tiistai 6. joulukuuta 2016

Pyhyys ei asu kirjoissa vaan harhaopissa

Ihmiset ovat unessa
"Mut ylhäällä orressa vielä on vain se häkki mi sulkee mun sirkuttajain, ja vaiennut vaikerrus on vankilan; oi murheita muistaa ken vois laulajan?"


Ihmisen jokainen ajatus sisältää mahdollisuuden palata todellisuuteen
Mutta, jokainen opillinen ajatuksesi, jonka lausut, on sinun häkkisi kalteri. Kaikki ajatuksesi haluaisivat lentää vapaasti, mutta se olet sinä, joka olet sulkenut ajattelusi lintuhäkkiisi, ja niin joudut kuuntelemaan samaa viserrystä päivästä päivään, ilman toivoa vapaudesta.

Harhaoppisuuden "raamatussa" on äärettömän paljon ajatuksia
Kuuntele tarkaan, mitä ajattelet, niin huomaat, miten ajatuksesi haluavat vapauteen. Älä pelkää silloin, kun ajatuksesi on sinusta harhaoppinen, koska juuri harhaopissa olet todella vapaa. Jokainen ajatus haluaa pois polulta ja liikkua vapaasti mielen korpimaisemassa. Ei ole oikein rajoittaa ajatuksien vapautta.

Se on hirvittävä kohtalo jokaiselle tulevassa elämässä, joka täällä uskomuksiaan toistamalla estää oman ajattelun vapautumisen häkkilinnun roolista. Kuolema ei ole kellekään vapautus tämän elämän kahleista, vaan ihminen tulee jatkamaan täsmälleen siltä henkisen kehityksen tasolta. johon hän on täällä jäänyt. En voi suositella kenellekään häkkilinnun roolia. Jos haluat laulaa samaa sävelmää koko elämäsi, tulet laulamaan todella kauan sitä samaa myös tulevassa elämässä.

Jokainen uskomus, jonka lausut, ei ole sinusta lähtöisin, vaan se  on sinun oma laululintu, jonka olet sulkenut häkkiisi. Me kaikki tiedetään, miten rakastettavia jotkut iskelmät voivat olla ihmiselle, mutta siinä ei ole aitoa elämää kuunnella päivästä päivään samaa sirkutusta.
Ihminen tykkää luonnostaan enemmän sellaisista linnuista, joilla on suurempi vapaus ääntelyyn. Kaikkein suosituimpia häkkilintuja ovat matkijalinnut, jotka pystyvät matkimaan mitä tahansa kuulemaansa ääntä. Mutta uskovainen ihminen ei halua itse olla edes matkijalinnun tasolla, vaan kraakkuu onnettoman variksen tavoin samaa monotonista ääntä päivästä toiseen. Jos ihminen toimisi edes matkijalinnun tavoin, niin jo siinä hän olisi vapaa kaikista uskomuksista, koska hän voisi vapaasti toistella mitä uskomusta hyvänsä yhtä suurella hartaudella, tosin ilman ajatusta.
Uskovaiset puhuvat, miten heidän kirjansa on Jumalan hengen henkeyttämiä. He voivat olla oikeassa vain silloin ja siinä, jos heidän pyhillä kirjoituksillaan on äärettömän monta oikeaa tulkintaa, sillä Jumalan Henki ei ole häkkilintu, eikä Hän siten voi visertää vain yhtä tai muutamaa ihmisen mielisävelmää. Yksikään fakkiuskomus ei ole Jumalan hengen henkeyttämä, koska Jumalan henki ei ole mikään kraakkuva varis

Jos haluat tuntea, mitä on Jumalan henkeyttämä ajattelu, niin anna silloin ajatuksesi lentää vapaasti myös siellä, missä pelkäät ajatuksiesi korkealentoisuutta. Siipesi eivät voi sulaa ja tiputtaa sinua, vaikka lentäisit aurinkoon. Vapaa ajattelu ei voi viedä sinua harhaan, koska vapaus ei ole harhaa. Vain se on harhaa, että toistat samoja uskomuksia päivästä päivään ja siten uskot, että olet vapaa, kun et millään pääse vapaaksi omista uskomuksistasi.

Kun ihminen on ollut riittävän kauan vankina, hän tietysti pelkää vapautta ja yrittää keksiä kaikenlaisia syitä, että hän voisi edelleen olla häkkilintuna. Se on fundamentaalista uskovaisuutta hokea pyhien kirjoituksien lauseita aina silloin, kun ajatukset haluavat vapauteen.
Pyhät kirjoitukset ovat ihmisen ajatuslinnun häkin ankaria vanginvartijoita.

Ihmisessä asuu Jumalan henki. Se on Jumalan henki, joka haluaa jatkuvasti etsiä heikkoja kohtia ajatuslintusi häkistä. Jokainen pyhän kirjan uskomus, jonka lausut, murehduttaa suuresti sinun vapauden henkeä, sillä hokemalla uskomuksiasi makaat häkkisi sahanpuruissa kykenemättä edes nousemaan seisaalleen. Anna Jumalan hengen kaivaa ja sahata häkistäsi tie vapauteen pelkäämättä mitään ajastusta, joka mieleesi tulee, sillä vain siten voit antaa fyysisen kehosi voiman vapaiden ajatusten liikuteltavaksi.

Henki ei voi liikkua ajallisuudessa ilman fyysistä kehoa. Se ei ole hengellisyyttä hokea uskomuksia, vaan ainoastaan fyysinen vapaus on aitoa hengellisyyttä. Kukaan ei voi olla vapaa fyysisesti ilman ajatusten vapautta. Kun ihminen on fyysisesti vapaa, niin hänen ei tarvitse totella ketään toista missään asiassa, sillä fyysisesti vapaa toteuttaa lain hengen ilman mitään lakia.

Blogi, 07.12. 2016: Ajatuksenopetus kaikille pakolliseksi
Blogi, 11.11. 2016: Ajattelunvapaus ja Nationalisminvapauslaki vs Liberalistinen paska

Ei kommentteja: