tiistai 14. maaliskuuta 2017

Suvakkien Keskiaikaista Menoa

Keskiajalla suomalaiset joutuivat kuskaamaan herroja ja pitämään kuppiloita ja kievareita herroille.

Tänään on meidän vuoromme olla herrakansaa
Tänä päivänä tänne tulee "maalaisia", jotka myös toimivat kuskeina ja pitävät pizzerioita ja kebabbaareja herroille.

Varsinkin viherpipertäjät ovat kuin keskiajan kuninkaallisia, kun he tykkäävät satasella siitä, että heidän kunniakansalaisensa toimivat lähes tismalleen samoin kuin suomalaiset keskiajalla.
Keskiajallakaan ei hyväksytty, että herrakansa olisi kuskannut hevosillaan herroja, vaan silloinkin mukasuvaitsevaiset herrat  julistivat, että ilman suomalaisia me emme voisi liikkua missään.

Kuten huomataan, niin suvakkien yhtäläisyys keskiajan kuninkaallisiin on enemmän kuin huomattava. Se ei ole sattumaa, kun suvakit nyt kiljuvat kaduillamme, että ilman "maalaisia" suomalaiset eivät voisi liikkua, koska historia toistaa itseään niille, jotka eivät tunne historiaa.

Ainoa huomattava ero Keskiaikaan verrattuna on nyt siinä, että silloin Ensimmäisellä Keskiajalla suomalaiset joutuivat itse kustantamaan herroille hevoset ja rakentamaan kestikievarit ja kasvattamaan ruuan, mutta nyt tällä Toisella Keskiajalla mukasuvaitsevaiset viherpiipertäjät asuttavat, syöttävät ja maksavat "maalaisille" ruhtinaallisesti, että he kuskaavat ja syöttävät herrakansaa, eli meitä suomalaisia.

On tietysti hieno asia, että me vihdoinkin saamme korvauksen siitä, mitä me silloin teimme herrojen hyväksi, mutta nämä nykyiset uusorjat eivät voi odottaa vastaavaa korvausta suomalaisten "bussikuskeina" toimimisesta, koska nyt näiden uusorjien ei tarvitse itse tehdä "hevosiaan" ja rakentaa kuppiloitaan, joten tämä kehitys ei voi enää toistua:
Tulevaisuudessa näille uusavuttomille uusorjille ei enää tule tuplauusorjia, jotka vapauttaisivat heidät elämään herroiksi.

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Näin, sellaiset korjaukset asiaan pitää todellakin saada, että lakataan rahoittamasta tuottamattomien maahanmuuttajien elämää ja kielletään heidän uskontonsa, kuten suomalaistenkin omat uskonnot kiellettiin.

Sitten Suomessakin voimme nenä pystyssä olla herrakansaa. Siis muutkin kuin suvaitsevaiset.