tiistai 6. joulukuuta 2016

Suomi matkalla Keskiaikaan

Focus.de: 6.12. 2016: Jokainen pakolainen maksaa Saksa € 450 000

IL, 6.12. 2016: Suomen Pisa-tuloksissa huolestuttavia merkkejä - Suomi silti edelleen yksi huippumaista

Kun Suomella on useitakin fundamentaalisia ongelmia (rakentaminen, koulutus, kurittomuus, masennus, työttömyys, SoTe, näköalattomuus, maahanmuutto, selkävaivat, yksinäisyys, rasismi, itsesensuuri jms), niin viisas ihminen osaa ja pystyy etsimään noille ongelmille yhteistä nimittäjää.

Jo kansakoulussa ainakin minulle kerrottiin Ojalan laskuopissa olevan semmoinenkin käsite kuin pienin yhteinen nimittäjä. Mutta ei sen tartte olla pienikään, jos ongelmat ovat isoja. Tässä tapauksessa yhteinen nimittäjä on suurempi kuin virtahepo olohuonessa. Mutta.

Kuten Tommy Hellsten sen todisti, niin ihminen ei pysty näkemään ongelman syytä, kun hän on sairas. Kuten alkoholismi on sairaus, minkä puitteissa ihminen joutuu pakkoajattelunsa pakottana keksimään yhä lisää syitä, miksi viinaa voi ottaa, niin samoin suvakit ovat niin sairaan addiktoituneina mokuttamiseen, josta johtuen heillä on pakkoajatuksia, jotka pakottavat suvakit keksimään yhä lisää mokuttamista, olkoon se sitten yhtä typerä kuin viinamäkeläisten kissanristiäiset.

Mikään tekosyy ei voi olla suvakeille liian typerä, jottei sillä voisi mokuttaa lisää.
Kaarnavene ei lainkaan ollut typerin tekosyy mokuttamiselle, vaan typeryys senkun kasvaa, sillä kaikki muu virtaa paitsi suvakkien järki.
Blogi, 6.12. 2016: Muutos ei koske islamia ja suvakkeja

Koska suvakit kiistatta pitävät muslimien ajatuksia nykyaikaan pätevinä, niin olisiko silloin myös rakentajienkin hyvä rakentaa kivikautisilla metodeilla? Ainakaan kivikaudella rakentajat eivät tehneet hometaloja ja betonikin olisi silloin kestävämpää, joten suosittelen, että Suomi siirtyy kaikessa muussakin toiminnassa takaisin kivikauteen, niin päästään eroon näistä nykyajan ongelmista, sillä kivikaudella ihmiset oppivat vastuullista vanhemmuutta jo lapsena.
Enpä usko, että kenenkään on järkevää kinastella, kummassa oli vastuullisempia vanhempia: Kivikaudella vaiko tässä vitun liberaaalikaudessa, missä vanhemmat ovat kasvaneet vailla kaikkea vastuullisuutta, ja niin ollen omalla vitun esimerkillään opettavat lapsensakin yhtä vittumaisiksi.
Jos kuitenkin enemmistö ei haluaisikaan palata takaisin päin ajassa, niin sitten paras vaihtoehto on, että ihmiset alkaisivat ajattelemaan. Ajattelu on siitä mukavaa, että sillä ratkeaa kaikki ongelmat, koska ajattelullaan ihminen voi nähdä ongelmien syihin.
Kuten alussa jo kerroin, niin kaikkiin Suomen nykyisiin ongelmiin on yksi yhteinen tekijä, ja se on maahanmuutto maista, joista tulevien ihmisten oikeutta elää maansa tavalla ei saa kyseenalaistaa. Siinä sitten tänne otetaan rakennusmiehiä, joiden työtä ei saa moittia, koska rasismi, ja kouluissa maahanmuuttajaoppilaat saavat kiihottaa kokonaisia luokkia, koska muutoin rasismi, ja median pitää valehdella maahanmuutosta, koska muutoin raisismi, ja suomalaiset joutuvat maserntumaan, koska rasismi, eikä suomalaisilla ole tulevaisuuden toivoakaan, koska maahanmuuttajat saavat kaikki ilmaiseksi. Yksinäisyyskin nykyään sairaus, koska suvakit vaativat kaikkia hengailemaan mamujan kanssa, ja mamut itse eivät kestä yksinäisyyttä, kun niillä on niin ihqu kulttuurikin, joka ei tarvitse minkäänlaista kehitysmaavaltion sosiaaliturvaa.

Suomessa julkiset menot ovat jo reilusti yli puolet kansantuotteesta, mutta maahanmuuttajien kotimaissa ei taideta edes tilastoida mitään, josta johtuen maahamuuttajat voivat olla täysin huolettomia, koska huolet johtuvat tilastoinnista, mitä suomalaiset ovat harrastaneet jo keskiajalta asti, joka onki yksi syy sille, miksi meillä on niin paljon ongelmia. Siksikin suomalaisten ehdottomasti kannattaa muuttaa maansa kehitysmaaksi, koska siten me päästään eroon tilastoistakin.

Blogi, 5.12. 2016: Impivaara Kulttuurien Kohtauspaikkana
Blogi, 6.12. 2016: Muutos ei koske islamia ja poliitikoita

Ei kommentteja: