lauantai 3. joulukuuta 2016

Kaarnavene Life Seeker Boat kaatui ja tuhansia hukkui

Yle-tiede, 20.7. 2016: Kaarnavene 2.0 - Lähetä kuva kaarnaveneestäsi!
"Haluamme viedä kaarnavenesuunnittelun seuraavalle tasolle. Kutsummekin sinut mukaan kehittelemään ja askartelemaan. Lähetä meille kuva kaarnaveneestäsi. Palkitsemme kekseliäimmän mallin! Lähetä kuva osoitteeseen prisma.studio@yle.fi"

Olen nyt melko täysin varma, että Riku Rantala itse veisteli hysteerisenä tuollaisen kaarnaveneen YLE:n Lavastamon jätelavalta löytyneestä kaarnasta -- koska tuota ei ole ikinä kokeiltu vedessä.

YLE:n olisi pitänyt antaa Riku Rantalalle tunti enempi aikaa, jotta Riku Rantala olisi voinut testata sitä vedessä, sillä kaikesta huomaa, ettei Riku Rantala ole ikinä tehnyt kaarnaveneitä.

Jos tuota "tökeröä" tekelettä olisi ikinä kokeiltu vaikka kylpyammeessa, niin olisi heti huomattu, että se tarvitsee KÖLIN. Ilman köliä tuonmallinen kaarnavene kaatuu aina.

On äärimmäisen irvokasta YLEltä, että se hehkuttaa täysin lapsellista tekelettä nimellä Life Seeker Boat, joka SKAALATTUNA isommaksi hukuttaisi välittömästi kaikki matkustajansa.

Hei Ylen toimittajat. testatkaa tuota Rantalan tekelettä vedessä ja videoikaa se testaus ja laittakaa se johonkin ohjelmaan, koska muutoin te olette kaikki vähän hei hei ja piu piu.
Suosittelen, että Riku Rantala osallistuu veneellään YLE:n järjestämään kaarnavenekilpailuun, koska tuollaisen tekeleen väittäminen turvapaikanhakijoiden tekemäksi on rasismia.
”Siinä on ollut mentorina Aalto-yliopiston muotoiluprofessori Timo Salli. Ideana tuo on tietenkin turvapaikanhakijoiden suunnittelema. Tuolla on paljon käsityöläisiä taiteilijoita. Luodaan muutama tuote, jota voidaan skaalata sillä tavalla, että vaikka koko Euroopan vastaanottokeskuksissa käsityöläistaiteilijat voi tehdä näitä ja myydä niitä ja hankkia näin tuloja.”
Blogi, 4.12. 2016: Mamuyritysten laadunvalvonta olematonta
Tajuntarkistus, 2.12. 2016: Euroopan talous nousuun turvapaikanhakijoiden valmistamilla kaarnaveneillä

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Jonkinlaista rotia nyt siihen mokuttamiseen. Jos turvapaikanhakijat eivät ole pystyneet kehittämään kuin täysin lammikkokelvottoman kaarnatekeleen, niin sitä ei todellakaan tarvitse tulla hehkuttamaan 500 miljoonaa maksavaan televisioon.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Pelko pois, YLE:llä ovat toimittajat selvästikin menettäneet viimeisenkin etäisen kosketuksen todellisuuteen. Ikävää, etteivät he osaa tehdä mitään viihdyttävää, kuten esimerkiksi scifi- tai fantasiatarinoita. Eihän heidän tarvitsisi kuin yrittää tehdä normaalia viihdettä. Se olisi muille sitten silkkaa fantasiaa. Mutta heidän virheensä on tehdä tylsiä keskusteluohjelmia, ei niistä saa hupia vaikka asia olisi kuinka fantasiaa.