tiistai 1. syyskuuta 2020

Islamistien mielenosoituksien lopullinen selitys

Mielenosoituksien  selittämiseen ei tarvita moniselitteisiä lauseita sadoittain, koska tämän selityksen ajatus on kenen tahansa ihmisen itsensä generoitavissa omasta hippokampuksestaan.

Ihminen on pieni eläin, jonka eläimellisyys tulee ilmi siitä, että ihmisen käytöstä johtaa useimmiten lajiutumista ohjaavat evoluution lait. Mielenosoitukset eivät ole seurausta älyllisyydestä, vaan ne ovat seurausta älyttömyydestä. Vain sellaiset yksilöt ja ryhmät sortuvat mielenosoittamiseen, jotka ovat olleet jopa tuhansia vuosia kuuliaisen välinpitämättömiä sellaisille aatteille, joilla ei ole ikuisuuden potentiaalia.

Jokainen vasemmistolainen ymmärtää muslimeja ihan vaan siksi, koska vasemmistolaiset toimivat samoin kuin muslimit; jos jokin asia kiusaa vasemmistolaisia, niin he lähtevät kaduille riehumaan ja purkamaan kiukkuaan, koska heillä ei ole itsehillintää, joka sanoisi, että laske nyt edes sataan, tai odota aamuun asti ja mieti, mikä tässä nyt  on niin erimomaisen pahaa, että sen takia pitää tuhota viattomien ihmisten omaisuutta ja hakata viattomia ihmisiä.

Koska vasemmistolaisilta puuttuu lähes tyystin itsehillintä, niin siksi he ymmärtävät täysin jokaista muuta ideologista ryhmittymää, joka on yhtä halukas lähtemään kaduille riehumaan. Nykyaikana vasemmistolaiset ovat havainneet, että vain muslimit toimivat vastaavalla tavalla kuin kommunistit. 

ANKKATESTI:

Kaltainen etsii kaltaisiaan, eikä ihminen koskaan kysele ideologian perään silloin, kun hän näkee jonkun muun toimivan fyysisesti samalla tavalla. "Jos se näyttää ankalta, ja ui niin kuin ankka, ja vaakkuu kuin ankka, niin se on todennäköisesti ankka." Tähän mennessä kaikki ne, jotka ovat lähteneet kaduille riehumaan, ovat kirkkaasti läpäisseet ankkatestin. Kaikilla mielensoittajilla on pienin yhteinen nimittäjä; he kuuluvat vaakkujiin.

Kaduilla riehujien pienin yhteinen  nimittäjä ei ole ideologia, vaan käytös. Vasemmistolla ja muslimeilla on täysin samanlainen käytös mielenosoituksissaan, joten juuri siksi vasemmistolaisten on lähes mahdotonta esittää mitään kritiiikkiä muslimeja kohtaan ja juuri siksi muslimit äänestävät vasemmistolaisia. Kyseessä on lajiutuminen. Vasemmistolaiset ja muslimit kuuluvat samaan ekologiseen lokeroon, eivätkä he siksi voi kilpailla toisiaan vastaan.

Ihmiskunta syntyi siksi, että satoja miljoonia vuosia sitten samankaltaisesti käyttäytyvät otukset eivät voineet pitää toisiaan vihollisinaan. Lajiutumisen kannalta kaikkein tärkeintä on käytös; Jos joku yksilö koetaan uhaksi niille, jotka ovat nynnyjä, niin silloin uhaksi koettu joko kuolee pois tai joutuu omilleen, jolloin sen pitää etsiä niitä yksilöitä, joilla on samanlainen käytös. Ja vasta lajiutumisen jälkeen syntyy yhteinen tapa raakkua ja kaakattaa. Muuten, oletteko huomanneet, että vasemmistolaisten ja muslimien mielenosoituksien äänimaailma kuulostaa samalta?

Lajiutumisen ensimmäinen pääsääntö toimii myös tänään. Olisi mahdoton ajatus, että evoluution lainalaisuudet olisivat hävinneet maailmasta silloin, kun homo sapiens keksi kirjoitustaidon. Niinpä on täysin selvää, että vasemmistolaiset ja muslimit katsovat kuuluvansa samaan lajiin vain siksi, että ne käyttäytyvät tismalleen samoin.

Retoriikkaa harrastavat kuuluvat eri lajiin kuin kaduilla huutelijat.

Kuten lajiutuminen edeltää puhetaitoa, niin samoin vasemmistolaiset ja muslimit eivät tarvitse omia hölmöjä ideologioitaan tajutakseen alitajuisesti, että he kuuluvat samaan lajiin. Eläintä miellyttää ensisijaisesti sen käytös, ja retoriikka tulee vasta valistuksen jälkeen, jonka saa aikaa jokin poikkeuksellinen yksilö.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Eikö olekin vitsin hauskaa, että kommunistit tykkäisivät jopa kapitalisteista, jos he hilluisivat kaduilla samalla tavoin kuin kuin muslimit. Kaduilla hillujille ihmisten uskonto ja poliittinen mielipide on täysin toisarvoinen juttu, joka on yksi yhteensen kanssa, että kaikenmaailman vaakkujat ovat sovussa samalla lammelle huolimatta niiden tieteellisestä lajinimestä.

Tieteessä teoriaa voidaan pitää totuutena, jos havaitaan ihmisten saavan samoja tuloksia kaupunkien poliittisesta johdosta riippumatta. Jokainen kunnon kommunisti vaatii, että myös kapitalisten pitäisi hillua kaduilla ja julistaa kommunistista manifestia. Nykyään sitä taidetaan kutsua jollakin toisella nimellä, jonka nimeä en ny tähän hätään keksi, mutta eiköhän se nimi löydy vaikka Skriptasta.