tiistai 21. elokuuta 2018

Aikuisuutta vaistomaisesti kammoksuvat feministit

IL, 21.8. 2018: ”Naisia riitti, kunnes aloin olemaan herrasmies” - nyt avautuvat kiltit miehet.
Löysin blogin, jossa ihmetellään: "Mikä tekee muslimeista poliittisesti koskemattomia ?"
IL, 26.8. 2018: ”Hän tarrasi suoraan munista kiinni ja ehdotti palkaksi seksiä” - Remonttimiesten 16 tarinaa kertovat, kuinka naiset ehdottelevat ja ahdistelevat:
- "Ei se voi niin mennä, että toisen pitää ottaa asia lungisti ja toinen nostaa hirveän haloon. Kumpaakaan sukupuolta ei pidä väheksyä, vaan pitäisi olla tasaväkistä."
Äidinvaisto ei koskaan voi kohdistua aikuiseen mieheen.
Mitä suurempi henkinen ikäero on feministin ja aikuisen miehen välillä sitä enemmän feministi vihaa sivstyneitä miehiä. Mitä lapsellisempi ihminen on sitä äänekkäämmin hän hyökkää sivistyneitä ihmisiä vastaan. Voidaan löytää monta syytä, miksi jotkut haluavat hajottaa ja tuhota hautamuistomerkkejä ja muinaismuistoja ja antiikin taidetta ja polttaa kirkkoja ja räjäyttää temppeleitä, mutta jos ihminen ei etsi niille yhtä yhteistä syytä, niin silloin ihminen on altistanut itsensä vastaavien tekojen potentiaaliseksi tekijäksi. Mitä sivistyneempi ihminen on sitä vähemmän hänellä on haluja hajottaa rakennettua maailmaa.


Löysin Iltalehden jutun, jonka jutussa annetaan vastaus, miksi naiset ja naismaisuuteen (feminismiin; ylisuojelevaan äidinvaistoon, suom. huom.) hurahtaneet poliitikot ovat tehneet muslimeista poliittisesti koskemattomia. Yllä olevasta linkistä lainattua:
"Täytyy tyytyä sanomaan, että kiltit miehet eivät saa naisia. Usein jäämme siihen Friend zone -alueelle. En ollut nuoruudessa mikään pulmunen ja kävin naiseen suoraan kiinni. Naisia riitti, ja parisuhteita, kunnes aloin olemaan herrasmies. Parisuhteet loppuivat kuin seinään, kun aloin oikeasti kunnioittamaan naisia.

Että johtuisiko se poliittinen koskemattomuus siitä samasta ilmiöstä, miksi herrasmiehen on vaikeampi saada kunnon naista? Renttuihin ja kehittymättömiin sitoutuminen ei kuitenkaan ole rakkautta, vaan äidillistä holhoamista. Laasanen voisi myös kertoa, miten asia on:
Wikipedia: Naisten seksuaalinen valta.


Kypsymättömät naiset eivät tykkää herrasmiehistä.
Seksuaalisuus on puhdasta ja osin laskelmoitua eläimellisyyttä, eikä älyllisyys ja sivistys sovi yhteen eläimellisyyden kanssa. Kypsymätön nainen haluaa seksin olevan villiä ja mikä voisikaan silloin paremmin täyttää villeyden vaatimuksen kuin suojella sellaisia porukoita poliittisesti, jotka myös haluavat seksin olevan villiä ja raakaa.

Kun feministit ovat saaneet maailmanlaajuisen hyväksynnän, he ovat tehneet myös miehistä kyvyttömiä hoitamaan villinä rehottava seksuaalisuus pois yhteiskunnista, koska jos länsimaiden miehet alkaisivat vaatimaan tiettyä porukkaa olemaan vähemmän villi ja enemmän valistunut, niin silloin feministit syyttäisivät tuollaisia kilttejä, mutta ahneuteen taipuvaisia miehiä rasismista, jolloin kiltit miehet jäisivät vaille hillotolppaa. Ahneuksissaan miehet ovat valmiita uskomaan feminismin olevan parasta, mitä he voivat tarjota heikkomielisille ja köyhille.

Feminismi ei halua ihmisten aikuistuvan.
Naisilla kestää pidemmän aikaa kysyä ihmisyyteen johtuen heidän äidinvaistostaan. Feministien sairaalloiseksi äitynyt äidinvaisto saa naisen muuttumaan feministiksi, joka katsoo suojelevasti kaikkia niitä, jotka ovat jollakin tavoin sivistymättömiä. Lapset ovat luonnostaan sivistymättömiä ja oppimattomia, mutta he eivät ole sitä kroonisesti ja laiskuuttaan. Sairaalloinen äidinvaisto ei kuitenkaan kykene erottamaan pientä lasta lapsellisesta tai pahantapaisesta aikuisesta.
Feministinen politiikka lääkitsee huonosti käyttäytyviä lapsia ja suojelee huonosti käyttäytyviä miehiä polittiisesti, jotta feministit saisivat pitää uhrinsa ikuisesti suojelun tarpeessa olevina kakaroina. Feministi käyttäytyy vastaavalla tavalla kuin äiti, joka ei halua lapsensa koskaan aikuistuvan.
Terve äidinvaisto ei voi koskaan kohdistua herrasmiesmäisyyteen, aikuiseen, sen estää luonto, eikä terve aikuinen halua vierelleen sellaista, joka ei halua ihmisten aikuistuvan. Feministit vihaavat tai ainakin halveksivat kehittyneiden maiden miehiä, koska aikuiset eivät tarvitse suojelua. Feministit ovat synaptisesti addiktoituneita etsimään kehittymättömiä ja keskeneräisiä, koska feministit kaipaavat päivittäistä tunneannostaan, jonka ylisuojelevaisuus heille antaa. Kuten ylisuojelevainen äiti ei halua päästään lastaan silmiensä ulottumattomiin, niin samoin feministit haluavat nähdä vain niitä, jotka ovat hyysäyspolitiikan uhreina orjuutettuja keskeneräisyyteen.

Älyllinen ihminen näkee kehitysmaat keskenkasvuisina, joilla on omat vanhemmat. Kehittyneiden maiden tehtävä ei ole kehittää kehitysmaita, sillä niin kuin länsimaat kehittyivät keskenkasvuisuudestaan kehittyneiksi maiksi, niin samoin kehitysmailla on jokin sisäsyntyinen vanhemmuus, joka kehittäisi kehitysmaiden ihmisiä ilman minkäälaista demokratian vientiä ja kehitysapua tai feminismiä, jonka korkein vientituote on hyysäyspolitiikka (tämä kappale on keskeneräinen ajatus, joka saattaa kasvaa blogikirjoitukseksi logiikan kasvualustalta.).

Hekumoinnista ja villistä seksuaalisuudesta tykkäävä feminismi saa ihmisen etsimään jopa sellaista, mitä luonnossa ei ole, jotta sellainen voidaan alistaa holhouksen alle ja jotta sen kanssa on kiva pitää kimppakivaa. Nykyään mielenosoituksista suurimmat ovat niitä, joissa on mahdollisimman montaa eri seksuaalisuutta: Sukupuolia on löydetty jo 71, josta joukosta vain yksi ei tarvitse äidillistä suojelua, jonka ei siten tarvitse osoittaa mieltäänkään, vaan tyytyä apaattisena kaivamaan kuvetta....

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Feminismi vaikuttaa yhteiskunnan asioihin lähes kaikilla tasoilla, joten sitä ei tule jättää huseeraamaan ilman, että ihmiset jättäisivät itse feminismin rauhaan kaikelta kritiikiltä.
Koska feminismi liittyy olennaisilta osiltaan tunteellisuuteen ja äidinvaistoon, niin on syytä tutkailla järjellä, miksi feminismi on järjen vastainen, tai ainakin siltä näyttää, kun katsotaan, minkä sortin ihmisiä feminismi pitää eniten arvossa.

Brainleak kirjoitti...

Löysin saksalaiselta Bild-lehdeltä jutun jesidi-naisesta, joka joutui pakenemaan takaisin Pohjois-Irakiin, koska Saksa oli antanut turvapaikan irakilaiselle, joka oli ostanut jesidi-naisen seksiorjakseen.

Jutussa kysytään, miksi Saksa suojelee raiskaajia, mutta en jää odottamaan, että feministit pystyisivät vastaamaan tähän, mutta luultavasti tuo jesidi-nainen on saanut hyvä suojarokotteen feminismiä vastaan, kiitos siitä kuuluu yksinomaan feministiministereille ja muille ylimielisille poliitikoille.

Juttu sopii esimerkkinä juuri tämän blogin ideasta, miten feministinen politiikka ei voi suojella terveitä ihmisiä, vaan haluaa hysteerisesti suojella vain pahoja ja kakaroita.

Kuten joku kiivas nuorukainen sen sanoi jo 2000 vuotta sitten:
"Eivät terveet tarvitse feministejä".

Bild, 20.8. 2018: Warum beschützt Deutschland meinen Vergewaltiger?