perjantai 28. tammikuuta 2011

Kokovartaloministeri

Että semmosta vänkäämistä taasen; Kiviniemi itse on selvästi himoriippuvainen muodista ja addiktoitunut muotivaatteisiin, niin mielestäni osoittaa kyllä ajatuksen huonoutta ja keisarillista kyvyttömyyttä närkästyä siitä, jos joku sitten sanoo ääneen totuuden.

Mari Kiviniemi itse näyttävästi haluaa esiintyä kuin joku Big Brother-taloon muuttaja, joten ei pitäisi sitten kenenkään pahastua siitä, jos joku sitten toteaa, että selvää BB-kamaa.

Otetaan Mari Kiviniemeltä tittelit pois, ja sitten joku mies toteaisi Marin asuvalikoimaan tutustuttuaan, että siinäpä on kokovartalonainen. Luultavasti silloin Mari olisi immarreltu, mutta koska Mari on pukeutunut myös titteleihin, niin paheksujat ehkäpä vain esittävät paheksuntaansa politiikka-instituution häpäisijää kohtaan;

Mari Kiviniemi on nostanut/laskenut ministeri-intsituution aivan uudelle tasolle, ja jos sitten joku sanoo totuuden siitä tasosta, jolle Mari Kiviniemi on ministeri-intsituution asettanut, niin voidaan havaita, että Keskon pääjohtajan puheet ovat närkästyttäneet ihmisten käsityksen ministeriydestä; Jos Mari Kiviniemi olisi vaikkapa laulaja, niin yksikään ei olisi julistanut närkästystään Kesko-pomon puheita kohtaan.

Mari Kiviniemi pukeutukoot miten haluaa, mutta jos hän asettaa oman ulkokuorensa politiikan, eli yhteisten asioiden hoitamisen edelle, niin silloin on vain hieno juttu, että hän saa siitäkin palautetta.
Nyt on vain näyttänyt siltä, että suomalaiset ovat saaneet ministerin, joka haluaa pitää omaa ulkokuortaan kovasti esillä -- kokovartalollisesti.

Peukkua Keskon pääjohtajalle hyvästä keskustelun avauksesta.
Jään odottamaan Henry Laasasen avautumista tähän asiaan.


Jään odottamaan myös muslimien paheksuntaa, muslimien, jotka eivät edes suostu kättelemään naisia, puhumattakaan siitä, että joku imaami joutuisi samaan tilaan kokovartaloministerin kanssa. Tämä saa myös muslimit Suomessa vaatimaan Suomeen jotakin finland4islam-liikettä, kuten muslimit ovat sellaisia vaatineet kaikissa niissä maissa, missä heidän määränsä on ylittänyt viisi prosenttia väestöstä:

Instablog: British Muslims to March for Shariah on October 31st
The Australian: Full-bred Aussie with a longing for sharia law. Jne, etc.

Että semmosta. Kiekukaa ja keimailkaa nyt kaikki länsimaiset naiset niin kauan, kun teillä on vielä aikaa, koska juuri teidän sairaalloiseksi äityneen hoivavietin ansiosta te luovutatte Lännen ja sen suurenmoiset arvot kuin tarjottimella islamisteille.

Huomautan kaikille Keskon pääjohtajan puheista närkästyneille, että tehän käyttäydytte kuin pahaiset muslimit. Te paheksujat olette selvästi dhimmiainesta...

Ei kommentteja: