torstai 30. maaliskuuta 2017

Vasemmistolainen utopia

Tämä nykyinen sentimentaalinen kehitys kaikesta valittamiseen johtaa lopulta siihen, että ihmiset ovat tulevaisuudessa hiirulaisia.

Ei tunnu lainkaan hyvältä seurata, miten ihmisiä oikein kannustetaan valittamiseen ja palkitaan pelkäämisestä.
Ihmisen rohkeus latistetaan kaikenmaailman turva-aitojen sisäpuolelle.
Oikeuslaitos tuomitsee jokaisen, joka on sanonut jonkun sanan, josta joku on loukkaantunut.
Loukkaantuminen on nykyään ammatti, jolla saa mukavasti jopa miljoonia taskuun, kun vain osaa vääntää aivonsa loukkausmoodiin oikealla hetkellä.
Joku uskovaiseksi tekeytynyt saattaa vetää säkin päällensä työmaalla, ja kun saa potkut sen takia, niin ei muuta kuin kävelemään lähimpään käräjäoikeuteen, niin taas on miljoona pankkitilillä.

Jos tämä on evoluution suunta tai Jumalan tahto, niin se merkitsee sitä, että kaikki enkelit ovat pelkkiä nynnyjä, joka haluavat ystävikseen äärimmäisen erityisherkkiä ihmisiä, joille ei saa sanoa mitään totuudellista, koska sen seurauksena enkelit joutuvat pulittamaan ziljoonia perinjuurin loukkaantuneelle ihmissielulle.

Vasemmisto haluaa sellaisen maailman, missä kukaan ei saa sanoa mitään, koska muutoin on suuri joukko ihmisiä huutamassa tuskan huutoa, kun kuulevat jonkun sanovan pienen sanasen. Vasemmistolaisuuden kehityksen päätepisteessä kaikki kirjat ja sadut ovat sensuroitu, mutta vain koraani on jätettyy sensuroimatta, koska jo nyt se loukkaa vasemmistolaisia, jos siihen edes katsoo sivusilmällä.

Blogi, 30.3. 2017: Opi Vasemmiston Ydinminuus Minuutissa

Ei kommentteja: