perjantai 14. maaliskuuta 2014

Avioliitto kuuluu kivikauteen

Ihmiskunnan henkinen kehitys kehittyy. Ihmiskunta ei kehity millään tasolla tasa-arvoisesti. Jotkut ihmiskunnan osat ovat lähempänä taivasta kuin toiset. Kuitenkin, kaikki ihmiset haluvat korkeuksiin, mitä ikinä he korkeudella sitten henkilöllisesti käsittävätkään.

Nykyinen avioliitto on ollut ehkäpä korkein ihmiskunnan kehittämä asia. Koska kaikki haluavat itselleen osan korkeudesta, niin siksi alemmat ihmismielet vaativat pääsyä kaikkeen siihen, jonka ovat kehittäneet tämän maailman korkeimmalle kehittyneet mielet.

Avioliitto-käsitettä liataan parhaillaan niiden taholta, jotka eivät halua avioliittoon kuuluvaa henkisyyttä. Avioliitosta on tehty pelkkä eläimellinen parisuhde, jota säädellään lain kirjaimella ja hallitaan valtion väkivaltakoneistolla.

Koska on fakta, että avioliitto on uskonnollisen ihmisen kehittämä tapa ja koska on totta, että avioliiton hengellinen puoli halutaan tuhota, niin esitän seuraavaa:

1. Avioliitto ei ole jumalallinen tapa. Kaksi Jumalaa ei voi olla avioliitossa keskenään, -- koska ei ole mitään Jumaluutta korkeampaa, joka voisi siunata Jumalien liittoja.

2. Rakkaus on aitoa vain silloin, kun rakkauden yläpuolella ei ole mitään.

Rakkausavioliitto on järjen valossa Jumalan kaksinkertaista pilkkaamista, kohtien yksi ja kaksi perusteella. Hyvin korkealle henkisyydessä kehittynyt ihminen pystyy tekemään liiton rakastamansa ihmisen kanssa ilman lakiakin ja ilman mitään vaadetta mihinkään siunaukseen.

Esitän, että laista vapaat uskovaiset kehittäisivät avioliittoa enemmän jumalien liittoa heijastavaksi. Avioliitto on ollut alkeishengellinen yritys irrottautua maasta. Avioliitto ei siis ole mitään rakettitiedettä, jolla kaksi toisistaan pitävää ihmistä pääsisi taivaallisiin sfääreihin.
Antakaa alempihenkisten ottaa omakseen avioliitto ja tehkää te uskovaiset liitostanne sellaisen, joka täyttää lain hengen ilman lain kirjainta. Koska miten uskovainen voisi lähestyä Jumalaa, jos hän ei kehitä uskonnollisia instituutioitaan. Ihminen voi lähestyä Jumalaa vain kehittymällä henkisesti, eli käyttämällä itse kaikkia seitsemää hermostonsa virtapiiriä -- harmonisesti.
Ihminen ei ole luontaisten virtapiiriensä kuljettama, jos hän lukee laista (kirjoituksista), miten hänen tulee käyttäytyä. Äly, rohkeus, intuitio, tieto ja viisaus vaatii, että niiden virtapiirit ovat aivoissa aktiivisia, valaistuneita. Ihmisen älyn virtapiiri on pimeenä, jos hän vaatii itselleen laillisia oikeuksia ja laillista statusta. Nykyaikana avioliitto ei enää ole minkäänlainen todiste ihmisen henkisyydestä. Päin vastoin; jokainen, joka vaatii itselleen oikeutta avioliittoon, todistaa olevansa paitsi henkistä kehityskykyä.
Se on luonnonlaki, että epähengelliset valtaavat uskonnon pyhiä arvoja ja likaavat ne maallisuudellaan. Se taasen osoittaisi ihmisen kuuluvan toiseen valtakuntaan, kun hän pystyisi luopumaan kaikesta siitä, joka on liattu sekularisuudella. Uskonnollinen arvo ei säily taistelemalla, vaan luopumalla; Viisaampi väistyy, sanotaan.

Avioliiton uskonnollinen arvo voi säilyä ja kohentua vain siten, että uskovaiset eivät enää vaadi liitoilleen siunausta, eikä rakkautta vaadita alistumaan laillisille sopimuksille. Avioliitto on alhainen tapa osoittaa uskonnollisuutta. Siksi jokaisen uskovaisen tulee luopua avioliitto-oikeudestaan ja liittyä jumalallisemmalla tavalla yhteen rakastamansa ihmisen kanssa.

3 kommenttia:

muri salin kirjoitti...

Kivikaudella eläneenä ihmettelen kuinka tämä kivikausi nyt liittyy näihin nyky aviosähläyksiin , nykyään on unohdettu mitä oli muinoin .

Anonyymi kirjoitti...

Koko asia on mitä suurimmassa määrin puhdas mielipidekysymys. Sellaiselle on turha yrittää esittää järkiperusteita.

Sen sijaan on tavattoman kaksinaamaista puhua tasa-arvoisesta aviolittolaista nk. homoliittolain yhteydessä. Siinä ei ole yhtään mitään tasa-arvoista zoofiilien, nekrofiilien, pedofiilien tai vaikkapa moniavioisuutta kannattavan muslimin mielestä.

Kaikkien olisi asiassa tyytyminen enemmistön tahtoon ja pulinat pois.

t. Pörri

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista. Itse näen sekä avioliiton puolustajat että avioliiton vaatijat lähinnä naristeina. Uskovaiset luulevat, että avioliitto on täysin muuttumaton, eikä mikään liitto voisi olla mukamas avioliittoa parempi ja pyhempi.

Sateenkaariväki taasen näyttäytyy lapsellisina otuksina, jotka vain haluavat samaa karkkia, mitä muillakin on.
Mielestäni uskovaisten tulee luopua avioliitosta ja sanoa homo/lesboille, että pitäkää tunkkinne.
Sillä varmaa on, että mitä tahansa tulisi avioliiton tilalle, niin ateistit, homot ja lesbot seuraaavat perästä.