keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Raukanuskonto tappaa

HS, 22.8. 2016: Iranilaiset naiset ryhtyivät uhmaamaan huivipakkoa – nyt miehet tukevat heitä pukeutumalla itse huiviin
IL, 13.12. 2016: Nainen tviittasi kuvan itsestään ilman huivia - Saudi-Arabia pidätti
IS, 15.2. 2017: Kuvat: YK pettyi pahoin Ruotsin ”feministisen hallituksen” pukeutumiseen Iranissa

Suomen ylin poliittinen tunneälymystö hokee, miten islam on nykyaikainen ja hieno rauhanuskonto, mutta kun tulee tosipaikka, niin ei edes presidentti Sauli Niinistö voi mitään muuta kuin ottaa shariapoliisin roolin ja pakottaa vaimonsa muslimiksi, jottei muslimit loukkaannu.
Puheet siitä, että Haukio pukeutui musliksi ihan muuten vaan, eikä islamin pakottamana, on pelkkää typerää leukojen louskutusta:

IL-blogi, 7.12. 2016: Alan Z: Haukio noudatti shariaa, Iranin suurlähettiläs ei kättele

 -- IS, 20.10. 2016: Presidentin puoliso Jenni Haukio edusti huivitettuna Iranissa – kättelemättä jättäminen muistettiin

Tunneälymystön mukaan mikään sellainen ei ole islamia, jota länsimaiden nöyristelevät, öljyä havittelevat poliitikot joutuvat  toimittamaan miellyttääkseen muslimeja.

IL, 14.12. 2016: Saksalainen naisministeri esiintyi ilman päähuivia Saudi-Arabiassa - vaadittiin pidätettäväksi
- Yhdenkään naisen minun delegaatiossani ei tarvitse käyttää abayaa, von der Leyen sanoi Bild-lehden mukaan ja jatkoi:

- Omien vaatteiden valitseminen on oikeus, joka tulee olla miehillä ja naisilla yhtäläisesti. Minua ärsyttää, että mukana matkustavat naiset pakotetaan käyttämään abayaa.

Sosiaalisessa mediassa saksalaisministerin tempaus herätti Saudi-Arabiassa vihaa, ja moni vaati ministeriä pidätettäväksi.

- Tämä on loukkaus Saudi-Arabiaa kohtaan, raivosi yksi Twitter-käyttäjä.

Saudi-Arabiaa syytettiin sosiaalisessa mediassa myös kaksinaismoralistiseksi, koska ministeri sai eri kohtelun kuin tavallinen saudinainen.
Jos todella islam olisi rauhanuskonto, niin silloin muslimit eivät loukkaantuisi siitä, että muut noudattavat omia tapojaan ja perinteitään. Se tosiasia, että lännen poliittiset naikkoset tottelevat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta muslimimiesten käskyjä, todistaa kiistattomasti, mitä se puhe rauhanuskonnosta on.
On todella järjetöntä, että muslimeja ei vaadita täällä noudattamaan länsimaista koodia, jos kerta poliitikot niin halukkaasti nuolevat muslimien perseitä siellä rauhanuskonnon maissa.

Odottakaa vielä parisen vuosikymmentä, jolloin akkutegnologia on syrjäyttänyt polttomoottorit, niin sitten teidän typerien poliitikkojen ei enää tarvitse pyllistellä omia kansalaisinne päin, koska silloin öljymaat ovat konkurssissa.
Ehkäpä vielä ensi vuonna Suomenkin kauppavaltuuskunnat presidentin johdolla pakottavat mukaansa tulleita suvakkinaisia muuttumaan muslimeiksi, jotta poliitikot saavat hypistellä öljyä, mutta varmasti tulee aika, jolloin teidän typerysten ei enää tarvitse tahrata moraalianne muslimien öljyyn

Kaleva, 19.2. 2004: Koraani ei puhu huivipakosta

Ei kommentteja: