
You have to get your head around that.

Star Tribune: Liberals, take a long look in the mirror
19.5. 2012 IL: AL: Tämä laji aiotaan kitkeä Suomen luonnosta - hinta 25 miljoonaa!
Kaleva: Kun luonto köyhtyy, ihminen sairastuu
US-blogi 8.5. 2012: Arvoliberaalinen opetus tuottaa isoja ajatuksia

Blogi: Peseytyminen

Impivaaralaisen mielenmaisen tonkiminen vähentää arvoliberaaliutta
ja vapauttaa meidät suvaitsevaisuuden ikeestä.

Ei kommentteja: