torstai 30. maaliskuuta 2017

Suomi Sauna ja Alastomuus

Nyt kun tämä alastomuuden häpeä on taasen tapetilla, niin olisi ihan kiva juttu, jos ensin tutkittaisiin, miten alastomana saunominen on vaikuttanut ihmisten terveyteen.

Onko tutkittu sitäkään, ovatko alastomana saunojat jatkuvasti jonkun tulehdussairauden tulehduttamia, vai ovatko he vain suomalaisuutta häpeilevien suvakkien uhreja, joka tietysti saa heikoimmat saunojat kehittämään jonkun psykofyysisen sairauden, kun heidän puhtauttaan epäillään.

Jos kukaan ei ole sairastunut alastomana olostaan saunasta, niin silloin vaatimukset vaatteet päällä saunomisesta ovat täysin yhtä hölynpölyä. Ja vaikka muutama olisikin saanut flunssan saunottuaan alasti, niin niitäkään yksittäistapauksia ei tulisi yleistää koko kansaan.

Yleistäminen: vasemmistolainen ammattitauti
Valitettavasti suvakkiliberaalien inhottavana tapana on yleistää jonkun yksittäisin köyhän olosuhteet joka ikiseen köyhään, jotta suvakit voisivat nenänvarttaan esittelemällä perustella, miksi kunnon ihmisten verovaroja pitää tuhlata laiskojen ihmisten elättämiseen.

Suvakkien halu yleistämiseen on todella jo sinänsä todiste sairaudesta. Puhtauskin on suvakeille pelkkää rituaalia, jolla ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa. Tämä huomataan siitäkin, että Suomen itäraja on samalla allergiaraja: Venäjän Karjalassa ei ole allergioita, mutta suvakki-Suomen hölmöläiset ovat todella sairaita, joka huomataan siitä, miten he häpeävät suomalaisuutta, ja haluavat nähdä sen sairautena.

Mielestäni tässä "Alaston Saunassa"-keskustelussa halutaan taas syyllistää suomalaisia, jotta he luopuisivat lopullisesti suomalaisuudestaan ja alkaisivat samanlaisiksi ihmisyyden häpeilijöiksi, mitä muut kulttuurit jo ovatkin. Jokaisella on tietääkseni samanlainen paljas iho vaatteiden alla, joten jos ihminen häpeää ihoaan, niin sellainen pitäisi kiiruusti viedä Pitkään niemeen, missä saa vapaasti olla lepositeissä.

On todella hälyttävää sivistyksen kannalta, että alastomuutta ei enää sallita saunassakaan ja puritaaniset suvakit tunkeutuvat jo yksityiskoteihinkin vaatien, ettei ihmiset saa olla alastomia edes kotonaan: USA:ssa on jo tuomittu ihmisiä siitä, että heidän on nähty olevan kotonaan alastomia:
CBSNEWS, 22.12. 2009: Erick Williamson Convicted for Drinking Coffee Naked In His Own House!

Kun ruotsalainen alkaa vollottaa suomalaisten tavoista, niin siinä on kyseessä vanha imperialistinen ajattelu yhtyneenä dhimmiajatteluun: Ruotsalaiset ovat niin aivopesty islamilaiseen häpeäkulttuuriin, että he haluavat valvoa maailman jokaisen ihmisen sukupuolisiveellisyyttä.

Ei ole vaikeaa nähdä parin vuosikymmenen päähän, kun ruotsalaiset ovat pakotettuja kivikautisiin säkkipukuihin, miten silloin he kauhistuvat sitäkin, jos näkevät jonkun suomalaisen kadulla ilman säkkipukua.

Yhden ruotsalaisen säkkipuvun kankaalla vaatetettaisiin helposti kymmenen suomalaista.

YLE, 9.6. 2015: Tykkäätkö olla alasti? – Saatat olla tietämättäsi yksi 100 000 suomalaisesta mökkinaturistista

4 kommenttia:

Jklak kirjoitti...

Kirjoittajan oma halu yleistämiseen on tässä tekstissä joko tehokeino tai sitten ei. Se saattaa olla myös boggaajan omaksuttu tapa tulkita asioita itselle, omalla maailmankuvalle ja tarpeille sopivalla tavalla, jotta muodostaa tekstiä. Jokatapauksessa lukutaito sekä luetun ymmärtämisen taito edellytetään lukijalta. Kirjoittajalla on vain osavastuu....

Brainleak kirjoitti...

Tutkimuksen mukaan suurin osa köyhiksi määritellyistä ovat täysin tyytyväisiä olotilaansa, mutta siitä huolimatta suvakkiliberaalit vaativat kauheeta hyysäyspolitiikkaa.

Liberaali: Ihminen, joka ei ole tyytyväinen lähimmäisensä elämäntilanteeseen, mutta hyväksyy minkä tahansa kivikautisen kulttuurin.

Nyreä kirjoitti...

Edellä olevan kommentin kaksi viimeistä lausetta tarkoittanevat kommentoijaa itseään? Itse aiheesta olisi nyt esimerkin vuoksi voinut kakaista ulos, että istuuko lauteilla mieluummin "vehkeisillään" (kuten a.k.), pöksyt jalassa vai sukelluspuku päällä, tai ei löylyssä ollenkaan?

Blogistin persoonallinen logiikka vetää useasti asioiden väliin askarruttavia yhteyksiä, jotka panevat luutuneet ajatusradat koetukselle toki itse kultakin.

Brainleak kirjoitti...

Tuli vaan mieleen, että vasemmistolaisten yleistävän ajattelun mukaan paljasta ihoaan häpeilevät muslimit eivät voi olla köyhiä ja onnettomia, koska heillä on maailman paras ja ylistettävin uskontokin,

-- eli islamuskoiset ovat kaikki luokiteltu liberaalien yleistämispoltiikalla erittäin tyytyväisiksi elämäänsä, joten vasemmiston ei tarvitse laittaa puupenniäkään muslimien tyydyttämiseen. Olisi loukkaus rauhanuskovaisia kohtaan, jos öljyrahoilla leventelevä islamilainen köyhyys nähtäisiin onnettomuutena, joka vaatisi suomalaista sossua tilanteen korjaamiseen.

Oliko tässä logiikassa sitten jotain vikaa, se jääköön lukijan itsensä arvioitavaksi.