tiistai 21. elokuuta 2018

Feminismin Maltilliset, Fundamentalistiset ja muut suuntaukset

Terve.fiMiksi naiset rakastuvat renttuihin?
Feminismi on ideologin oppijärjestelmä, missä voidaan havaita samat rakenteet kuin missä tahansa uskonnossa tai puolueessa. Feminismistä tekee vaarallisen sen, että feminismiin uskovat eivät näe feminismin olevan uskomuksilla toimiva sentimentaalinen systeemi, missä mielen seinämiltä tihkuvat hormonit saavat naiset julistamaan saastaksi sen, jonka perään he kuolaavat, kun sitä esiintyy oman maan rajojen ulkopuolella. Näin on ollut siitä lähtien, kun maailmaan ilmestyi toinen leiri.
"Tutkijat ovat osoittaneet, että miehet, joilla on ilkeitä luonteenpiirteitä, kuten tunteettomuus, narsistisuus ja petollisuus, ovat naisten keskuudessa suurimmassa suosiossa. Laajat tutkimukset osoittavat, että ilmiö on maailmanlaajuinen: naiset eivät voi vastustaa renttuja."
Älyllisesti naiset julistavat, miten miehet ovat ilkeitä, mutta tosiasia on, että naiset eivät ilkeilyn puolesta eroa yhtään miehenpuolista. Kuten on sanottu, niin feminismi on täysin turha ja jopa vaarallinen lisä politiikkaan, koska kuten jäljempänä todistetaan, niin naiset käyttäytymisellään tuottavat maailmaan juuri niitä miehiä, joiden käytöksestä he eivät tykkää, jos sitä tekee jokin oman rodun edustaja.
Googlehaku "miksi naiset ilkeitä toisillaan" tuotti 64000 osumaa

Pitihän jonkun sanoa tämäkin.

Feminismin suuntaukset:
  • Herännäisfeministi: Käyttää paljon meikkejä ja kauneuskirurgeja ja pelkää näyttäytyä luonnollisessa kauneudessaan.
  • Maltilliset feministit: Baareissa pyöriviä sinkkunaisia, tarvitsevat yleensä pari olutta toteuttaakseen maltillisesti uskontoaan.
  • Fundamentaalinen feministi: Feminismiuskontoa levittävä feministi, joka käyttäytyy hyökkäävästi selvinpäinkin. Näitä nähdään runsaasti mielenosoituksissa.
  • Karismaattinen feministi: Yleensä valtion virassa tai oman ideologiansa äänekkäänä edustajana kongressissa.
  • Lopun aikojen feministi: Suojelee kiihkeästi väkivaltaisiksi tunnettuja miehiä, mutta ei rohkene lähestyä heitä. Tämä porukka on mielellään lgbt-mielenosoittajien eturivissä pukeutuneena oudosti ja huutelemassa hävyttömyyksiään miehille.
  • Äärifeministi: Etsiytyy väkivaltaisten miesten seuraan pelkäämättä mitään. Samantyyppinen käytös kuin hiirellä, joka on saanut kissan Toxoplasma gondii-loisen aivoihinsa.

Lännessä vallalla on fundamentalistinen feminismi, joka taistelee miehiä vastaan lakien avulla, vaikka milloinkaan feminismiä ei ole perustuslaillisesti hyväksytty puoluerekisteriin. Kaikki feministit ovat laittomuudella valittuja.
Feministisen opin mukaan naiset eivät voi syyllistyä seksuaaliseen väkivaltaan, eivät oikeastaan mihinkään pahaan, vaan maailman kaikki pahuus nähdään ainoastaan valkoisen miehen puuhasteluna. Niin petollinen on Feministien mieli.
IL, 21.11. 2017: Feministisen ajatushautomon ehdotus verkkovihaan: Sukupuoli rikoksen koventamisperusteeksi.
IL, 27.8. 2018: ”Remonttimiesfetissi tuntuu olevan yleinen” - Simoa on tuijoteltu töissä haaroihin ja kehuttu ”pitkästä pesuletkusta”.

Kovanluokan feministit eivät halua millään tavoin syyllistää muiden rotujen miehiä mistään asiasta, koska feminismin kova ydin sanelee, että kaikki ovat valkoisen miehen uhreja. Tämä ilmenee esimerkiksi kiihkeästä halusta ryhtyä isis-morsiamiksi, sillä epäkristilliset uskovaiset kärsivät feminismin mukaan kristittyjen hirmuteoista sadanteen sukupolveen asti.
Paikallisesti äärifeminismiä esiintyy vankiloiden lähistöillä, joka tulee ilmi vankien postintarkastajien kertomuksista. Esimerkiksi Steen Christensen sai sadat äärifeministit ympäri maailman äkillisesti unelmoimaan häistä ja lapsista.
MTV, 7.2. 2000: Steen Christensen naimisiin suomalaisnaisen kanssa.

Miljoonat kuoleman terroristit ja väkivaltaiset vangit ovat saaneet kymmenet miljoonat naiset äkillisen lapsikuumeen valtaan. Naisen himoa ei estä edes se, millaisesta miehestä on kyse.
IS, 21.8. 2018Peter Madsen aloitti suhteen vanginvartijan kanssa – kahden lapsen äidille potkut: ”Sitä oli vaikea lopettaa”. Näitä samoja juttuja löytyy pilvinpimein, että jos joku luulee tämän feminismin tarkastelun olevan puppua, niin mistä sen tietää, miten kauan hänenkin äitinsä on väkivaltaa sietänyt.
MTV, 10.11. 2013: Ovatko naiset luonnostaan ilkeitä? Nyt tätäkin on tutkittu.
Juoruilua, selkään puukottamista ja joukon ulkopuolelle jättämistä pidetään usein naisten tapoina kohdella ihmisiä, joista he eivät pidä. Tutkijoiden mukaan on mahdollista, että pahan puhuminen ja muu ilkeily todella on luontainen osa naisten sosiaalista kanssakäymistä, kertoo Livescience-julkaisu.
Loppulauseita. Voi olla, että ihmisen evoluutio on tarvinnut sitä, että naiset rakastuvat renttuihin, koska miten muutoin taisteluun valmiita miehiä olisi voitu tuottaa. On oletettava, että naiset eivät rakastu väkivaltaisen miehen väkivaltaan, vaan siihen olemukseen, jolla mies voi uhmata kuolemaa. Evoluutio on siis karsinut ja karsii pois sellaiset miehet, joilla on ainoastaan herrasmiesmäisyyttä.
Väkivalta periytyy, mutta herrasmiehet jäävät lsapsettomiksi - tai he saavat vain yhden tai kaksi lasta, joten tästä nähdään se todellinen syy, miksi länsimaissa syntyvyys on lähes nollassa. Väkivalta perityyy siksi, että naiset haluavat mieluummin lapsia sarviaan kalisuttavien urosten kuin älykköjen kanssa.

Naisen elämä väkivaltaisessa suhteessa näyttää olevan luonnonlaki, vaikka tässä ei pystytty tyhjentävästi selvittämään, mikä saa miljoonat ja miljoonat naiset vapaaehtoisesti pariutumaan väkivaltaiseksi tunnettujen miesten kanssa.
Naiset rakastuvat renttuihin, on hyvin lievä ilmaisu siitä, mihin suhteeseen naiset oikeasti haluaisivat. Renttu on sentään vielä pyhäkoulupoika niiden miesten pahuuden rinnalla, joiden kainaloon miljoonat naiset pyrkivät.

Että älkää enää ihmetelkö, miksi feministit eivät pysty mitenkään estämään muhamettilaisten miesten invaasiota. Siihen on kaksi suurinta syytä kerrottu tässä:
1. Naiset kilpailevat seksistä vain naisten kanssa, joka saa naiset hyvin ilkeiksi toisiaan kohtaan.
2. Naiset rakastuvat väkivaltaisiin miehiin.

Ensimmäinen syy saa suomalaiset naisetkin kaikin tavoin haittaamaan naisten maahanmuuttoa ja hyväksymään ainoastaan miehiä pakolaisiksi, ja se toinen syy saa myös suomalaiset naiset ihailemaan väkivaltaiseksi tunnettuja maahanmuuttajamiehiä.
Edellä mainituista syistä johtuen esitän, että naisia ei valittaisi päättäviin virkoihin niin kauan, kun heillä hormonit hyrräävät. Samoin katson, että tasa-arvon nimissä myös miehille määrättäisiin alaikä, jonka ylitettyään he vasta olisivat kelvollisia yhteisten asioiden hoitoon. Joku 77 vuotta olisi sopiva ikä, jonka jälkeen ihminen olisi vähimmäisviisas poliitikoksi. Näin estettäisiin sekin inhottava juttu, että kukaan ei voisi nuoruudessaan alkaa poliittiseksi pyrkyriksi.
Tämä ehkä tuottaisi meille ihmisiä, jotka ovat pelkkiä nynnyjä, mutta juuri siihen feministit juhlapuheissaan pyrkivät, samoin kuin muutkin puolueet pappejaan myöten puhuvat kaunopuheisesti, mutta tekevät päin vastoin.

Feministien kannattaisi sanoutua irti siitä tavasta, jolla naiset rakastuvat renttuihin. Jos naisten pariumismekanismeihin ei puututa, niin ihmiskunta ei pääse milloinkaan eroon renttuihin rakastuvista naisista. Muutoin joudutaan sanomaan: Eivät terveet tarvitse feminismiä.

B, 21.8. 2018: Aikuisuutta vaistomaisesti kammoksuvat feministit.

Ei kommentteja: