torstai 30. maaliskuuta 2017

Rauhanuskonto menestysuskontona

Menetysteologia edellyttää, että kukaan menestysteologiaan uskova ei voi olla sosiaaliavun tarpeessa.

Jos joku uskonto nostetaan kaiken muun yläpuolelle, niin silloin sellaisen uskonnon tai ideologian uskovia ei saa millään tavalla auttaa, koska jos niin tehtäisiin, niin se olisi osoitus jostain elämää suuremmasta valheesta.

Edellisessä blogissa kirjoitin, miten vasemmisto ja liberaalit tekevät yleistyksiä:
Jos he näkevät onnettoman ihmisen, jonka tulot ovat alle 1500 euroa, niin silloin liberaalisuvakit julistavat, että kaikki alle 1500 euron tuloilla olevat ovat onnettomia, ja vaativat kunnon veronmaksajia lahjoittamaan rahansa miljoonille sellaisille pienituloisille, jotka eivät ole millänsäkään rahatilanteestaan. Tuota he kutsuvat sosiaalipoliitikakseen.

Erityisen huolestuneita liberaalit ovat rauhanuskovien rahatilanteesta, vaikka he jopa samalla puheellaan julistavat, miten hieno uskonto islam on.

Miksi liberaalit eivät ymmärrä, että islam on ainoa todellinen menestysteologia?
Blogi, 11.2. 2017: Maltilliset muslimit maailmaa valloittamassa
NS, 23.10.2016: ’Helsingin Muslimit’ kehoittaa ottamaan vallan Suomessa.

Muslimit itsekin julistavat, että vain islamin uskoinen voi olla aidosti tyytyväinen elämäänsä, eikä muslimin onnellisuus voi olla rahasta kiinni. Eli päivän selvästi liberaalisuvakkien pitäisi laskea kaikki muslimit pois niiden joukosta, jotka ovat sekä onnettomia että köyhiä.

Muslimi voi olla köyhä, mutta uskontonsa noudattajana hän ei voi olla onneton tai elämäänsä tyytymätön, sen hänelle sanoo jo koraani. Tämä ensinnä.

Toiseksi tulee se, että jos rauhanuskovainen on tyytymätön taloudelliseen tilanteeseensa, niin silloin hän itse todistaa, ettei hänen uskomuksensa ole häntä auttaneet, jolloin sellaisen uskovaisen uskomuksia ei saa pitää missään arvossa. Suomalaisen ei tarvitse kunnioittaa sellaisia uskomuksia, jotka eivät ole auttaneet uskovaista.
Blogi, 30.3. 2017: Suomi, Sauna ja Alastomuus

Ei kommentteja: