maanantai 28. marraskuuta 2016

Ahtisaari ja 2004-Tsunamin kaikki uhrit

Tsunamin oheistappiot
The Truthout Archives
Religious extremists are using last year's storm to oppress the survivors.

Aceh - Marluddin Jalil, a Sharia judge who has ordered the punishment of women for not wearing headscarves, was uncompromising:
"The tsunami was because of the sins of the people of Aceh."Thundering into a microphone at a gathering of wives, he made clear where he felt the fault lay:
"The Holy Koran says that if women are good, then a country is good."
Ahtisaari sai rauhan Banda Acehiin, kun hän sopi, että se alue kuuluu islamille. Eipä Ahtisaaren tarvinnut miettiä, miten hänen rauhansa tulee tuottamaan tuhansia tsunamin uhreja yhä lisää ja lisää, koska eihän nämä suvakit välitä tietää, mitä tavan muslimit maailmasta ajattelevat.
Human Rights Watch blames sharia regulations for the closure of at least 17 Christian churches in the last decade and the suppression of other minorities in Aceh, a province of almost 5 million people, nearly 98% of whom are Muslim.
Muslimien uskonnon mukaan heidän on täytettävä koraanin oppi kirjaimellisesti, tahi muutoin Allah antaa muslimien niskaan jotain pahaa. Muslimit lepyttelevät Allahia yhä nykyäänkin äärimmäisillä veriuhreilla ja ruoskimalla itseään, koska pelkkä koraanin noudattaminen ei tietystikään riitä Allahille, esim: Eid al-Adha animal sacrifice
The Telegraph, 25.12. 2014:
Tsunami-ravaged Aceh in Indonesia now faces rising Islamic fundamentalism
"It was bad in Aceh for a lot of people during the tsunami, and it is now bad for women and minorities, and it will be bad in the future for the whole of Aceh, maybe also for those close to Indonesia."
Kun Ahtisaari antoi Banda Acehin maakunnan muslimeille, niin ihmettelen kovasti, jos Ahtisaari ei ymmärtänyt sen seurauksia. Nimittäin siitä alkoi Banda Acehin maakunnan asukkaille kovat ajat, koska nyt sharia poliisit alkoivat vahtimaan, että kaikki noudattavat koraania, esim:
Independent, 20.5. 2014: Young and in love in Indonesia? Beware, in Banda Aceh the sharia police are watching
Voidaan todeta, että nyt Indonesiassa ei voi enää tapahtua tsunameja, koska muslimit noudattavat koraania paljon oikeaoppisemmin kuin ennen vuoden 2004 tsunamia
Jos muslimeille silti sattuu jokin onnettomuus, niin se on heille sen merkki, että he eivät noudattaneet tarpeeksi tarkasti koraania, ja niin maltillisten muslimien oikeaoppisuus kasvaa joka kerta, kun muslimit joutuvat kokemaan jotain, josta he eivät pidä.

Vuodesta 2005 alkaen Tapaninpäivän Tsunamin uhrien lukumäärä on noussut jo tuhansilla
Search light, 27.12. 2005: Tsunami: God's Revenge Against Women

Myös Suomessa on jo havaittavissa samaan uskoa Allahin kostoon: Olkaa varovaisia aina islamin pyhien päivien aikoihin, koska silloin teidän kotieläimenne voivat joutua veriuhreiksi Allahille, jos vaikka myrskytuuli pitää tyynnyttää.

HS, 28.11. 2016: Sharia-tuomioistuimia on ehdotettu Suomeenkin

Ei kommentteja: