tiistai 29. syyskuuta 2020

Helpoin tapa kuopata liberaali hallitus

 IS, 25.9. 2020: Hallituskumppanit yllättyivät: Keskusta ei tuekaan henkilö­tunnuksen uudistusta: ”Suku­puoli­neutraalius ei ole riittävä syy”.

Helpoin tapa saada nykyisen hallituspuolueen  edustajista ainakin  puolet  Perussuomalaisten äänestäjiksi olisi siinä, että persut lopettaisivat tyystin vastustamasta päivän selviä tosiasioita. Kukaan ei häviä senttiäkään siitä, että ketään ei ammatin tai valtion taholta kutsuta sukupuoleksi. Tai sitten johdonmukaisuuden tähden joka ikisen homon, bussikuskin, poliisin, poliitikon tai lesbon pitäisi vaatia itselleen omaa toiseksi viimeistä merkkiä.

Liberaalien kuoppaamiseen ei vaadittaisi mitään muuta  kuin se, että hyväksytään liberaalien järkevimmät ideat! On äärettömän typerää vastustaa vastapuolen ajatuksia vain siksi, että ne ovat vastapuolen esittämiä. Joka ikinen teistä  pystyisi helposti tajuamaan, mitä alla on kirjoitettu:


Nyt minulla vihdoinkin keitti yli. Olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt nykyisen hallitusoppisition täydellistä typeryyttä. Siis oikeasti: Täydellistä typeryyttä. Opposositio, erityisesti persut, ovat täältä katsoen pelkkiä idiootteja, koska ne eivät lainkaan tajua, että he saisivat puolet hallituspuolueesta taakseen, kun vain lopettaisivat nuo täysin idioottimaiset vastustelunsa sukupuolineutraaliudesta.

Yhden yhtäkään ihmistä ei haittaa, mikä henkilötunnus ihmisellä on. Tajuatteko, te pirun persut ja muut paviaanien jälkeläiset, että te voitte olla vaikka homoja, ja silti teidät luetaan miehisiin miehiin pelkästään siksi, että teidän sos.turv.tunnuksen toiseksi viimeinen numero ei kerro teidän olevan homoja. Vitun perkeleen typerykset. Ettekö te saatanan arjen viholliset jo tajua, että arkielämässä sosiaaliturvatunnus tai ammattinimike on täysin yhdentekevä?

Neuvoni on, että kaikki sukupuolisen henkilöturvatunnuksen omaavat homot, vihreät ja lesbot hakataan, koska mitenkään muutoin valtaa saaneisiin  homoihin, uskovaisiin, liberaaleihin, demokraatteihin tai lesboihin ei pysty saamaan järkeä.

Ettekö vitun idiootit tajua, että jos vaaditte, että MIES-ammattinimikkeitä ei saa poistaa, niin miksi helvetin vitussa te sitten hyväsksytte sata tuhatta muuta ammattinimikettä. joista ei lainkaan näe mikä vitun värkki heillä on haaravälissä. ESIMERKKI:

Ihminen  on täysi idiootti, jos hän vastustaa vaikkapa palomies-ammattinimikkeen poistamista, mutta ei vaadi tuhansien kaikkien muiden ammattinimikkeiden sukupuolittamista! Joku typerämpi voisi luulla, että edellä mainittu lause ei sisällä totuutta, mutta se johtuu vain lukijan omasta typeryydestä.

Nuo saatanan persut ja muut perkeleen vihreät ovat niin yksinkertaisia, että heidän tajuntaansa ei mahdu edes se, että jos he vastustavat mies-ammattinimikkeiden poistamista jonkin saatanan impivaaralaisuuden nimissä, niin silloin heidän tulisi ehdoitta vaatia kaikilta ammattinimikkeiltä sukupuolisuutta.  Onhan se täysin mielipuolista pyrkiä säilyttämään vain muutama typerä mies-nimikkeinen ammatti, kun meillä on ollut jopa tuhansia vuosia ammatteja, joissa ei ole millään tavoin mainittu ammattilaisen sukupuolelta.

Voi vitun perkeleet, miten typeriä te kaikki olette. Tähän asti te olette tapelleet lähinnä harmittomia itikoita vastaan, kun teidän olisi pitänyt tajuta jo tuhat vuotta sitten, että teidän pitää taistella vain omaa typeryyttänne vastaan. Kuinka moni teistä pystyy tunnustamaan voittaneensa oman typerän eläinmielen.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Ajatelkaas vaikka sitä, miten vitun typeriä ovat kaikki ne, jotka luulevat olevansa viisaita vastustaessaan vaikka palomies-nimikkeen muuttamista täysin sukupuolineutraaliksi.
Milloin vitussa te olette kuulleet yhdenkään typeryksen vaativan, että kaikki ammattinimikkeet pitää muuttaa sukupuolisiksi!
Typeryyden säilyttäminen on sen jatkamista

HALLOO, te saamarin typerykset.

Miksi te ette jo tajua, että ainoa asia, joka tässä maailmassa merkitsee, on teidän omat aivonne!

Tähän saakka kaikki perkeleen friikit hyppivät hurmoksissaan, kun joku visertää .. Koskee joka ikistä puolueuskovaista, erityisesti piipertäjiä että persuja

Brainleak kirjoitti...

Kaikki sodat ja muut typeryydet olisivat mahdottomia, jos vain ihmiset hyväksyisivät toistensa loogisimmat ajatukset. Yllä olevasta helposti huomataan, että ihminen on idiootti, jos hän ei pysty hyväksymään jonkun muun esittämää loogista ajatusta. Helvetin idiootteja ovat kaikki ne, jotka vastustavat muiden ajatuksia vain siksi, että niiden esittäjä ei ole hyväksynyt uskovaisen typeriä ajatuksia, kuten puolueideologiaa.

Brainleak kirjoitti...

Jos sää oot vaikka maanviljelijä, niin Persut onat täysin hiljaa sinun sukupuolesta. Mutta. Jos satut olemaan palomies, niin Persut ovat hysteerisiä, jos sinun ammatistasi haluttaisiin tehdä yhtä sukupuolineutraali kuin sadoistatuhansista muista ammateista.

Ja yhden yksikään persu ei tajua, että he saisivat jopa viisikymmentä prosenttia lisää äänestäjiä, jos vain he lopettaisivat tuon täysin idioottimaisen logiikan vastaisen taistelunsa. Sama koskee kaikkia viherpiipertäjiä, Ei ole yhtäkään viherpiipertäjää, joka uskaltaisi kannattaa persujen loogisia mielipiteitä.