lauantai 19. marraskuuta 2016

Yksinolo viisastuttaa ja vapauttaa herrapelosta

Kiss.fi, 18.11. 2016: Haluatko viettää paljon aikaa yksin? Saatat olla huomattavasti muita älykkäämpi
IL, 21.6. 2017: Viihdytkö paremmin omissa oloissasi? Tutkimuksen mukaan saatat olla tavallista viisaampi
"Nuo kasvot huoneen peilissä joita tuijotanei ne minun oo vaan omaisuutta suvakkiporukan"
IS, 15.4. 2017: Luuletko, että sinulla on tunneälyä? Neljä kysymystä paljastaa totuuden!

Mitä vähemmän laumaa sinussa on sitä fiksumpi olet

Yksin ollessaan ihminen saa käyttää aivoja luovasti
Laumat pelkäävät syvyyksiä ja syvällisyyttä
Ei ole kummoistakaan olla yksin kun ei pelkää.
Pelolla kasvatetut ihmiset pelkäävät yksinäisyyttäkin.
Yksinäisyys on itsetunnon perusedellytys.
Yksinäisyyden pelko aiheuttaa laumasieluisuutta.
Laumasielut vaativat ajattelun yhdenmukaisuutta.
Laumassa ajatuksilla ei voi olla syvällisyyttä.
Mitä suurempi lauma sitä pinnallisempi ajattelu
Social experiment - most people are sheep

Suvaitsevaiset eivät siedä omaa itseään eivätkä hiljaisuutta
Laumasielut haluavat laatia lakeja, joilla ihmisiltä estetään yksinäisyys, koska yksinäisyys on kuin lukutaito: Ennen muinoin herrat eivät halunneet opettaa ihmisiä lukemaan, koska lukemaan oppinut kansa ei ole enää laumasielu.
Nykyään ihmisiä pelotellaan yksinäisyydellä samasta syystä: Elitistinen suvakkiherraporukka pelkää, että yksinäisyydessä ihmiset alkaisivat ajattelemaan ja pääsivät vapaaksi puolueiden aivopesusta.
Kaikki tämä totuuden jälkeisyys; tunteellisuus ja ammattiloukkaantuminen on seurausta siitä, että lapsia estetään tottumasta yksinoloon, eli tulemasta sinuiksi itsensä kanssa. Yksinäisyys on ihmiskunnan epideeminen sairaus, kulkutauti, joka lisääntyy räjähdyksenomaisesti, koska epideemisessä suvaitsevaisuudessa laumasielut saavat kokea elitististä ylimielisyyttä kaikkia muita kohtaan.

Suvakit opettavat, ettei ketään saa jättää yksin ja kaikkien pitää olla yhteydessä kaikkiin joka hetki ja jos jonkun nähdään olevan omissa ajatuksissaan, niin suvakit tyrmistyvät ja haluavat pelastaa sellaisen terveeltä itsetunnolta. Ja jos suvakit eivät saa kaadettua ihmistä omaan laumaansa, niin he syyllistävät häntä haukkumalla rasistiksi, natsiksi, populistiksi,...
Varokaa herrat!
Ihminen, joka on tottunut yksinoloon, ei voi enää palata oksennukselleen;  tulla laumasieluksi jälleen. Yksinäisyys vapauttaa ihmisen herrapelosta ja saa ihmisen kirmaamaan elämässä vapaasti.


Jos muut haukkuvat sinua harhaoppiseksi, ota se kunniana vastaan
Minäpä kerron sen mekanismin, miksi yksinäisyys ja yksinolo viisastuttaa:
Kun olet yksin, niin silloin sinulla ei ole niin kovaa hinkua omien ajatustesi itsesensuuriin. Yksin ollessa saatat jopa alkaa ajattelemaan harhaoppisesti.

Ryhmässä ryhmäpaine pakottaa sinut esittämään vain ryhmäsi mielipiteitä ja jos olet erimieltä, niin pelkäät joutuvasi eristetyksi tutusta laumastasi ja sen pullamössöstä, koska sinut on aivopesty siihen, että yksinäisyys on paha asia, jolloin estät itse itseltä ajattelun vapauden.

Ihmisellä on niin sanottuja peilineuroneja; Ihminen on ohjelmoitu matkimaan lähellä olevia ihmisiä. Kun ihminen on yksin, niin silloin ihminen saa enemmän hermostollista vapautta, eikä hänen hermostonsa pakota häntä matkimaan ryhmän typeryyksiä.

Ryhmässä ihmiset ovat tyhmempiä, eikä heidän tarvitse käyttää aivojaan luovasti. Ihminen on voinut joskus olla aidosti laumaelukka, mutta kun tutkitaan historiaa, niin havaitaan, että ihmiskuntaa kaikkein eniten ovat hyödyttäneet yksin olijat, yksinäisyyttä pelkäämättömät ihmiset.

Ihminen ei pysty ryhmässä keksimään mitään, mistä olisi apua ihmiskunnalle. Laumasieluiset haluavat vain lisää laumaa ja syyttävät jokaista rasistiksi, joka järkeilee, mitä ihmiskunnalle tulee tapahtumaan, jos laumasieluisuudesta ei päästä eroon.

Jos haluat keksiä jotain mullistavaa, niin mene silloin kammioosi ja ala ajattelemaan, koska vain yksinäisyydessä ajatuksesi ovat täysin vapaita, ja jos et pelkää yksin oloa, niin silloin et myöskään välitä siitä, että ajatuksesi alkavat harhailla ja löytämään uusia asioita.

Uskonnot ovat laumasieluisten panos ihmiskuntaan. Uskonto voi elää vain silloin, kun ihmiset ovat aivopesty laumasieluiksi ja peloteltu uskomaan, että yksinolo on sairautta.

Tästä huomataan, ettei ihmiselle voi tapahtua mitään pahaa, jos vain kaikki menisivät "metsään rakentaan omia kivilinnojaan".
Älkää ikinä uskoko poliitikkoa, pappia, imaamia tai rabbia, jos hän ei ole ihan itse yksin omin käsin rakentanut "kivilinnaa". Sellaiset gurut ovat valheopettajia, joita varten pitää olla muiden rakentamia asrameja, ja jotka vaativat ympärilleen massoja....

Blogi, 11.11. 2016: Ajattelunvapaus ja Nationalisminvapauslaki vs Liberalistinen paska

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Usko ihmisen laumasieluisuuteen vaatii ihmistä jättämään oma sisus koskemattomaksi, koska ihmisen sisäpuoli ja lauma ovat toisensa poissulkevia. Tästä syystä sosialismilla kyllästetyt vasemmistolaiset ovat joka paikassa vaatimassa laumamarsseja milloin mitä vastaan, kun taasen oikeiston mielenosoitusmarssit ovat todella harvinaisia tai niitä ei esiinny yhtään.
Tämä nähtiin ja nähdään viimeksi USA:n presidentin vaaleissa, joka todistaa, että demokratia voi toimia vain silloin, kun ihmiset ovat yksilöitä

XeimA kirjoitti...

Tämä on hyvä huomioi/teksti!

Sitä on tosiaan paha sanoa välillä, että kumpi tulee ensin, se että fiksumpi valitsee olla yksin kun on aikansa katsellut zombilaumaa, vaiko päätyykö zombilauma hylkimään yksilöä.

Joka tapauksessa, sitten kun tämä yksilö saa kyllin suuret massat taakseen, on hän tämän harmaan massan mielestä sankari ja nero, mutta ei enää omituinen. Ainakin sen aikaa kuin muoti sen sallii.

Kanyen tapaushan tämän hyvin osoitti, että fanit eivät välittäneet hänen ulostulostaan tuon taivaallista, vaan valittivat vain kun eivät kuulleetkaan pelkkää musiikkia koko ajan.

Anonyymi kirjoitti...

Tänne ei sitten laumasieluiset uskalla kommentoida mitään, sillä heitä kaikkia kammoksuttaa ajatuskin että blogisti voi olla oman elämänsä yleisen mielipiteen johtaja.
Terveisin maalaisjänis.