keskiviikko 23. marraskuuta 2016

PUOLUEETON SUOMI OY

Ajattelin tuossa iltapäivällä -kahvitunnin ratoksi- perustaa uuden puolueettoman Suomen puoluekartalle. Mun ideoiman "puolueen" ideologina on semmoinen, että Suomea pitää hallita kuin perheyritystä, joka tarkoittaa sitä, ettei Suomi ole myytävänä, eikä tänne sallita nurkanvaltaajia eikä loisijoita.

Ensitekosina minä yksityistäisin, eli suomettaisin kaikki Suomen maaperän mineraalivarannot. Sen aion tehdä sitten kahvintunnin jälkeen, ehkäpä jo ennen kuutta.
Puoliyhdeksän uutisiin lähetän sitten semmotteen lehdistötiedotteen, että Suomen tulee olla yksikielinen ja yksimielinen, missä kaikki suomalaiset syntyvät OY Suomi-sukuyrityksen osakkaiksi.

Suomalaisille jaetaan sitten jokaisen vuoden lopussa boonuksia sen mukaan, miten ahkeria he ovat olleet, mutta jos ei voittoa ole kertynyt, niin sitten jokaisen pitää tehdä reikiä vyöhönsä, mutta velkaa me emme ota.

Kottia annetaan tieteen tekijöille, mutta poliitikointi pitää sujua perustulolla kuin vettä vaan, koska poliitikoksi pääsee nykyäänkin kuka pakertaja tahansa, eikä ole viisasta ajatella, että tuleva poliitikko pystyisi antamaan itsestään irti enempi poliitikkona kuin mitä hän pystyi siivoojana. Ensisijaisesti poliitikoiksi pitää valita ansioituneita suomalaisia, mutta politikointia ei laskettako miksikään ansioksi.

MTV:n Kymmenen uutisten kevennykseksi heitän heille semmotteen Suomi OY:n tiedotteen, että kaikki luonnollinen, mikä tulee taivaalta, on kaikille ilmaista, mutta ulkomaan lentelijöistä perimme tiukan hulemaksun.

Puolueeton Suomi OY tulee pyytämään filosofeja määrittämään kaupungin, koska nyt on havaittavissa, että kaupungiksi kutsuttua ilmiötä ei ole mitenkään määritelty, joten siksi puolueelliset kaupungit ovat hyvin epätasa-arvoisia.
Esitän filosofeille, että kaupungiksi kutsutaan sellaista aluetta, jonka asuttava pinta-ala on tuhat tuhatta hehtaaria, ja jonka suurin asukasmäärä on tuhat tuhatta. Jos tarkasti määritetyn kaupungin asukasmäärä ylittää miljoonan, niin silloin Suomeen on perustettava uusi kaupunki tai sitten ylimääräisten ihmisten on muutettava sellaiseen kaupunkiin, jonka asukasmäärä ei vielä ole miljoonaa.
Rehellisiä ulkomaan eläviä saattaisi kiinnostaa sitten semmoinen Puolueeton Suomi  OY:n perustuslaillinen asetus, että se lupaa kaikille ulkomaisille yityksille ilmaiseksi puolen hehtaarin maapalan hallintaan niin kauan, kun yrityksillä on tuottavaa toimintaa Suomessa.
Mutta ulkomaan yrityksillä ei ole oikeutta eikä valtaa vuokrata tai myydä heidän hallintaan uskottuja alueita.

Ulkomaan yrityksen haltuun uskotun maa-alueen kaikki luonnonmineraalit kuuluvat Suomi OY:lle, kuten kaikki muukin maa ja maassa luonnostaan oleva.
IS/TS, 23.11. 2016: ”Voin vain hämmästellä tätä sinisilmäisyyttä”
Kaivostoiminta on sallittua vain Suomi OY:lle, jotta Suomi OY:llä olisi osoittaa kunnon rehellistä työtä niille ihmisille, jotka haluaisivat Suomelta muita enempi, tai jotka muulla tavoin eivät usko tai kykene yritystoimintaan.

Jokaiselle Suomea äidinkielenään puhuvalle oppivelvollisuuden kiitettävästi suorittaneelle Suomen kansalaiselle annetaan 250 aaria Suomea omaan hallintaan ilman veroja tai maksuja, jota ei saa periyttää, ei myydä eikä vuokrata eikä antaa kellekään toiselle, ei edes maan haltijan lapsille, koska Suomi Perheyritys antaa joka tapauksessa kaikille kehittyneille lapsille samanlaiset maapalat samoilla ehdoilla.
Jos suomalainen ei ole asunut alueellaan kolmeen vuoteen niin alue palaa Suomi OY:lle annettavaksi seuraavalle suomalaisille. Kaupungin asukkaat päättävät kansankokouksella, mitä tehdä yli kolme vuotta hylättynä olevalle alueelle, jolla on rakennuksia. Ulkomailla kauan ollut suomalainen voi palattuaan saada joko entisen tai uuden alueen hallintaan niin halutessaan, mutta kenenkään suomalaisen ei ole pakko ottaa vastaan mitään.

Suomeen sallittaisiin lisää perheenjäseniä ulkomailta vain rakkausavioliittojen kautta, mutta opiskelijoita ottaisimme vuosittain tietyn kiintiön verran, joilla on velvollisuus opiskelujen päätyttyä palata omiin maihinsa rakentamaan niistä yhtä loistavia yrityksiä, mitä Suomi OY on.

Mitään muuta kehitysapua Suomella ei ole velvollisuus antaa, koska jo Impivaaran aikoihin on tiedetty, miten haitallista kaikki rahallinen kehitysapu on ollut erityisti niiden saajille, mutta myös antajavaltioille.

Tässä olisi alustava liikeidea OY Suomi Perheyritykselle.
Jätän tämä idean hautumaan suomalaisten mieliin...
Kaikella kunnioituksella, rakkaat suomalaiset
Helsingin Kalliossa, 23.11,. 2016
Kivilinnan rakentaja

3 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Oletteko panneet merkille, että Suomea myyviä pidetään yrityshenkisinä?
Että kun poliitikot myyvät Suomea, niin se muka olisi samaa kuin Suomen johtaminen yritysomaisesti?

On nyt vähän se järki hakusessa, jos Suomen yritystuote on Suomi itse?
Johan sen järkikin sanoo, ettei semmoinen voi olla kestävää yritystoimintaa, joka ei tee mitään muuta kuin myy itseään, jota ei saa mistään lisää!

-Jos Suomi (Suomen pinta-ala ja Suomen mineraalit) kasvaisi kuin perunat, niin silloin Suomea voisi myydä tukkutoreilla, mutta kun me emme saa mistään lisää Suomea, niin on äärimmäisen mielipuolista väittää, että nämä täysin onnettomat poliitikot mukamas johtavat Suomea kuin yritystä.

Suomea myyvät vain kaiken maailman parittajat huorille.
Suomen myyjät ovat pahempia huoraajat, koska huorilla sentään se alapää ei vähene, kun taasen Suomen myyjien tuote kutistuu, supistuu ja häviää kaiken aikaa.
Sellaisen toiminnan kutsuminen yrityksen omaiseksi toiminnaksi on kaiken järjen hylkäämistä.

Pyydän, että rehelliset ja järkevät suomalaiset ottaisivat tämän Puolueeton Suomi OY-idean vakavasti, jotta maailmaan tulisi valo, jonka patteri ei hyydy.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

PULUSUO ilmoittaa, että se tulee laittamaan kaikki ammattijärjestöt ja yhdistykset verolle ja niiden talous yhtä julkiseksi kuin suomalaistenkin. Ei tästä muuten tule kusta eikä paskaa, vaikka nekin olisivat hyvä työllistäjä tietyille ryhmille.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Tavan kansalainen ei perimmäisesti kaipaa valtiolta muuta kuin hyvää.

Puolueellisuus ei ole geneettistä.

Kun annetaan kansalaiselle elämisen perusedellytykset, niin silloin kanslaista ei voi aivopestä kommunistiksi, suvakiksi, kepulaiseksi,.... Kaikenlainen puolueuskovaisuus kuten myös uskonnollisuus johtuu peloista -- ja pelottelusta, joka johtuu pelosta.