maanantai 20. maaliskuuta 2017

Huipputekniikkaa Suvakeille Rasismin Torjuntaan

Tekniikka kehittyy - ihminen ei
- Nokialle uusin haaste tehdä jotain mullistavaa.

Kuten tunnettua, niin ihminen pystyy torjumaan hajujen ja ilmiasujen lisäksi jo meluakin ns. vastamelulla.
Mitä tyhmemmäksi ihminen muuttuu sitä enemmän hän haluaa elimoida aivojensa mahdollisuuksia. Sensurointi, peittely, ja salailu on aivojen viiltelyä.
Kuten tunteellisuus on verrattavissa itsensä viiltelyyn, niin samoin sekin on itsensä tuhoamista, kun ihminen luulee olevansa jotakin sensuroidessaan omilta aivoiltaan erilaiset mielipiteet. Ajatuksien diversiteetti on suvakeille kauhistuksien kauhistus: Suvakkien aivot ovat täydellisesti vieraslajien valtaamat, eikä heidän aivoissaan enää sikiä mikään kotoperäinen kasvusto. Jos yhteiskunta olisi vähänkin viisas, niin se tuhoaisi suvaitsevaisuuden yhtä armottomasti kuin nyt tuhotaan Espanjan siruetanoita tai supikoiria. Suvakkien aivoituksissa kaikki viittaa siihen, että heillä ei ole enää mitään kotoperäistä ajatusta, joten se on yhtä viisassta keskustella suvakin kanssa kuin pitää pihassaan Kiinan koiranputkea, jätti ukonputkea.
Tyhmentyvä ihminen haluaa  poistaa aistiensa ulottuvilta kaiken sen, joka on hänen omasta mielestään pahaa, tai joka muuten vaan saa ihmisessä aikaan vääräaikaisia verenvirtauksia, kuten oman kullin seisontaa tai omaa ajattelua. Kukapa olisi uskonut vielä viisi vuotta sitten, että pieru ja sen sisältämä rikkivety olisi terveellistä ihmiselle?
Ensimmäinen asia, jota ihminen oppi torjumaan, oli kasvot, naiset kasvot. Se ei vaatinut kovinkaan kummoista neroutta keksiä, että naisen kasvot saa helposti piiloon naisen kutomalla säkillä, kun vain julistaa, että se on Allahin tahto, että mies ei saa nähdä naisen kasvoja, jos mies ei itse osaa tai pysty hillitsemään kulliaan.
Suvakiksi kutsutaan sellaista, joka ei kehittymättömyyttään pysty hillitsemään sentimentaalisuuttaan huomatessaan erilaista mielipidettä.
Deodorantit ovat hajuaistille samaa mitä burkat ovat näköaistille
Sata vuotta sitten ihminen oppi torjumaan pahoina pitämiään hajuja (kuten pierua tai sipulin hajua) deodoranteilla. Mutta.  Dödöt ovat kovin alkeellisia hajun torjujia, koska ne vain peittävät "pahan" hajun toisella hajulla, eivätkä tuhoa sitä lopullisesti.
Kuten pahana koettu haju ei häviä mihinkään deodorantin sprayjaamisen myötä, niin naisella on edelleen kasvot huolimatta säkistä.

Dödöt ovatkin suoraan verrannollisia muslimien vaatimiin säkkeihin, jotka vain peittävät sellaisen ilmestyksen miehen silmiltä, joka voisi saada aikaan kullin nousua. Kullin nousua voisi verrata lohen nousuun, mutta uskovien kullille ei ole saatavilla kullinnousun portaita, joten uskovat joutuvat totaalisiin tyrskyihin tunnekoskessaan, eikä mikään jumala voi heitä siitä pelastaa.
Vain ihmisen oma kekseliäisyys voi pelastaa laumahenkisen yksilön hänen omilta järjettömiltä tunteiltaan.

Autuas on se ihminen, joka ei tarvitse keksintöjä (kuten vaatetta, kemiaa, sensuuria tai tiedettä) hillitäkseen itseään.

Tuhat ja kuusisataa vuotta sitten kuitenkin yksi mies keksi, että paras keino estää kullin nousu on laittaa naiset säkkeihin, Tämä keksintö oli ensimmäinen ja viimeinen, johon kukaan uskovainen on sitä ennen tai sen jälkeen pystynyt. -- Rikkihapon -tai tietokoneen- keksimiseen ei enää vaadittu uskovaisuutta.

Kun tiede kehittyi edelleen, niin ihminen sai käyttöönsä kemiallisia juttuja, kuten happoja. Uskonnolliset miehet huomasivat jo varhain kemiallisen aikakauden alussa, että naista ei tarvitsekaan säkittää, jos vain heittää naisen kasvoille rikkihappoa.
Tämä oli todella suuri edistysaskel kaikille uskonnoille, kun uskovainen ihminen tajusi, että se on ehdottomasti parempi tuhota kokonaan se asia, joka saa aikaan tuntellisuutta, kuten kullin seisomista tai muuta loukkaantumisen tunnetta. Mitäpä sitä turhaan rakentaa kullin nousulle kulliportaita omiin aivoihinsa, kun helpompaa on vain tuhota kaikki ne, jotka jollakin tavoin saavat uskovaisen kullin nousemaan.

Tästä pääsemmekin ihmiskunnan viimeisimpään villitykseen, eli suvaitsevaisuuteen. Triviaalisti huomataan, että suvakkien himo sensuroida ihmisten vapaita ajatuksia on tismalleen samaa perua kuin muslimien halu peittää näkyvistä kaikki se, jonka muslimit voivat kuvitella saavan aikaan jotain sellaista, joka ei sovellu yksiin muslimin sentimentaalisen aikataulun kanssa.
Kuten muslimi haluaa peittää näkyvistä kaikkien naisten kasvot, ettei kulli veren voimasta seisoisi, niin tismalleen samoin myös suvakki haluaa peittää korvansa sellaiselta viisaudelta, joka voisi saada aikaan suvakin aivoissa veren syöksyä.
Kuten uskottomien kemia antoi muslimeille ainetta, jolla muslimit voivat yksinkertaisesti tuhota kaikki ne, jotka vähänkin liikuttavat muslimin alapäätä, niin nyt tiede väärinajattelevine insinööreineen tulee apuun, jolla suvakit voivat tuhota omasta maailmastaan kertakaikkisesti  kaiken väärinajattelun, koska suvakit eivät halua, että heidän aivoissaan olisi jotain vapaata veren virtausta.
Suvakit ovat gurujen lisäksi ainoa jengi, jotka pystyvät tahdonalaisesti pitämään aivonsa verettöminä.

Tässä vaiheessa on hyvä huomauttaa, että mikä tahansa keksintö edistää tavattomasti kaikenlaista pahuutta:
Säkin keksimisestä innoissaan olevat pystyivät helposti käyttämään säkkiä naisten kasvojen peittämiseen, ja hapon keksimisen jälkeen uskovaiset miehet pystyivät triviaalisti huomaamaan, miten helppoa se on tuhota toisen ihmisen fenotyyppi tarvitsematta säkittää sitä.
  • Ennen kuin ihminen oppi kutomaan, kangasta kellekään ei voinut tulla mieleenkään sensuroida naisen kasvoja säkillä.
  • Kirjapainon keksiminen myötä maailmaan on kasaantunut valtava joukko, jotka haluavat käyttää kirjapainoa pelkästään omiin alhaisiin tarkoitusperiinsä.
  • Tietotekniikan myötä ns. suvaitsevaiset haluavat hysteerisesti käyttää tietotekniikkaa pelkästään omiin erittäin alhaisiin tarkoitusperiinsä.
Kukapa voisi uskoa, että suvakit pystyisivät sensurointiin ilman tiedettä ja tekniikkaa? Pelkästään naisen säkittäminen vaatii huikean korkeata tekniikkaa, johon kuka tahansa apina ei niin vain pystyisikään, mutta kummasti vaan muslimit ja suvakit pystyvät tuosta noin vain käyttämään tekniikkaa siihen, että vain suvakkien totuus kuuluisi ylitse muiden. On se kyllä ihmeellistä tämä tekniikka, jonka kehittämiseen ei ole tarvittu suvakkeja eikä muitakaan räkänokkia.

ANTI-OPINION DEVICE
Tässä on tieteen viimeisin tuote, jolla kaiken maailman idiootit voivat estää aivoistaan veren virtauksen.
Se on todella mahtava juttu, että kuten litteän maan uskovaiset joutuvat taistelemaan palloja vastaan, niin samoin joka ikinen uskovainen ei voi mitään muuta kuin ottaa jonkin tieteen keksinnön, jolla taistella taistella vapautta, veljeyttä ja tasa-arvoa vastaan.

Suvakit ovat erinomainen sen tyhmän joukon jatko, joka on uskollisesti ottanut aseekseen viisaiden ihmisten keksintöjä estääkseen ihmiskuntaa viisastumasta

Apinat ja viisaat ihmiset eivät pysty edes ajattelemaan, että muita ihmisiä pitäisi säkittää tai muuten vaan sensuroida joko heidän ajatuksiaan, ilmeitään tai pieruaan. Olisi ihan kiva, että ihmiset tuntisivat kaiken maailman sensuroijat paskan lapioijina, sillä niin täysin hyödytöntä sekin homma on.

Jos pierun hajun peittäminen on verrattavissa Kuulentoon, niin silloin tietysti suvakit riemuitsevat, että he ovat vähintään marsilaisia peittäessään eriävät mielipiteet huutoon ja mekkalointiin.

4 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

TUNTEELLINEN IHMINEN VIHAA KAIKKEA SITÄ, AIHEUTTAA VÄÄRIÄ TUNTEITA

Pelkurimaiset ihmiset ovat äätettönän himokkaita tuhoamaan aivoistaan kaikki ne alueet, jotka aiheuttavat heille (negatiivisia) tunteita.

Tähän mennessä uskovaiset
Ovat onnistuneesti pystyneet ehkäisemään kullin nousuaan peittämällä naisia säkkeihin.
Ovat onnistuneet peittämään luonnolliset hajut suihkuttamalla ilmapiirinsä täyteen kemian teollisuuden jätteitä.
Ovat kelvollisesti estäneet mielesään erilaiset mielipiteet polttamalla roviolla pahoja kirjoja.
Ovat keksineet vastamelukuulokkeet, jolla estetään häiritsevät äänet kuulosta

Nyt olemme astumassa seuraavalle tasolle ihmismielen tuhoamisessa, kun markkinoille tulevat vasta-mielipidelaitteet, joilla ihmiset voivat estää aivojensa kehittymisen edes vauvan tasolle.

Vauvat ovat viekä alttiita väärille äänille, mutta varmasti suvakit pystyvät ottamaan omaan mielettömään käyttöönsä jonkun lähitulevaisuuden keksinnön, jolla he voivat estää jo vauvojen aistien kehittymisen.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ihmisen ei tarvitse säkittää naisia, kun hänen oma näkönsä tuhotaan.
Ihmisen ei tarvitse sensuroida vääriä mielipiteitä, kun hänen oma kognitionsa tuhotaan.
Ihmisen ei tarvitse suihkuttaa deodoranttia, kun hän ei ole ikinä haistanut paskan hajua.
Miten kummassa ihminen voi mukamas tietää paskan hajun, jos hän ei ole koskaan haistanut paskaa?

Tieteenkin mukaan paskan haistelu on terveellistä!

Ihmisen ei tarvitse sensuroida ketään, kun hän ei kuule mitään sellaista, mikä olisi vastoin hänen omaa ainoaa aikoaa mieliedettään.
HUOMIO
Joku voi haluta sensurointia vain siinä tapauksessa, että hänellä on vielä jotain omaa ajattelua jäljellä.

Syntymäsokeat eivät ymmrrä värejä. eikä sellainen pysty ajattelemaamn yhtään mitään, joka ei ole koskaan kuullut mitään väärää mielipidettä!

Mitä voimakkaammin ihminen inhoaa mielipiteitä sitä vähemmän hänen aivoissaan kiertää veri.

Nyreä kirjoitti...

Mutta miksi kullinnousu ei ole samanlainen riesa Länsimailla?

Yksinkertaisena ihmisenä keksin vain yksinkertaisia selityksiä. Sellainen on Länsimailla tyypillinen yksiavioisuus, joka mahdollistaa kyseisille tunteille myönteisen purkautumistien mahdollisimman monille.

Moniavio(vaimo)isuus tekee asiasta yhteiskunnallisen ongelman!

Aivan kuten minkä tahansa rajoitetun resurssin epätasaisessa jakamisessa tyypilliset seuraukset ovat:
- kärkäs käsiksikäyminen puutteenalaiseen asiaan
- "aarteen" piilottelu säkkeihin
- marjojen poimiminen raakileina, eli tässä pedofilia ja lapsivaimot.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kun perustellaan uskovaisten ja suvakkien käytöstä, niin lähes kaikki ei-uskovaiset ajatukset kuvaavat erinomaisesti uskovaisia ja suvakkeja: Uskovaiset eivät pysty itsereflektioon, koska se itsereflektion vaatyiomuksena on omien asivoitusten tutkiminen, eikä sitä voi tehdä, jos elämä on pelkkää nussimista ja siihen liittyviä sijaistoimintoja, kuten säkitys....

Itsekin olen perustellut kehitysmaiden ongelmien syitä laumakäyttäytymisenä, eli jokainen uskonto on suoraan verrannollinen eläinlauman seksuaaliseen käyttäytymiseen:

Kuten yksi sonni vuorollaan haluaa lauman naaraita ympärilleen, niin tismalleen samoin joka ikinen oikeauskovainen haaveilee omasta haaremista: Haaremi on uskonnolla ylevöitetty käsite eläimellisestä seksuaalisuudesta.

Jokainen vähänkin uskontojen historiaa tunteva tietää, että kaikissa uskonnoissa tärkein asia on haaraväli -- koska ihmisen alkuperä on eläimellisyys, ja on mahdotonta, että ihmisyyden ja eläimellisyyden välissä olisi jokin kuilu, ilman mitään siltaa:
Uskonto on se eläimen ja ihmisyyden välinen silta, jolla uskovaiset hilluvat uskaltamatta koskaan kävellä sillan toiselle puolen, ihmisyyteen.