tiistai 15. marraskuuta 2016

Eksoottisuutta vailla olevat uudet finlaysonit

EKSOOTTINEN SUOMI

Tamperelainen, 13.11. 2016: Selvitys: Maahanmuuttajat loivat Tampereen teollisuuden
Tajukangas, 14.11. 2016: Mitä miehiä Asikkalan sotapakolaiset oikein ovat? Lakkokenraali ollut Euroopassa jo vuosia

Eksoottista esipuhetta  Huomio! Ethän lue tätä kirjoitusta, jos olet loukkaantumisherkkä, tai olet muuten kykenemätön itsehillintään. Jatkamalla tämän lukemista olet täysin hyväksynyt tämän puheen sisällön ja niin ollen olet täydellisesti itse vastuussa siitä, millä tavalla oma tulkintasi luo sinun omiin aivoihisi omia tunteiden paloa.
Tämän kirjoittaja ei voi olla vastuullinen kenenkään toisen huonoista tunteista, koska kukaan ei kuitenkaan anna minulle kunniaa heidän hyvistä tunteistaan. Ihmisenä en ole voinut luoda kenenkään toisen aivoihin tunteita, joten en siten voi olla niistä vastuussakaan. Syyttäkää jumalaanne tai itseänne, jos ette pidä omista tunteistanne. Hyvää lukuhetkeä.


Uudet finlaysonit eivät halua syödä eksoottista ruokaa, joka kyllä kelpaa hyvin kaikille muille paitsi Italian Berluskonille: Tajukangas, 14.11. 2016: ASIKKALAN SOTAPAKOLAISET: ”TALLUKAN RUOKA PASKAA!” --
Uudet finlaysonit eivät halua nähdä edes suomalaisuutta eksoottisena, joka on yksi yhteen suvakkien näkemyksen kanssa, jotka myös haluavat, että kaikki suomalaisuus pitää tuhota, jotta maahanmuuttajat eivät tuntisi itseään maahanmuuttajiksi toisin kuin 1800-luvun ylistettävät maahanmuuttajapersoonallisuudet, jotka eivät tulleet Suomeen (uskonto)vähemmistöinä tai kansanryhminä.

Entisen tamperelaisen Selvitys Tamperelaisen Selvityksestä

Uudelle Ajalle tultaessa ja kirkon vallan upotessa valistuksen aikaan ja kiertokoulujen nurkkiin Euroopassa ja Suomessa alkoi tapahtua huimaa luovuuden kasvua ihmisten päästessä irti kirkon pakkovallasta.
Pakkouskonnosta vapaaksi päässeet eurooppalaiset keksivät höyryvoiman, sähkön, painovoiman ja paljon muuta 1700-luvulle tultaessa.
Kaikki nuo keksinnöt olivat perustana sille, että niitä alettiin soveltaa teollisesti. Alkoi valtavan innostunut teollistamisen kausi, joka synnytti tehtaita ja upouusia työpaikkoja, joita uskonnollisuuden valtakaudella ei voitu edes kuvitella.

Kun keskinen Eurooppa alkoi olla kyllästetty tehtailla, niin luonnon lain mukaan luovat ja älykkäät ihmisyksilöt lähtivät omaehtoisesti etsimään uusia maisemia, joissa heidän luovuutensa saisi ilmentyä.
Tietoisku: Euroopasta Suomeen tulleet eivät olleet vähemmistöjä, uskontokuntia eikä kansanryhmiä, vaan älykkäitä yksilöitä, jotka eivät menneet ruokalakkoon, kun heille tarjoiltiin suomalaista ruokaa ja sarkavaatetta.
Yksilöiden mukana myös Suomenniemelle alkoi saapua tietoa siitä, mitä Suomen jokien vesivoimalla voisi saada aikaan. Eikä aikaakaan, kun joku keksi, että yksi Euroopan kuuluisimmista koskista (Tammerkoski) voisi tarjota puuvillatehtaan kehruukoneille riittävästi pyörintäenergiaa.

Ja näin syntyi uskonnolliset mittasuhteet saanut myytti siitä, mitä kaikkea hyvää hyvin sopeutuvat persoonalliset maahanmuuttajat voisivat tehdä, kun saatavilla olisi ilmaista energiaa ja halpaa työvoimaa. Ja sen jälkeen jokainen suvakki on muistanut hokea maailmalta erilaisia vähemmistöjä Suomeen haaliessaan, miten Suomeen saapui jo satoja vuosia sitten paljon rahakkaita ihmisiä, jotka heti oppivat syömään kalakukkoa ja karjalanpiirakoita, eikä yksikään heistä kuollut syötyään suomalaista ruokaa.

Mutta. 1800-luvun maahanmuuttajat olivat täysin erilaatuista porukkaa kuin nämä nykyiset. On erityisen painokkaasti huomautettava, että Suomeen tuli porukkaa innovatiivisesta ja teollistuvasta Euroopasta; Finlaysonit sun muut omasivat jo Suomeen lähtiessään tietotaitoa ja varallisuutta, jotka olivat ehdoton ennakkoedellytys, että he pystyivät olemaan niitä kuuluisia finlaysoneja; rakennuttamaan tehtaitaan Tampereelle.

Kun verrataan 200 vuoden takaisia "maahanmuuttajia" tähän nykyiseen porukkaan, huomataan triviaalisti, että nämä nykyiset maahanmuuttajat tulevat alueilta, joista puuttuvat innovaatiot ja luovuus täydellisesti. Nykyisillä maahanmuuttajilla ei ole edes omaa varallisuutta, jolla he pystyisivät elättämään itseään saati, että he pystyisivät rakennuttamaan tehtaita.
Nyky-maahanmuuttajilla näyttää olevan ainoastaan hysteerinen pelko kaikkea erilaista ja eksoottista kohtaan, jota pelkoa suvakit vielä ruokkivat, jotta suvakit voisivat YLEn avulla ylenkatsoa tavansuomalaisia nenänvarttaan pitkin, kun näkevät maahanmuuttajia "eksoottisesti" päästä varpaisiin peitettyinä.
Tietoisku: Suvakkien fanittamat maahanmuuttajat eivät halua olla maahanmuuttajia, finlaysoneja, vaan maanmuuttajia
Nämä nykyiset maahanmuuttajat vaativat ensisijassa hyvin meluisia palvontapaikkoja ja haluavat eristäytyä paikallisista, jottei heidän ylivertainen uskonnollisuutensa saastuisi meistä koirista. Edellä sanottua todistaa sekin, miten he lähettävät lapsiaan takaisin lähtömaihinsa, jotta herkässä oppimisiässä olevat lapset eivät oppisi meidän huonoja tapoja, joita 1800-luvun finlaysonit jo lapsilleen ja sitten meille opettivat.

Parhaimmassa tapauksessakin tämän päivän "finlaysonit" haluavat korkeintaan syöttää meille erikoisia mömmöjään, koska kuulemma suomalainen ruoka ei ole heille sillai eksoottista niin kuin se on lähes kaikille länsimaisista maista tuleville turisteille. Tänä päivänäkin uudet maahamuuuttajakansanryhmät ovat ruokalakossa vastaanottokeskuksissa, koska heille eksoottisuutta ei ole olemassakaan.

Jos arabialaisilla ja afrikkalaisilla olisi samat edellytykset rakentaa Suomea kuin 1800-luvun finlaysoneilla, niin miksi he eivät ensin ole rakennuttaneet omia lähtömaitaan ja kyllästäneet niitä tehtaillaan? Juuri tästä on kyse: Eurooppalaiset olivat ja ovat edelleen rakentajia, joille ei edes voi tulla mieleen mitään sellaista, että heitä varten pitäisi laatia suojelulakeja.
Suvakkien pitäisi ehdottomasti katsoa, mitä hyvää arabit ja afrikkalaiset ovat ensin tehneet omille mailleen ennen kuin julistavat, että niiltä alueilta saisi Suomeen uusia finlaysoneja!

En pysty uskomaan, että sellaisista tulee Suomelle mitään menestyksellistä, jotka vaativat verovaroja ja "vähemmistöoikeuksia", -- ja joita ptää lailla suojella heidän omilta tunteiltaan!

Ajattelen asian niin, ettei 1800 luvulla Suomeen saapuneet olleet uskontokuntia, vähemmistöjä tai kansanryhmiä, vaan he olivat luovuuteen kykeneviä yksilöitä, joilta täydellisesti puuttuivat edellytykset vaatia erikoisoikeuksia suomalaisilta.

Ei yhden yksikään teollistamisen ajan "maahanmuuttaja" ollut minkäänlaisen suojelun tarpeessa, koska he tulivat tänne sijoittamaan energiansa ja varallisuutensa tähän maahan, eivätkä he vaatineet mitään omien perinteiden kunnioitusta tai vähemmistöasemaa tai hyvin erikoista pukeutumista, joka olisi vaatinut Snelmannia laatimaan heitä varten lakeja, joiden pohjalta finlaysonit olisivat voineet vaatia itselleen ammattiloukkaantujan kunniakasta asemaa ja miljoonakorvauksia kunnian loukkaamisesta.
Suvakit haluavat muslimeja ja muita mamuja, koska suvakkien päätuote ei suinkaan ole monikulttuurisuus, vaan eurooppalaisuuden ja finlaysonien rakentaman eksoottisuutta pursuavan Suomen tuhoaminen.
Tietoisku: Suomeen on tätä nykyistä massamaahanmuuttoa ennen saapunut tasan yksi kansanryhmä joskus satoja vuosia sitten. Kaikki muut entisaikojen maahan tulijat ovat olleet yksilöitä ja halunneet, että heitä kohdellaan yksilöinä, eikä kunniakansalaisina tai muina vähemmistöinä.

Kansanryhmän tai vähemmistön ottaminen Suomeen mukamas siksi, että Suomeen on joskus tullut varakkaita teollisuuspamppuja, on äärimmäisen  typeryyden osoitusta. Vähemmistöstä ei voi olla Suomelle ja suomalaisuudelle mitään hyötyä, vaan sellaiset tulevat vain tuhoamaan Suomea, jota todellakin kiistattomasti todistaa se, miten he halveksivat suomalaisuutta menemällä jopa syömälakkoon, jotta suomalaiset kustantaisivat heille heidän vähemmän eksoottista uskonnollista moskaa, josta me eurooppalaiset vapauduimme jo satoja vuosia sitten.

Se ei riittänyt poliittisesti korrekteille ja muille suvakeille, että jo tänne saapunut vähemmistö vaatii Finlaysonin tehdastyöläisten verovaroja, jotta edes voisivat kulkea hyvin oudoissa kansallispuvuissaan ympäri vuoden, ikään kuin heillä olisi joka päivä kansallispäivä, jollaiseen elämään suomalaisilla ei ole varaa, koska suomalaisten pitää käydä töissä 1800-luvun "maahanmuuttajien" perustamissa tehtaissa.

Pannaas kattoen, niin pika puoliin suvakit vaativat, että suomalaisten pitää kustantaa myös uusille kansanryhmille erikoissilkistä tehdyt uskonnolliset asusteet, koska eihän toki suvakkien mielestä mikään uusi vähemmistöryhmä voi olla erikoisasemassa sen ensimmäisen vähemmistön kanssa. Ja siinä on suvakkien uudet finlaysonit sitten esillä joka halvatun päivä.

Ainoa, johon voisi edes verratta suvakkien uusmaahanmuuttajia ja 1800 luvun finlaysoneita olisi, että Suomeen otettaisiin saudiprinssejä, joilla olisi varallisuutta vaikka mihin, mutta valitettavasti saudien intohimoina ovat lähinnä uskonnolliset monoliitit.

4 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Suvakit ovat Uudemman ajan inkvisiittoreita; Suvakit pakottavat erityislakejaan säätämällä maahamuuttajat pysymään pakkouskonnoissaan ja pakkotavoissaan, koska muutoin suvakkien kauhu-uni monokulttuurisesta Suomesta edelleen kävisi toteen.

Mitenkään muutoin ei voida selittää suvakkien himoa suojella maahanmuuttajaryhmiä suomalaisuudelta kuin sillä, että suvakit pelkäävät maahanmuuttajien muuttuvan vähemmistöjen edustajista yksilöiksi.

Vain yksilöillä on edellytykset ja kykyä olla finlaysoneja, mutta yksilölläkin pitää olla omaa päätä opillisuuden sijaan, jotta sellainen ihme voisi tapahtua, että vähemmistöstä pääsisi nousemaan yksilöitä.

Huomataan siis triviaalisti, että kun suvakit suojelevat maahanmuuttajia paskamaisilla uskonrauhalaeillaan, nin sillä tavalla varmistetaan se, että maahanmuuttajat eivät voi muuttua yksilöiksi, vaan heidät on pakotettu samaanlaiseen muottiin, jota inkvisiittorit käyttivät estääkseen kansalaisilta sivistykseen johtavan tiedon.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

"Hei kamut! Lähdetään eksoottiseen Suomeen. Siellä kaikki on ilmaista ja eksoottista. Ruokakin on niin eksoottista, ettei sitä voi edes syödä. Mutta ei hätää, kunhan vaan hieman puijaillaan ja lakkoillaan, niin tyhmät suomalaiset kyllä antavat meille lampaita halalteurastettavaksi ja päälle sata tonnia bilerahaa."
Rakkain Terveisin,
HS, Kaupunki, Käräjäoikeus

Anonyymi kirjoitti...

Muuten hyvä, mutta höyryvoiman keksivät jo roomalaiset ja kirkko opetti suomalaiset lukemaan.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Höyrykoneen keksi kyllä joku meistä Euroopassa. Kirkko alkoi opettamaan kansalaisille lukutaitoa vasta sitten, kun se oli saanut kunnolla turpiin. Ilman valistuksen aikaa me oltaisiin edelleen inkvisiossa.

ps. Eikä sitten trartyte tulla esittämään,miten joku keksi vesiklosetit ja paypruksen. Sen jälkeen ne ei keksiny mitään muuta, paitsi reiän lattiaan. Samoin islaminen astronomia ja runous oli vain antiikin kreikkalaisten kirjoitusten kääntämisen yhteydessä syntynyttä marginaalia.