perjantai 11. marraskuuta 2016

Ajattelunvapaus ja Nationalisminvapauslaki vs Liberalistinen paska

Mieli on ajatuksille käymätön korpi
Pyhyys ei asu kirjoissa vaan harhaopissa
Joka tietä käy tien on vanki vapaa on vain umpimieli.
Itämaiden gurut opettavat teille ajattelusta vapautumista. Minä opetan ihmisille, että luopukaa kaikista ismeistä, niin olette todella vapaita.
Vain ismeistä vapaa ajattelu on järjellistä ajattelua, joka tuottaa jatkuvasti uutta, koska vapaa ajatus kulkee mielen käymätöntä korpea, joka on joka hetki uusi. Olen tullut tietoiseksi, miten mielen avaruus on yhtä suuri kuin maailmankaikkeus.
Ismit ovat mielenpolkuja ja joka niitä polkuja talloo, pelkää hirvittävästi omassa mielessään olevaa polun reunaa, mieltä, vapautta lähteä omille teilleen.
Vapaus ei ole siinä, että tekee ajattelulakon tai että menee laillisen liikkumisvapauden nimissä leveilemään Espanjaan, miten halvalla siellä voi elää, vaan että antaa ajatuksilleen täydellisen vapauden poiketa oppi-isien ajattelusta; olla harhaoppinen, kulkea käymätöntä mielen korpea.
Joka ei tee "gurunmurhaa" ei voi olla vapaa; joka ei ymmärrä, miten jokainen ajatus on "tikapuu" seuraavalle ajatukselle ei voi olla vapaa; Ajatus on askel eteen päin, kun taasen ismi on paikallaan polkemista ja pelkkää oksentamista.
Liberalistit ovat kaikkien muiden vapauksien kiihkomielisiä kannattajia -paitsi ajattelun vapauden. Ajattelun vapaus on liberalisteille kauhistuksien kanahäkki, koska he tiedostamattomasti; ajattelemattomasti tajuavat, että jos heillä olisi vapaat ajatukset, niin silloin he olisivat vapaita myös liberalismi-ismistä kaikkien muiden ismien lisäksi. Kaikki ismit ovat uskontoja.

Ajattelun vapaus on kaikkien vapauksien äiti.
Ihminen murhannut oman äitinsä, jos hän kieltää ajattelun vapauden.
Liberalistien vapaudet edellyttäisivät, että kaikki taloudet olisivat samalla tasolla, että kaikki kulttuurit olisivat yhtä sivistyneitä, että kaikki ihmiset olisivat vapaita uskonnoista, mutta koska noin ei ole, niin liberalistien vapaudet johtavat ihmiskunnan suohon, tuhoon ja totalitarismiin:
  • Vapaat rajat,
  • Vapaaliikkuvuus,
  • uskonnonvapaus,
  • vapaakauppa,
  • vapaakasvatus.
Kaikki nuo vapaudet voidaan saavuttaa vain ajattelun vapaudessa, mutta vain siten, että ajattelun vapaus olisi kaikkien yksilöiden hyväksymä luovuttamaton ihmisoikeus. Mutta jo nyt laki ja oikeus ei voi tunkeutua yksilön mieleen:
Tälläkin hetkellä miljoona ihmistä kauhistuu omia ajatuksia ja huomaavat niiden olevan oman isminsa vastaisia ja siksi heille kehittyy peräpukamia, joista he syyttävät muita, koska he eivät uskalla ajatella yhtään pitemmälle, kun huomaavat omien ajatuksiensa olevan harhaoppisuutta.

Vasta sitten ihminen tajuaa ajattelun vapauden, kun hän vähät välittää ismeistä - ja muiden kommenteista.
Rakastuin Donald Trumpiin juuri siksi, että huomasin hänessä jotain samaa kuin itsessäni. Trump on samalla tavalla vapaa jopa taloudellisesti kuin minä, sillä pienellä erolla, että Trumpin ei tarvitse olla ihan niin vaatimaton kuin itse olen.

Olen samaa mieltä Trumpin kanssa, että USA:llakin on täydellinen oikeus toimia liberalistien vapauksia vastaan, koska ne vapaudet eivät ole peräisin mielenvapaudesta, vaan liberalistien mielettömyydestä. Ihminen on mieletön, jos hän ajattelee vain ismisiä ajatuksia; kulkee ajatuspolkuja, joissa ei ole mitään uutta ja ihmeellistä.

Vain se on mieltä, kun ajatus on metsässä

Liberalistien mukaan uskonnonvapauslaki ei koske yksilöitä. Ihmisoikeuslait ovat tehty yksilöiden suojaamiseksi, mutta jostain syystä uskonnonvapauslaki kohdistuu vain uskontokuntiin.

Jos nimittäin yksilöillä olisi uskonnonvapaus lain mukaan, niin silloin heillä ei olisi oikeutta uskonrauhaan, koska uskonto olisi silloin yksilön oma valinta.

Onhan se todella härskiä, että uskonnonvapaus ei ulotu ihmisyksilöön, mutta siitä huolimatta joku muu ihminen saa rikossyyteen, jos jollakin tavoin kritisoi toisen vapaata valintaa.

Laki uskonrauhasta on samaa jos laki suojaisi paskansyöntiä.
Haluan nationalisminvapauslain -- heti!

Youtube: Eläköön nationalismi! / historijoitsija Teemu Keskisarja [Fin]
Rauhannationalismia liberaaleille
Nationalismi on libaralisteille kirosana, mutta uskontokunta on heille pyhistä pyhin.
Rauhanuskonnoilla on suvakkien mukaan oikeus olla jotain sellaista äärimmäistä paskaa, joka olisi täysin mahdotonta nationalismin puitteissa.

Ajatelkaas, jos nationalisminvapauden nimissä poikavauvoja pahoinpideltäisiin, niin se olisi liberalisteille silloin pyhä oikeus, joten mihin silloin tarvittaisiin uskontoja, joille nyt  on annettu monopoli lapsien kehon ja mielen pahoinpitelyyn?

Triviaalisti huomataan, millaista paskaa kaikki liberalistien julistamat vapaudet ovat, joiden puitteissa kansojen -, lasten -ja ihmisoikeuksilla ei ole muuta virkaa kuin paskapaperina

Uskonnollisuushan menee ihmisen sisälle, eikä se niin ollen voi olla ihmisen ominaisuus. Mikä menee ihmisen sisälle, tulee sieltä myös pois, mutta toisesta päästä -- Uskovaiset joutuvat jatkuvasti syömään uskonnollista hapatusta, jotta he kokisivat olevansa uskonnollisia --

Olkaa ottamatta mitään uskonnollisuutta vastaan vaikkapa puoleen vuoteen, niin ymmärrätte mitä tarkoitan; Ei ihminen kuole uskonnollisuuden puutteeseen, joten on erittäin typerää tehdä joku laki uskonrauhasta ja pitää uskontokuntia jotenkin lain ja nationalismin yläpuolella, joiden perinnäistapoja ei saa kyseenalaistaa.
Onko sekulaarinen uskonrauha tarkoitettu estämään ihmisen hengellinen kuolema? Sellainen hengellisyys on kauhistuttava kuolema, joka vaatii kainalosauvakseen sekulaarista lakia.
Liberalistien vaatima laki uskonrauhasta on suurinta Jumalan pilkkaa ikinä, koska siinä väitetään monta mielettömyyttä, kuten sitä, että hengellisyys ja jumalallisuus olisi alisteista laille tai tunteille. Mutta koska itse liberaalius on pelkkää paskaa, niin on hyvin ymmärrettävää, miksi lainsäädäntä on puhdasta ihmisen vastaisuutta.
Yksilö itse rikkoo omaan uskonrauhaansa vastaan, jos hän jättää yhdenkin uskonannoksen ottamatta, koska suvakkien mukaan uskontojen tavat ovat pillereitä, joita napsimalla uskovaiset pysyvät elossa

Nämä kirjoitukset ovat julkistettu tätä tänä aamuna Facebookissa

1 kommentti:

Sasha kirjoitti...

"Vapaat rajat, Vapaaliikkuvuus, vapaakasvatus"
Nämä eivät ole liberalistien yhteisiä arvoja. Progressiivien, kenties. Muttei klassisten liberaalijen.
Yleensä liberalistien ajamiin vapauksiin kuuluu:
-Yksilönvapaudet
-Demokratia
-Sananvapaus
-Sekularismi
-Omavaraisuus
-Sokea oikeudenmukaisuus
-Taloudellinen vapaus

Ihan vaan John Locken ja Milton Friedmanin vanhoja aatteita, ei käytännössä mitään radikaalia. Täytyy sanoa ettei USAn viime vaaliessa ollut yhtään liberalistiehdokasta. Lisää tietoa täältä: http://liberalists.org/principles/