lauantai 15. tammikuuta 2011

Muhammed ei ennustanut Tunisiaa

Profeetta Muhammed ei tainnutkaan olla kovin viisas profeetta, koska hän ei pystynyt ottamaan huomioon ihmisen kaipuuta vapauteen. Koko muslimimaailma tietää nyt, miten diktatooriset islamistit syrjäytetään; mellakoimalla omia johtajia vastaan.

Vielä eilen muslimijohtajat hykertelivät tyytyväisinä, kun muslimit polttivat USA:n lippuja ja huusivat kuolemaa ja tuhoa länsimaille. Mutta sitten tuli semmonen pieni juttu kuin kuivuus ja sateet, jotka tuhosivat globaalisti viimevuoden viljasatoja, jolloin peruselintarvikkeiden hinnat nuosivat ylös.

Öljytuloista rikkaat muslimijohtajat ovat itse eläneet kuin siat pellossa, joten muslimivaltioilla ei ole juurikaan ruokavarastoja tasaamaan heikkoja satokausia. Niinpä pelkästään saneluun tottuneet muslimijohtajat päättelivät, että muslimeille menee läpi mikä tahansa, kuten ruuan hinnan nosto, koska ovathan he niin innokkaasti olleet tähänkin saakka julistamassa kuolemaa itseään paremmille maille (Kirjatietoon uskovat eivät koskaan siedä itseään parempia ja sellaiseen kuolleeseen totuuteen rakastuneet vihaavat vapautta yli kaiken sitä vapautta, jonka he ovat menettäneet uskoessaan ainoaan oikeaan oppiin.).

Mutta. Vitsi on siinä, että diktaattorien vallan alaisuudessa eläneet muslimit eivät tiedä mitään demokratiasta; He voivat yrittää osoittaa mielenosoituksiaan demokratian puolesta, mutta vaikka he saisivatkin omat valtiaansa kumottua, niin he eivät pysty lopettamaan mielenosoittamista ja alkamaan tekemään työtä demokratian toteuttamiseksi. Sellaisen estää yksinkertaisesti se tosiasia, että liikkeellä on aivan liikaa nuoria, joilla ei ole kärsivällisyyttä eikä älyäkään alkaa tekemään sitä ainoaa asiaa, johon edistyvä demokratia perustuu; työtä, työtä ja työtä.
Nuorisolla ei ollut työtä tähänkään saakka, joten millään väliaikaisella hallitusjärjestelmällä tuskin on mitään kikkaa, jolla nuoriso saataisiin autojen polttamisesta oikeisiin töihin. Tunisia: Nuorisotyöttömyyden aiheuttamat jännitteet kiehuvat yli


Mielestäni nyt me saamme seurata erittäin mielenkiintoista ketjureaktiota; Tavalliset muslimit yrittävät kaikkialla saada nykyiset johtajansa vaihtoon, mutta muslimeilla ei ole laittaa tilalle mitään muuta kuin nuoruuden kypsymättömyydestä nousevaa uskonnollista fanaattisuutta.

Tunisian kumottu hallinto oli kaikesta huolimatta maallisempi kuin Tunisian kansa; Ahneet johtajat eivät koskaan ole palatsiensa sisäpuolella erityisen uskonnollisia, koska uskonto on ahneille pelkästään teatteria ja työkalu, jolla hallita.

Sitä vastoin kansa on usein vilpittömän hyväuskoinen ja kiivas uskontonsa suhteen, joten jos kansa saa joten kuten rivinsä järjestykseen, niin sieltä nousee ahneiden diktaattorien paikalle uskonnollisesti fanaattiset ryhmittymät, joita ajaa amokin juoksussaan tiedostamaton katkeruus orjuuttavaa elämää kohtaan. Uskonnollinen fanaattisuus tulee vain lisääntymään maailmassa.

Update 16.1.2011: Ahram online; Exiled head of Tunisian Islamist party to return. Kalifiksi kalifin paikalle on monta pyrkyriä...
Tuni leaks

Ei kommentteja: