keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Onko suvaitsevaisuus uusimperialismia

Imperialismi veti suoria viivoja Afrikkaan välittämättä mitään kehityksellisistä kulttuurieroista. Sen seurauksena muodostui imperialistien hallitsemia sotilaspoliittisia alueita, joilla eli hyvin erilaisia alkuperäiskulttuureja. Kun imperialistinen väkivaltakoneisto hellitti niistä suoraviivaisista alueista otteensa, niin seurauksena on ollut vuosi kymmeniä kestäneet kulttuuriset ja uskonnolliset sotaisuudet, joille ei edelleenkään näy loppua.

Nykyään huomataan samaa kehitystä länsimaissa, mutta hieman eri tavalla, ikään kuin takaperoisesti:
Täällä on jo valmiiksi piirretyt kulttuurien mukaiset rajat -- joiden sisälle tuotetaan "vähemmistökulttuureja" ja erilaisia uskontokuntia, joiden tavat ja perinteet poikkeavat merkittävästi alueilla jo elävien alkuperäiskulttuurien tavoista ja perinteistä.
Mitään periaatteellista eroa ei ole sillä, että vedellään jokin mantere täyteen suoria viivoja välittämättä mitään mantereen alueilla asuvien erilaisista kulttuureista ja sillä, että tuotetaan vähemmistökulttuureja jo olemassaolevien rajojen sisälle, missä on asunut ja elänyt monokulttuureita kaikessa rauhassaan. Tulos on täysin sama.

Ero on vain siinä, että nyt me vielä odotellaan, milloin suvakkien väkivaltakoneisto hellittää otteensa, jonka jälkeen nämä uusimperialistiset valtiot ovat täydessä sisällissodasssa, joka tulee kestämään kauan, joka on yksi yhteen sen kanssa, mitä tapahtui, kun imperialistit lähtivät Afrikasta.
Mikä tahansa alue voi pysyä monikulttuurisena vain häikäilemättömällä, totalitaristisella väkivaltakoneistolla, ja heti, kun väkivaltakoneisto jostain syystä lopahtaa, niin seurauksena on sota, armoton verenvuodatus.
Suvaitsevaisuus on uusimperialismia, joka vähät välittää kansanryhmien eroista ja rajoista, vaan suvaitsevaiset haluavat pakottaa kaikki kanta-asukkaat väkivoimalla suvakkien yhtenäiskulttuuriin. Suvakkien puheetkin ovat yksi yhteen 1600 luvulla esiin marssineiden imperialistien kanssa. Hekin väittivät sivistävänsä barbaarisia alkuperäiskansoja;
Suvakeille suomalaiset ovat samalla tavalla alkukantaisia barbaareja, miten imperialistit näkivät afrikkalaiset -- koska imperialismin tunnusmerkki on, että alkuperäiskulttuurista ei välitä hittojakaan, koska alkuperäisasukkaat ovat tyhmiä kaikessa, jopa äänestäjinä.
Ja kuten Afrikkaan menneet imperialistit pitivät afrikkalaisia villeinä ja väkivaltaisina, niin kas kummaa, miten sekin on yksi yhteen sen kanssa, mitä suvakit ovat puhuneet suomalaisista, joiden geneettisenä ominaispiirteenä on kaikenlainen barbaarinen käytös ja huonot geenit, joita imperialistisuvakkien pitää parantaa tuomalla Suomeen parempia geenejä.
Suomalaiset ja muut Euroopan alkuperäiskulttuurit ovat suvakeille uusmustia, barbaareja, joiden mielipiteistä ei tarvitse välittää, koska suvakkien mukaan eurooppalaiset eivät ymmärä omaa parastaan, sillä vain suvakeilla on kaikki viisaus, ja siksi eurooppalaisten on ihan turhaa yrittää vakuuttaa, että eurooppalaiset osaisivat itse ajatella ilman suvakkeja omaa parastaan, koska suvakit ovat aitoja imperialisteja ja stalinisteja.

Afrikan kolonisaatio tapahtui juuri niin, että imperialistit väkisin halusivat sivistää Afrikan alkuperäiset kulttuurit imperialistien ideologian alle.  Sama havaitaan myös suvakeista; Eivät suvakitkaan välitä hittojakaan Euroopan kulttuureista, vaan he haluavat tuhota kaiken eurooppalaisuuden, jotta suvakkien ylivertainen imperialismi saisi kukoistaa kukkona tunkiolla.
HS, 16.11. 2016: Verkon viharikoksille perustetaan valtakunnallinen poliisiryhmä Helsinkiin – keinovalikoimissa myös peitetoiminta ja televalvonta

Kun suvaitsevaisuutta katsellaan historian valossa, niin huomataan helposti, että suvaitsevaisuus ei ole mitään muuta kun pelkkää paskamaista imperialismia käärittynä karkkipaperiin.

Stalin toimi samoin suvakitkin; Stalinkin pakkosiirsi vähemmistöjä alueille, joissa oli jo vakiintunut vanha kulttuuri.
Suvaitsevaisuus on myös stalisnismia, sillä suvakitkin haluavat olla kuin Isä-Aurinkoinen; aina vaan hymyillä makeasti, mutta puukottaa jokaista selkään, joka vähänkin on erimielinen.

Facebook, 16.11. 2016: Kirje Poliisille, poliitikiille ja suvakeille

Ei kommentteja: