sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sukupuolineutraali maailma

Lainaus vuodelta 2006:: "Tappi on korkeampi käsite kuin mies, joka huomataan siitä, että jos jollekin humanoidille aletaan puhumaan miehistä, niin hän ei tietystikään ymmärrä, että puhutaanko nyt tapillisista vaiko reiällisistä.

Mies ei ole kosminen käsite, joka on hyvä tietää,
kun taasen tappi on kosminen käsite,
joka sekin on hyvä tietää.
"

RUOTSISTA KUULUU KUMMIA;
Lapsille ei enää haluta opettaa sukupuolitettua maailmaa. Luulin, että Ruotsi on täysin menetetty johtuen siellä vallitsevasta mokutuksesta, mutta huomaan, että Ruotsi on omaksumassa juuri sen idean, josta olen jo parikymmentä vuotta netissä puhunut; sukupuolettomuuden.
Ruotsin muslimit tulevat tietysti vastustamaan kovasti sukupuolineutraalia kasvatusta, mutta koska Ruotsissa digataan suvaitsevaisuutta, niin siksi se on erittäin hyvä, että musulmaanit joutuvat kohtaamaan pohjoismaista viisautta, joka ei olekaan täysin kadonnut Ruotsista, vaikka vielä viikko sitten niin luulinkin

Ruotsi on tosin vaikeuksissa sukupuolineutraaliutensa kanssa, koska siellä jo kieli erottelee sukupuolet toisistaan: Han ja Hen.
Lapsi voi kysyä, että miksi tuota kutsutaan haniksi, kun mua kutsutaan honiksi? Selitä siinä sitten sitä pientä eroa sukupuolineutraalisti?

Aftonbladet 29.1.2011: Förskola – utan flickor och pojkar
Homma: 2011-01-28 Ruotsi: Leikkikoulu ilman tyttöjä ja poikia
The Local 23.6.2009: Swedish parents keep 2-year-old's gender secret
Iltalehti 23.7.2009: Reijo Mäki lehdessä: Naistutkimus on huuhaa-näpertelyä!

Siinäpä on muutama linkki Ruotsin sukupuolineutraaliin aikakauteen, joka toivottavasti jatkuu kaikesta tapillisten ihmisten suorittamasta motkotuksesta huolimatta. Tiedättehän; Kulli on selvää suomea, mutta penis on hieman hämärämpi.

Jotta sukupuolineutraalikasvatus olisi uskottavaa, niin ruotsinkielestä pitäisi tehdä sukupuolineutraali. Mutta Suomessa olisi helppoa ottaa käyttöö sukupuolineutraalisuus, koska suomenkieli on jo valmiiksi sukupuoleton. Ainoastaan muutamat julkishallinnon virat pitäisi muuttaa neuraaleiksi, koska onhan se hassua, että puhemiehestä tehdään puhenainen;

Puhemies olisi sukupuolineutraalissa Suomessa puheistaja, kuten konepajassa konemiehet ovat koneistajia, sorvareita, viilareita ja muita valssaajia ja hanslankareita.

On muuten ihmeellistä, miten sukupuolisuususkovaiset; miehet ja naiset eivät halua luopua sukupuolirooleistaan, vaikka he julistavat, että sukupuolisuus on heillä geneettistä? Mitä pelättävää sukupuolineutraaliudessa on, jos todella sukupuoli on geneettistä.
Jos siis ihminen ei halua sukupuolineutraaliutta, niin silloin hän uskoo, että hänen sukupuoli onkin vain pelkkä rooli ja uskon asia, eikä se ole millään tavoin hänen olemuksestaan kiinni.

KYLLÄ LUONTO TIKANPOJAN PUUHUN AJAA
Miehet ja naiset varmaan pelkäävät, että lapsista kasvaisi homoja ja lesboja, jos lapsia ei kasvatettaisi miehisen maailman rooliodotuksiin.
Itse uskon, että sukupuolineutraali maailma ei tuottaisi homoseksuaalisuutta; homoseksuaalisuus johtuu machokulttuurin luomista roolimalleista, jotka synnyttävät halun paeta itselle puettua roolia normin vastaiseen käyttäytymiseen.
Eihän magneettikenttäkään ole opittua; Magneettiset navat tietävät luonnostaan, että niiden välillä on jännite.
Myös magneettisten napojen nimet ovat verrattavissa mies- ja naiskäsitteisiin; luonnossa ei ole olemassa etelä- pohjoisnapoja; ne ovat täysin hihasta keksittyjä nimityksiä luonnon ilmiölle. Samoin on siis myös mies ja nainen; miehen on täysin mahdotonta selittää jollekin humanoidille sukupuoltaan miehisillä käsitteillä. Eikä sukupuolineutraalikasvatus voi hävittää ihmisestä luontoa.

Mies on se tappi ihmisen haaravälissä, ja kun sille on luotu kasvatuksellinen vastine pojan korvien väliin, niin poika kokee uskoon tulon, jota kutsutaan miehisyydeksi, joka saa tapillisen ihmisen käyttäytymään ikään kun hän olisi jotakin vain siksi, että hänellä on tappi haaravälissä.

Mies on ihmiskunnan vanhin uskonto
Tässäpä on sitten linkkejä sellaiseen todellisuuteen,
jonka saa aikaan miehinen maailma, luja usko miehisyyteen:
Iltalehti: Kiusallinen kommentti Kiviniemestä: "Kokovartaloministeri"
Emirates247, 27.1.2011: Man beats wife after she delivers baby girl
Verkkouutiset: Somalian islamistit: Naisten ja miesten kättelystä teloitus

Tiede.fi: Mies ei ole laji
Suomi24 2001: Ajattelijan palkka: "Mies ei ole tietokoneen ehto.
Mies on totta vain silloin, kun kulli menee
vittuun, mutta muutoin maailma ei miestä kaipaa.

Mies on ihmisen alapää, kuten on nainenkin, eikä
ihminen tarvitse alapäätään silloin, kun Hän luo
esim tietokoneita.

Kokonaisuus näyttää koostuvan osista, mutta mies
(sukuPUOLI) ei voi olla itse tuo kokonaisuus,
vaan se, joka käyttää osia.
"
Google groups 2004: Lapset ovat viisaita

Oma lainaus: "Miesten pitäisi puhua omasta olemuksestaan sellaisella käsitetasolla, että miehen ei tarvitse selitellä humanoidille, mitä miehellä tarkoitetaan.
Eikös se kuulostakin aika nololta, kun kuvittelette, miten mies yrittää tolkuttaa humanoidille, että mies tarkoittaa tapillista ihmistä. Mies joutuisi selitystilanteessa selittämään miestä ei-miehisillä käsitteillä, kuten tapilla, joten selvästikin ei-miehiset käsitteet ovat korkeampia suhteessa mies-käsitteeseen, koska ne ovat miestä selittäviä, kun taasen mies-käsitteellä ei voi selittää oikeastaan mitään."

Blogi 11.7. 2011: Sukupuolineutraali yhteiskunta
11.7. 2011, US-blogi: Sukupuolineutraali maailma
MTV3 8.7. 2011: Sukupuolineutraalissa päiväkodissa ei lueta Tuhkimoa

Ei kommentteja: