lauantai 29. maaliskuuta 2014

Uskonnollinen allergia on sairaus

TUTKIELMA VALTIOLLISESTA HOIVAAMISVIETISTÄ

On olemassa geneettinen herkkyys allergioille. Yleensä lääkärit pitävät allergiaa sairautena, jota hoidetaan antihistamiineilla, oleskelemalla sisätiloissa sekä siedätyshoidolla.

Useimmat eivät ole tulleet ajatelleeksi, että heillä on kulttuurinen herkkyys uskonnolliselle allergialle. Uskonnollinen allergia ilmenee samalla tavalla kuin somaattinenkin allergia. Ja jos poliitikot toimisivat kuin lääkärit, niin he hoitaisivat uskonnollista allergiaa sairautena.

Nyt on niin, että poliitikot pitävät kaikkia niitä terveinä, jotka eivät siedä muunlaista uskontoa tai ideologiaa kuin omaansa. Viimeksi männä viikolla apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen julisti, että uskonnollista allergiaa ei voi hoitaa siedätysmenetelmällä, koska uskonnollista allergiaa potevat ovat terveitä, kun taasen kaikki ne ovat sairaita, jotka saavat uskonnollisen allergian  puhkeamaan kukkaansa.

Onko koivu sairas? Onko koivun olemassaolo pelkkää pahuutta -- siksi, koska on ihmisiä, joita on lapsena pidetty luonnosta erillään niin, ettei heille ole kehittynyt luontaista sietokykyä koivun siitepölyyn? Miten on?

Kuka on silloin sairas, kun muslimi tai viherpiipertäjä saa ärsytysoireita suvivirrestä?
((päivittelyä) Tai äitienpäivästä; Verkkouutiset, 30.3. 2014:
"Oppilas ei voinut uskontonsa takia tehdä äitienpäiväkorttia")

Tuntuisi aika hassulta tuhota kaikki koivut, pajut ja lepät maailmasta vain siksi, että on ihmisiä, joille kehittyy niitä kohden allergia, koska ihmiset eivät ole enää kosketuksissa luontoon.

Samoin kuulostaa erittäin typerältä idealta, että kaikki ne jumalaa ylistävät laulut kielletään vain siksi, että on ihmisiä, joille ei ole kehittynyt sietokykyä erilaisuutta kohtaan, koska uskontojen ajattelemattomat johtajat pitävät ihmisiä erossa todellisuudesta.

Kun on huomattu uskonnollisen sietämättömyyden olevan allerginen reaktio, niin on suorastaan typerryttävää havaita se, miten valtio haluaa hyysätä uskonnollisesti sairaita, eli sellaisia, jotka saavat allergisia reaktioita muista uskonnoista. Mikko Puumalaisella et Kump. on ylikehittynyt hoivaamisvietti; He pitävät sairaita terveinä ja vice versa.

On rehellisesti voitava tunnustaa, että myös uskonnollisuus voi olla sairasta.

Kun tunnustetaan, että uskonnollisuus voi olla sairasta, niin silloin on helppoa havaita, että uskonnollisuus aiheuttaa monenlaista sairautta. Vakavinta uskonnollista sairautta on terrorismi. Ärsyyntyneisyys on uskonnollista sairautta lievimmästä päästä. Mutta yhtä kaikki;
Ihmistä ei auta se, että hänen uskonnollista ärsyyntymistä pidetään terveenä reaktiona, kun taasen sen katsotaan olevan epäterve, joka on saanut aikaan ihmiselle uskonnollisen ärsytyksen.

Tässä on Mikko Puumalaiselle lisää tehtävää: The List of Things That Offend Muslims. Kiellä kaikki nuokin, jos haluat edelleen pitää muslimit erossa uskonnollisesta faunasta, uskonnollisesta luonnosta. Saat olla täysin varma, että ihmiset saavat yhä pahempia allergisia reaktioita ns. uskonnollisista asioista, jos he eivät saa  olla, tai joudu olemaan, kosketuksissa uskonnolliseen luontoon!

Huomatkaa kaikki, että vasta nykyisen massamaahanmuuton jälkeen Suomessa on ihmisiä, jotka saavat allergisen reaktion suvivirrestä, joulusta, pääsiäisestä, vuodesta 2014... Koska tänne on tullut ihmisiä, jotka ovat olleet eristyksissä muunlaisesta todellisuudesta. Heitä ei auta yhtään se, että heidän sairauttaan pidetään terveytenä, koska jos näin jatketaan, ei kestä kauaakaan, kun suvikset ja musut saavat allergisen reaktion ajanlaskustamme.

Kuten Suomen luonto kärsii, jos tänne tuodaan luontoomme sopimattomia lajeja, niin samalla tavoin supisuomalaisten on suojeltava suomalaista uskonnollista ilmapiiriä, eikä vieraslajeja saa asettaa samanarvoisiksi alkuperäisen lajiston kanssa. Tai käy kuten lupiinin ja jättiputken kanssa; Ne syrjäyttävät alkuperäiset lajit...

Blogi, 30.3. 2014: Luonnon kasveille moottorisahaa
Blogi, 29.3. 2014: Suvivirsi ja Valtion harjoittama jumalanpilkka
Blogi, 26.3. 2014: Ateistit vaativat satulauluja pois kouluista ja kodeistaan
Blogi, 26.3. 2014: Suvivirsi Luoja Jumala koraani

Ei kommentteja: