torstai 10. marraskuuta 2016

Suvakkien voitonparaati muuttui itkupotkuraivoksi

US Dept Clock.org: $20000000000000 debt and rising

USA velkaantuu biljoonan dollarin vuosivauhdilla
-  ja suvakit vielä selittelevät itkuisina ja kroonista kaikkivoipaisuutta potevina
MIKSI CLINTON JA YLE HÄVISIVÄT VAALIT?
Mitä Clinton ja hänen kannattajansa eivät nähneet, eivätkä edes halunneet nähdä?
Youtube: This Video Will Get Donald Trump Elected

Olisiko suvakkien syytä mennä kansan keskuuteen kuuntelemaan ja katsomaan, mitä seurauksia suvaitsevaisuus on saanut aikaan? Erityisesti suvakit missasivat täysin Donald Trumpin henkilöhistorian ja hänen vuosikymmeniä kestäneen vakaan ja vankkumattoman mielipiteen, mitä vallitsevalle politiikalle pitäisi tehdä, jotta Amerikka ei tuhoutuisi lopullisesti.

Yllä olkevalla videolla Donald J. Trump selvästi osoittaa, miten mielenvikaista politiikkaa hänen edeltäjänsä ovat tehneet. -- Suvakkien mielestä se olisi ollut Suomelle eduksi, kun USA joutuisi ottamaan lisää velkaa, jotta USA voisi osallistua "vapaasti" maailman kauppaan ja ulkoistaa kaikki loputkin työpaikat - paitsi suvakkien päänsilittelyä.
Kaiken maailman suvakit ovat USA:n loisia, joiden mielestä se on tosi kivaa, kun Yhdysvallat velkaantuu biljoonan (1000000000000) dollarin vuosivauhdilla, jotta suvakit voisivat esittää omaa haisevaa suvaitsevaisuutta, jonka lemusta he itse ovat mahdollisimman kaukana silittelemässä toinen toistensa päitä kaikessa ylimielisyydessään. TIETOISKUDonald Trump tuki Clinton-säätiötä ja...
Miten se YLEkin hehkutti Montanan osavaltiota, miten paljon sinne on muuttanut somaleita. Mutta yhden yksikään suvakkitoimittelija ei itse asu muslimien keskellä, vaan he pakottavat vain tyhmät tehdastyöläiset, jotka eivät osaa edes äänestää, kokemaan sen mitä suvakit kaikessa typeryydessään kutsuvat monikulttuurisuudeksi. Ja kaiken suvaitsevaisuuden jälkeen ei ole yhtäkään suvakkia, joka lukisi edes paikallisten kokemuksista "monikulttuurisuudesta":
VU, 17.6. 2015: Suomen kokoiseen osavaltioon tuli 100 000 somalia - mitä tapahtui sen jälkeen?
Wikipedia, Ann Coulter: Adios, America: The Left's Plan to Turn Our Country Into a Third World Hellhole
Alla on Dearborn-video, ja väittäkää vielä senkin jälkeen, miten monikulttuurista se suvakkien ylistämä monikulttuurisuus onkaan.
-- Muslimit eivät tuota monikulttuurisuutta, vaan he tuhoavat kaiken muun kulttuurin. Jokainen, joka suvaitsee muslimien kulttuuria, tuhoaa samalla kaikki muut kulttuurit.
Tämä yksinkertainen totuus ei näköjään valkene toimittelijoille, ei edes sen jälkeen, kun heidän hehkuttamansa ehdokas ei tullutkaan valituksi ja siksi he syyttävät äänestäjiä sen sijaan, että avaisivat silmänsä.

EI SE OLLUTKAAN CLINTON VAAN YLE, JOKA HÄVISI YHDYSVALTAIN PRESIDENTIN VAALIT

Suvakit missasivat täysin jopa Donald Trumpin agendalistan, mitä kaikkea hän haluaa tehdä presidenttinä. Sen sijaan suvakit onanoivat Hillary Clintonin kuvan ääressä, koska Hillary Clinton olisi edelleen velkaannuttanut USAta, jotta suvakit voisivat runkata monikulttuurisuuttaan lisää ja lisää. NPR, 9.11. 2016: Here Is What Donald Trump Wants To Do In His First 100 Days

Pelkästään tämän alla olevan Dearborn nettivideon katsomisella moni suvakki olisi varmasti ollut paremmin selville, miksi Trump voitti, eikä olisi tarvinnut esittää itkupotkuraivareita. Netistä toki voi löytää miljoonia muita samansisältöisiä, joita Google tai Facenbook ei vielä ole tuhonnut niiden suvakki-ideologiaan sopimattomuuden tähden.
Katsokaa suvakit nettiä ja väittäkää vielä senkin jälkeen, miten tavan amerikkalaiset äänestivät väärin, kun he eivät hyväksyneet teidän lukujärjestystä, jonka tuntiaineina on vain yksi ainoa aine: Islamisointi:
Youtube: Dearborn, Michigan 2016


NS, 9.11. 2016: Paavo Väyrynen: Elämme vallankumouksellisia aikoja
MTV. 9.11. 2016: Kommentti: Trump yllätti mielipide-eliitin – myös median syytä katsoa peiliin
HS, 9.11. 2016: Hyvää keskiviikkoa, Trump voitti ja maailma on muuttunut
IL, 9.11. 2016: "Reaganin valinnan jälkeen kauhistus Euroopassa oli vähintään yhtä suuri"
CNN, 9.8. 2015: Think Trump has a chance to snag GOP nomination? Analysis gives him just 1%
US, 8.11. 2016: ”Trump on parempi vaihtoehto” – Suomalaisasiantuntija: Hillary Clinton olisi täysin kädetön
Wikipedia: Mexico–United States barrier
SU, 10.11. 2016: Mäkelä: ”Suun soittaminen vieraan suurvallan päämiehelle ei ole Ylen asia – varsinkaan veronmaksajien rahoilla”

Se johtuu yksinomaan kaikkialle syövän tavoin levinneestä poliittisesta korrektiudesta, joka estää valtamediaa, poliitikoita ja heidän virallisia asiantuntijoita näkemästä, mitä ihmiset oikeasti ajattelevat, koska tuon suvakkiporukan päässä on vain yksi ainoa totuus, jota ei saa mitenkään kyseenalaista edes heidän omien korvien välissä. Virallista mielipidettä edustavat tulevat saamaan jatkossakin itkupotkuraivareita.

HS, 10.11. 2016: Valtamedia haukkui yhtenä rintamana Trumpia ja katsoo nyt peiliin: Sieltä näkyy vääristynyt kuva, joka suututti monet ja ajaa journalistit perimmäisten kysymysten äärelle
- Jos valtamedia olisi käsitellyt USA:n pressaehdokkaita tasapuolisesti, niin Donald Trump olisi saanut äänivyöryn.

Laitan tähän jotain todella typerää ihan vaan malliksi
IS, 9.11. 2016: Jari Tervolta synkkä twiitti vaaleista: ”Putin voitti Yhdysvaltain presidentinvaalit”
Twitter, Saska Saarikoski, 3.8. 2015: Donald Trump on pelle, joka saa republikaanien muut ehdokkaat näyttämään lähes täysijärkisiltä. Hänen mahdollisuutensa ovat tietysti 0,0 pros.

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Conservative Angle: “I’m disappointed because Hillary Clinton is good for Pakistan and Muslims all over the world”

"This article is just one of the many Muslims-are-victims pieces to which the defeated mainstream media propagandists are treating us today. None of them contain any suggestions for containing or rolling back the jihad threat, or any recognition that people are suspicious of Islam because of jihad terror, not because of Donald Trump’s rhetoric"