keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Monikulttuurisuuden hulluus

Nyt vihdoinkin asunnottomien yö alkaa pikku hiljaa loppumaan, joten voin taasen motkottaa muslimeista, monikulttuurisuushömpästä ja muusta hulluudesta

Kysyisin näin äkkipikaa suomalaisilta hulluuden suvaitsijoilta, että mitenkäs te nyt olittekin ihan sattumalta laumasieluja? Oliko se mukavaa seurata sokeana ja ilman mitään omaa mielipidettä jotakin pirun eksynyttä sielua?

Mitä mieltä te suvaitsevaiset ja mokuttajat olette Saksan tilanteesta; Onko Angela Merkel tehnyt nyt jotakin perusteellisen väärin, kun hän sanoo Saksaan muuttaneille ulkomaalaisille, että heidän pitää aktiivisesti integroitua saksalaisuuteen? Merkelin puolueelta vaatimuksia maahanmuuttajille: "Liittokansleri Angela Merkelin kristillisdemokraatit kaavailevat toimia sellaisia maahanmuuttajia vastaan, jotka eivät halua integroitua saksalaiseen yhteiskuntaan."

Teidän mokuttajien änkytyksestä olen sen verran ymmärtänyt, että te ette suivaitse tippaakaan sellaisia, jotka sanovat, mitä ajatelevat. Mitä mieltä te nyt olette sitten Päivi Räsäsestä, joka myös sanoo, mitä ajattelee, eikä se ole synti? Räsänen sanoo sen mitä ajattelee, eikä se ole synti.
Eikös tuollaisen asenteen pitänyt olla rasistinen asenne, vai mitä, helkutin mokuttajat?
Kun ihminen ajattelee, että hän saa sanoa, mitä ajattelee, niin eikös siihen silloin kuulu myös typerien uskontojen vastaiset ajatukset, eikä ainoastaan homofoobiset mielipiteet?
Vai onko niin, että teidän suvaitsevaisten mukaan ihminen ei saa saa ajatella vapaasti, vaan te samarin mokuttajat vaaditte kaikilta muilta yhdenmukaista ajattelua, paitsi Angela Merkeliltä ja Päivi Räsäseltä?
Vai onko niin, että teidän sekopääsuvaitsevaisten mukaan homoista saa kyllä ajatella mitä tahansa, mutta ei maahanmuuttajista, eikä heidän epä-eurooppolaisista tavoistaan, koska homot eivät ole vähemmistö, kun taasen tavalliset veronmaksajat ovat jo vähemmistö.

Jospa te samperin mokuttajat vain ymmärtäisitte sen, että te olette saaneet Euroopan sekasortoon seuraaviksi kolmeksituhanneksi vuodeksi. Ainakin sen verran kestää ennen kuin Eurooppa on saanut integroitua jo tähän mennessä tulleet maahanmuuttajat, jotka eivät suinkaan tulleet tänne töihin, kuten te pirun suvaitsevaiset olette niin luulotelleet, vaan he ovat tulleet tänne omahyväisinä ja ylimielisinä oman kulttuurinsa edustajina, joilla ei ollut alkuunkaan tarkoitustakaan integroitua eurooppalaisiksi.

Te hiivatin mokuttajat olette tehneet tästä maailmasta pelkän paskaläjän; ihmiskunta kärsii jo nyt ennennäkemättömistä vaikeuksista, joita aiheuttaa suunnattoman suuri joutilaiden armeija, jolla ei ole mitään aikomustakaan työn tekoon, vaan vain julistaa paskamaista oikeassaolon uskontoaan. Ranskan nuorisomellakat, joita te suvaitsevaiset luulette eläkemellakoiksi, ovat pienen pieni alkupala sille, mikä Eurooppaa odottaa.

Ei ainoastaan himouskovaiset ole ihmiskunnan loiseläjiä, vaan yhä suurimmassa määrin sitä on nuoriso, joka uskoo sokeasti viherpiipertäjien propagandaa, miten maailma on nykyisin jo niin hieno paikka, että ihmisille riittää, kun hän skeittailee ja pelleilee vähäisten veronmaksajien kustannuksella ja huutelee jotakin saatanan rakkauslorua ilman minkäänlaista halua rehelliseen työntekoon.

Rakkaus on työntekoa. Rakkautta ei voi ilmaista sanoilla; kuten Jeesus käski kolmesti Pietaria tekemään työtä, jos hän todella rakastaa ihmisiä, niin samoin on kaikkina aikoina; inhoan suunnattomasti jokaista, joka puhuu rakkaudesta, mutta ei sitten pysty antamaan omaa työtään täysin pyyteittä ihmisten hyväksi.

Ei kommentteja: