tiistai 21. maaliskuuta 2017

Sensuuri on tekniikkalaji

Ilman luovia ihmisiä kukaan ihminen ei voisi sensuroida mielipiteitä. Sensuroijat tarvitsevat aina vapaasti ajattelevia, luovia ihmisiä, jotta sensuroijilla oli kunnon laitteet, joilla estää luovuutta.

Jotkut luulevat, että on hyvää sensuuria ja huonoa sensuuria, mutta sensuuri vie yhteisön aina ahdasmielisyyteen, joka ei tuota keksijöitä, vaan vain alistuvia ja nöyryytettyjä laumoja. Liberaalien vihapuhehömpötys kuulu samaan luokkaan kuin Stalinin vankileirien saaristo.

Mikä tahansa tekniikka vanhenee ja vanhaan tekniikkaan kyllästyy.
Sensuurin vallitessa sensuroijien tekniikka alkaa pian vanhentua ja kun tekniikka käy oikein vanhaksi, niin sensuuri menettää voimaansa, koska sensuroijat ovat kuin pieniä lapsia, jotka ihastuvat uusiin leluihin, mutta kun uusi lelu käy vanhaksi, niin lapsi ei enää haluakaan leikkiä sillä.

Nyt maailmassa on miljoonittain kiljuvia liberaaleja, jotka ihastelevat, miten hienosti tietotekniikalla saadaan erilaiset mielipiteet poistettua.

On ilman muuta selvää, että liberaalit tulevat ottamaan käyttöönsä kaikkein uusimman tekniikan, koska muutoin he eivät voi hiljentää totuutta. Kun liberaalit ovat saneet totuuden tapettua, niin tulee hiljaisempi ajanjakso, jonka aikana ihmiset kehittävät huumoriin perustuvia tapoja esittää totuus liberaaleista. Ja lopulta sensuuri murtuu, koska sensuroijat eivät enää jaksa leikkiä vanhoilla laitteillaan ja julistavat kansanparodioihin närkästyneinä, että pitäkää tunkkinne.

Jos kovasti yritettäisiin muistella, niin ehkäpä joku voisi löytää pölyttyneistä aivoistaan mielikuvia siitä, miten hyödytöntä ja barbaarista oli Vatikaanin sensuuri. Silloinkin totuus oli jokaisen nähtävillä, mutta koska enemmistö oli kiljuvia uskovia, niin se otti aikansa ennen kuin Vatikaani alkoi kyllästyä kirjarovioiden kasaamiseen. Tästä huomataan, että ihmiskuntaa odottaa viidensadan vuoden pimeä aika, jolloin liberaalit leikkivät jumalaa kunnes kyllästyvät.

Ei kommentteja: