keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Halutaan potentiaalia

Suomeen halutaan lisää väkeä muutamasta eri syystä.

1. Suomen poliitikot haluavat kukkoilla unelmillaan olevansa satamiljoonaisen kansakunnan suuria johtajia.

2. Suomen poliitikot haluavat lisää väkeä, jotta siitä riittäisi  tykin ruuaksi.

3. Suomeen halutaan lisää porukkaa, koska silloin kansakuntaan tulisi suurempi potentiaali sille, että suuresta populaatiosta ainakin yksi saisi kultamitalin olympialaisten maratonilla.

4. Suomeen halutaan lisää porukkaa, jotta poliitikoiden ei tarvitsisi itse olla esimerkkejä terveestä ikääntymisestä, jonka puitteissa ihminen olisi henkisesti terve ja voisi tehdä fyystistä työtä satavuotiaaksi asti.

Siinäpä nuo syyt taitavat olla. En ainakaan ole koskaan kuullut, että poliitikot vaatisivat Suomeen lisää väkeä siksi, että suurempi populaatio tuottaisi suuremmalla todennäköisyydellä myös keksijöitä. Edellä sanottu on totuus siksi, koska kaikki tietävät, että lähes kaikki kehitysmaat ovat Suomea väki"rikkaampia", mutta jostain syystä niiden vanhustenhuolto on Suomea surkeampi ja niiden tieteelliset saavutukset ovat varsin mitättömiä, vaikka Suomi lahjoittaa joka vuosi miljardeja erilaisina sijoituksiin verrattavina avustuksia kehitysmaille.

En itse voi nähdä mitään etuja sille, miksi Suomesta pitäisi tehdä satamiljoonainen kansa. Katsokaa vaikka Kiinaa tai USA:ta, niin niissä on absoluuttisessa köyhyydessä asuvia moninkertaisesti Suomen väkiluku.

Facebookista.

Seuraavakin uutinen tämän päivän Suomesta on kuin suoraan parodia-albumista, koska eihän voi olla mahdollista virallisen suvaitsevaisuuden mukaan, että väestöltään pieni maa voisi tuottaa mitään edistystä. Suvaitsevaisuuden ensimmäinen pääsääntö on, että tarvitaan vähintään satamiljoonainen kansakunta, jolla olisi edes vähimmäispotentiaali auttaa ihmiskuntaa kehittymään muussakin kuin ravaamisessa ympäri olympiaadia.

2.12. 2020: Suomessa kehitetään mullistavaa koronarokotetta – mutta rahoitus uhkaa loppua kesken.

Ja noita uutisia suomalaisten tieteen tasosta tulee lähes päivittäin. Kuten sanottua, niin en olisi huolissani siitä, että kehitysmaissa ei olisi sisäsyntyistä potentiaalia. Kehitysapu on valmiiseen kaivoon kaivoon kannettua vettä, joka pitäöä yllä uskoa siihen, että kehitysmailla ei itsellään ole potyentiaalia, vaikka niillä on valmiina se potentiaalien potentiaali, joka on liberaalien märkäuni: satamiljoonainen väkimäärä.

Ei kommentteja: