keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Ovatko naiset syy uskontojen pyhyyteen?

Tekniikan Maailma, 9.11. 2017: Tutkimus: Ihmiset eivät synny uskovaisina, vaan kyse on jostain muusta: Väitän, että uskontojen pyhyys on naisten syytä (syy: cause, source).
Kaikkihan me tiedämme sen faktan, että naiset rakastuvat renttuihin.
Let me Google: Why Women DESTROY NATIONS.
Science Daily, 19.11. 2008: Men With Facial Scars Are More Attractive To Women Seeking Short-term Relationships:
  • Maailman vankilat ovat täynnään murhaajia, jotka saavat naisilta ihailijapostia.
  • Naiset suosivat arpinaamoja.
  • Naisten on erittäin vaikea erota väkivaltaisesta liitosta.
  • Naiset haluavat miellyttää miehiä, etenkin hallitsevia uroksia.
  • Kautta maailman naiset täyttävät kirkuvina laumoina lavojen reunustat.
  • Naiset haluavat pukeutua juuri siten kuin mies haluaa.
    - Naisten puvut ovat itseasiassa miesten pukuja, koska ne ovat miehet, jotka sanelevat, mitä naiset saavat pitää yllään.
Aikaisemmin tässä bloggissa kirjoitettua:
"Miesten ei tarvitseva näyttää muslimeilta, koska kaikissa uskonnoissa uskonnon fenotyyppi on kaadettu täysin naaraiden kannettavaksi aivan samalla periaatteella kuin missä tahansa eläinlaumassakin, koska uskonnollisuus on ylevillä käsitteillä jatkettua urostelua."
Kun nyt teemme noista yllä luetelluista faktoista yhteen vedon, niin voimme helposti huomata, että naiset eivät mitenkään kyseenalaista niidenkään miesten käytöstä ja suoranaista pahuutta, joita kutsutaan profeetoiksi! Päin vastoin; mitä hirvittävämpiä tekoja joku profeetta on tehnyt sitä pyhempänä naiset häntä pitävät.
Naisten pitäisi ymmärtää, että heidän äidinvaistollinen sukupuoliviettinsä johtaa heitä myös uskonnon valinnassa, eikä ainoastaan lavan reunalla parinvalinnassa, missä he kirkuvat kuin teurassiat nähdessään idolinsa lavalla. Piirtäkää jollekin profeetalle komeat kasvot, niin saatte sillä miljoonia naisia profeetalle uskolliseksi, jotka tekevät tismalleen niin kuin on kirjoitettu.
Ne ovat naiset, joiden tähden ympärileikkauksestakaan ei voi luopua ja sekulaariset feministipolitikot jumaloivat vieraita uskontoja ja julistavat ne lailla suojelluiksi samalla periaatteella, millä naiset tykkäävät enemmän vierasmaalaisista.
Näinä päivinä, tuhansia vuosia ensimmäisten profeettojen jälkeen, jotka vihkivät vihollisiaan tuhon omiksi, naisia on matkustanut länsimaista Lähi-Itään palvomaan aikamme hirvittävimpiä rikollisia ja suostumaan heidän vaimoikseen. Ja sitten vielä suvakit itkevät, miten kummassa nykyaikana joku voi olla suvaitsematon profeettoja ja niiden juttuja kohtaan?

Ne ovat raakoja miehiä ihannoivat naiset, jotka ovat saaneet raa'at miehet uskomaan, että he ovat Jumalasta seuraavia, koska ajattelemattomat naiset jumaloivat raakuutta, kun se yhdistyy sulavasuisiin kapakkajuttuihin ja mielistelyyn. Ilman naisten ihannointia miehet eivät voisi uskoa juttujensa olevansa jumalisia.

Ikään kuin aika olisi poistanut oikeauskoisista ihmisistä pahuuden, koska suomalaisten häviötä toivovien suvakkien mukaan aika on poistanut profeettojenkin syyllisyyden murhaamiseen, jopa kansanmurhaamiseen.

Uskovaiset toimivat samalla psykologialla, jolla opiskelijat saatiin kiduttamaan toisiaan Stanfordin vankilakokeessa. Uskovaiset uskovat, että he ovat maailman hallitsijoita, ja jokainen, joka ei toimi kuin uskovainen vaatii, ansaitsee ikuisen kidutuspaikan, koska harhaoppinen on murhaajiakin pahempi rikollinen, johon edes naisten jumalointi ei voi yltää, ellei vääräuskoinen ole ensin esittänyt voitontanssiaan murhattuaan jonkun kansan, jolloin hän on uusi jumaloitava profeetta.

Tämä on ihmiskunnan kauhistuttava kohtalo:
Ensin naiset jumaloinnillaan saavat murhaajat uskomaan olevansa Jumalasta seuraavia.
Sitten nuo profeetat jakavat ihmiskunnan uskovaisiin ja uskottomiin, missä uskovaisten pitää toimia vääräuskoisten eli rikollisten vartioina.
Loppu on pelkää veristä historiaa, jonka kruunaavat nuo ahneet puoluejohtajat, jotka uskovat entisaikojen profeettojen puhuneen jumalan puhetta, kun he ovat aikoinaan tehneet sitä samaa, mitä ISIS teki näinä päivinä, ja siksi uskonnot ovat järjettömillä laeilla suojeltu, koska jopa tuomarit näkevät, miten hartaasti naiset tottelevat profeettoja. Selvästi pyhimyksiä nuo naisten idoloimat miehet, kun naiset jopa pukeutuvat tasan niin kuin profeetta verisin käsin on vaatinut.

Lue lisää:
Blogi, 8.11. 2017: Uuden rauhanuskonnon luominen keskeytettiin.
Facebook, 8.11. 2017: Sinenmaa.

Blogi, 30.7. 2014: Ruotsalaiset haluavat lopettaa Stanfordin vankilakokeen.
Blogi, 19.11. 2011: Suomen kieli uskontojen tuho.
Blogi, 19.9. 2017: Sukupuolineutraali kieli on viisaita varten.
Blogi, 13.1. 2013: Uskonnot aiheuttavat rikoksia.
Blogi, 23.7. 2012: Sukupuolen suojelu johtuu sattumasta.
Blogi, 26.7. 2010: Totuus uskonnoissa.
Blogi, label: Tukholmasyndrooma.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Se tosiasia, ettei sukupuolta voida erottaa yhdestäkään uskonnosta, todistaa eittämättömän vastaansanomattomasti, että miesten jutuista tulee uskonnollisia uskomuksia naisten ihastelun kautta. Menkää mihin tahansa kapakkaan, niin näette kuolaavia naisia kuuntelemassa silmät säihkyen ronskien miesten juttuja, joissa ei tavallisesti ole päätä eikä häntää.