torstai 23. maaliskuuta 2017

Poliitikot eivät tunne pelkoa poliisivartiossa

IL, 23.3. 2017: Theresa May: "ME EMME PELKÄÄ"
Motto: Ei ole kummoistakaan olla rohkea, kun ei pelkää.

Rohkeus ei ole tunne, vaan se on järkeä. Kukaan ei voi olla rokea tunteellisena, koska tunteellisena ihminen ei voi mitään muuta kuin vaatia itselleen etuoikeuksia, suojaa, turvaa, ...

Rohkeus on samanlaista kuin terveet hampaat. Ei ihminen halua tuntea hampaitakaan, joten onhan se kertakaikkisen typerää kuvitella, että ihminen voisi olla rohkea tunteellisena: Tunne on aina osoitus kehoa kohdanneesta onnettomuudesta. Ihminen ei ole viisas, jos hän haluaa tuntea kehoaan. Kehollisuus voidaan tuntea vain sairaana. Viisaus ei koskaan kohdistu omaan itseen: Itsetunto on viisauden sivutuote.

Poliitikot ovat jakaneet maailman heihin ja meihin. Heitä ovat me tavalliset kansalaiset, mutta poliitikot itse kutsuvat itseään meiksi, koska poliitikkojen ei tarvitse pelätä muuta kuin vanhuutta, sillä joka vitun kerta kun "heitä eli meitä" kuolee kaduille, poliitikot ottavat "heiltä eli meiltä" pois turvallisuutta ja laittavat sen vartioimaan "meitä eli heitä".

Kun siis poliitikot julistavat, että "ME EMME PELKÄÄ", niin se on totinen tosi, koska "meidän eli poliitikkojen" eri todellakaan tarvitse poliisivartioiden sisäpuolella pelätä sitä, että muslimit jyräisivät "heitä eli meitä" kaduille.

HUOMIO !!!
Toisaalta, poliitikot ovat jakaneet myös kansalaiset heihin ja meihin:
-- Poliitikkojen ei silloin tarvitse lisätä itselleen poliisivartijoita, jos jonkun ilkeän teon tekijänä on länsimaalainen (caucasian, suom. huom.), mutta auta armias, jos tekijä onkin joku ei-kaukaasialaisen rodun edustaja, niin silloin poliitikoille syttyy punainen lappu ja he kutsuvat kansan parista kaikki liikenevät poliisit ympärilleen ja julistavat, että "ME EMME PELKÄÄ!".
IL, 23.3. 2017: Sisäministeri Risikko IL:lle: "Suomen eduskunnan vartiointia on lisätty Lontoon terrori-iskun vuoksi"

ESIMERKKI:
Imatran ampumisen jälkeen poliitikot eivät lisänneet itselleen vartiointia, mutta kun sattui niin, että muuan muslimi ajoi jalkakäytävällä Lontoossa, niin Suomessa Eduskunta laitettiin täydelliseen poliisivartiointiin!

Olen sata varma, että jos Lontoon terrori-iskun tekijä olisi ollut aito engelsmanni (kaukaasialainen), niin silloin Suomessa kukaan ei olisi voinut vaatia poliitikoille lisää poliisivartointia -- eihän Lontoossakaan lisätty poliisivartiointia, kun Suomessa kaukaasialainen ampui kadulle poliitikkoja !!! -- Selvien Yksittäistauksien takia ei tarvita lisää turvaa poliitikoille.

Poliitikot päivän selvästi eivät pelkää yksittäistapauksia, eli niitä, jotka ovat kaukaasialaisten tekemiä, mutta SUPOn (CIAn, NSAn, Mossadin etc) salaisuuksia varjellakseen poliitikot kutsuvat yksittäistapauksiksi kaikkia niitä ei-kaukaasilaisten tekoja, jotka pakottavat poliitikot vaatimaan itselleen lisää kilpiä suojakseen:

SELKOKIELELLÄ:
Poliitikoille länsimaisten tekemiset ovat aitoja yksittäistapauksia, joita he kuitenkaan eivät voi julistaa yksittäistapauksiksi, koska sana "yksittäistapaus" on varattu vain muslimien teoille, mutta pelotellakseen kansaa, he julistavat kansakunnan todelliseksi uhaksi ainoastaan länsimaalaiset.

Jotta poliitikot olisivat juuri niin kieroja kuin he ovatkin, niin poliitikot julistavat kaikki muslimien terroriteot yksittäistapauksiksi, mutta jostain syystä poliitikot kuitenkin haluavat suojaa vain niitä vastaan, joita poliitikot julkisesti nimittelevät yksittäistapauksiksi.
Milloinkaan ei ole huomattu, että poliitikot lisäisivät maailman laajuisesti omaa turvallisuuttaan länsimaisten tekoja vastaan, vaan joka kerta, kun poliitikot kautta maailman kutsuvat poliiseja ympärilleen, huomataan, että sen poliitikoiden pelon tunteen on aiheuttanut joku muslimi.
On tietysti selvää, että salaiset poliisit valistavat poliitikkoja siitä, keitä poliitikkojen pitää oikeesti pelätä, mutta poliitikot itse kääntävät salaisten poliisien lausunnot täysin vastaisiksi:

Kun SUPO (NSA, CIA, Mossad etc) kertoo, että 99 prosenttia terroristeista on muslimeja, niin koska poliitikoilla on ehdoton vaitiolovelvollisuus SUPOn salaisiin raportoihin, niin poliitikot katsovat, että he pitävät SUPOn kertoman salaisuuden parhaiten salassa siten, että syyttävät joka helevetin kerta ainoastaan kaukaasialaisia äärimmäisen pahoiksi, joita kansakunnan pitää pelätä, mutta itse "he eli me" pelkäävät hysteerisesti kaikkia muslimeja, joka todistuu juuri sillä, että jos toisella puolen Palloa joku muslimi ajaa jalkakäytävällä, niin kaikkialla Lännessä poliitikot vaativat kansalaisten tallomilta kaduilta lisää poliiseja "MEIDÄN" TURVAKSI.

Tunteelliset päätökset saavat poliitikot pelkäämään
Jos kuka havaitsee poliitikon pelkäävän, eli vaativan poliiseja suojakseen, niin tietäkää siitä, että silloin poliitikko ei ole lainkaan ajatellut mitään, vaan on tehnyt "päätöksiä" pelkästään tuntemustensa vietävänä.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Ihminen voi osoittaa pelkäämättömyytensä todeksi vain siten, ettei hän vaadi poliisivartioita.

Ihminen, joka vaatii poliisivartiota, kärsii erittäin kovasta aivokivusta, joka on samaa sukua hammaskivulle. Poliisivartion kutsuminen paikalle on vain aivoja kivistävän pelon ensihoitoa, joka ei todellakaan paranna ihmistä pelolta.
On erinomaisen typeryyden osoitus julistaa, ettei pelkää, kun kutsuu itselleen lisää vartijoita, koska juuri tuo typeryys on saanut aikaan aivoja jäystävän pelkon tunteen.

Kannattaisi varmaan ajatella enteks ennen kuin rupeee kutsumaan maahan ihmisiä täydellisen erilaisesta kulttuurista, missä ihmishengen arvona on se, miten monta neisyttä hän voi nussia taivaassa.