torstai 13. maaliskuuta 2014

Tasa-arvo on uskonnollinen ajate

Tasa-arvoon vetoaminen homoliitoissa on samaa, mitä uskovaiset vetoavat totuuteen ja muihin korkeutta ilmentäviin käsityksiin. Jostain syystä yhteiskunnallinen diversiteetti on kuollut ja kuopattu silloin, kun vaaditaan itselle ulkonaisia muotoseikkoja jonkin korkeimman käsitteen nimissä.
Korkeimmat käsitteet orjuuttavat ihmisiä samaan muottiin silloin, kun niillä vaaditaan laillisia oikeuksia, koska ihmisten on erittäin vaikeaa vastustaa korkeimpia käsitteitä, kuten tasa-arvoa tai ainoaa oikeaa totuutta. Tässä kirjoituksessa esitetään ajatuksia, jotka pyrkivät olemaan kaiken samuutta vaativan ulkopuolella ja lain yläpuolella, sillä lain yläpuolella on laillisuuden perusta. Laki ei nouse eläimellisyydestä, vaan laskeutuu ylhäältä; Laki on eläimellisesti ymmärrettyä jumalisuutta. Kirjoitettu laki on aina vähemmän ja alempi kuin se taso, missä lain henki on. Taivaassa ei mennä naimisiin.
Uskovaiset ovat aikojen kuluessa omineet itselleen hyvyyden, kauneuden ja totuuden, ja jopa rakkauden. Se omiminen ilmenee esimerkiksi siten, että jos joku muu sanoo puhuvansa totuutta, niin uskovaiset syyttävät sellaista puhujaa saatanan eksytykseksi, tms.

Mikä tahansa erillisasemaa vaativa ryhmittymä pyrkii päämääräänsä siten, että se omii korkeimmat käsitteensä itselleen ja pyrkii saamaan niihin monopoliaseman. Sateenkaariliike on ominut tasa-arvokäsitteen omakseen ja nyt sateenkaariväki käyttää sitä lyömäaseenaan missä tahansa asiassa. Esimerkiksi vaatiessaan itselleen uskonnollisperäistä oikeutta avioliittoihin minkä tahansa otuksen kanssa.

Ja jos joku on erimieltä sateenkaariotuksien kanssa, niin sieltä tulee erimielistä kohden sitä samaa paskaa, mitä uskovaiset suoltavat harhaoppisia kohtaan. Koska uskovaisten mukaan vain uskovaisilla on totuus.
Tästä huomataan selvästi, että tasa-arvo-käsite on olemukseltaan uskonnollinen; kuka tahansa, joka ajattelee tasa-arvoa, on siinä ja silloin aktivoinut aivoissaan uskonnollisen kokemisen alueensa. Sama pätee kaikkiin korkeimpiin käsitteisiin; Ne ovat uskonnollisen ihmisen aikaansaannoksia, eikä ihminen voi ajatella korkeimpia käsitteitä muutoin kuin uskonnollisella mielellään.

Miehet ovat keskenään tasa-arvoisia. Samoin naiset. Tasa-arvoa voidaan vaatia vain miehen ja naisen parisuhteeseen, jos mies ja vaimo eivät itse sellaista tajua, ja jos sellaisessa parisuhteessa on ongelmia, joista koko yhteiskunta jollakin tavoin kärsii. Mitään tasa-arvoa ei siis tarvita miehen ja miehen väliseen suhteeseen, eikä myöskään naisen ja naisen välille.

Miehistä ja naisista voidaan keskustella vain silloin, kun keskusten ajatus perustuu seksuaalisuuteen. Mies ja nainen ovat seksuaalisia käsitteitä. Ihminen on järjellinen käsite. Tasa-arvosta, totuudesta, hyvyydestä ja rakkaudesta voidaan puhua vain silloin, kun ihmisen aivoissa on aktiviteettia uskonnollisessa lohkossa.
Voidaan jopa sanoa, että jos ihminen hokee usein jotain korkeinta käsitettä, niin hänen otsalohkonsa ja takaraivolohkon välinen harmonia murtuu, jolloin ihminen uskoo olevansa Korkeimman asialla hokiessaan joka tilanteessa tasa-arvoa.

Uskoisin, että sateenkaari-ihmisten aivoissa ovat luonnolliset yhteydet katkeilleet ja siellä vallitsee aivolohkojen välinen kilpailutilanne, joka muistuttaa kovasti kvartaalikapitalismia. Sateenkaarijupeilla otsalohko on tullut himoriippuvaiseksi tasa-arvokäsitteestä. Suomeksi se tarkoittaa sitä, että sateenkaari-jupit vaativat joka päivä lisää ja lisää tasa-arvoa, jotta he voisivat humaltua omasta erinomaisuudestaan.

Puhutaan toleranssista; sietokyvyn lisääntymisestä; Tavallinen ihminen nauttii jo yhdestäkin tasa-arvo-ajatuksesta viikoittain, mutta sateenkaariväki on kuin pultsari, joka ei ole millänsäkään parista koskenkorvaputelista. Sateenkaarijuppeja voidaan verrata myös rikkaisiin, joille miljoona ei tunnu missään; Sateenkaariotuksien on hoettava tasa-arvo-käsitettä päivittäin jopa parituhatta kertaa saadakseen kiksejä tasa-arvosta.

Ehdotan, että sarteenkaariväelle luodaan vieroitushoitoloita, joissa heitä autetaan saamaan takaisin luonnollinen suhde tasa-arvoon.

Tasa-arvo on aivomato. Samalla tavalla, mitä totuus on uskovaisille. Kuten uskovaisilla on vääristynyt, omahyväinen ja suorastaan narsistinen suhde totuuteen, niin samoin on laita sateenkaarijuppien tasa-arvon kanssa. He ovat himoriippuvaisia tasa-arvosanasta, jota heidän on pakonomaisesti viljeltävä joka paikkaan.

Ei kommentteja: