tiistai 15. joulukuuta 2020

Petteri Järviselle ja muille ihmiskunnan vihollisille

Globaalia yhtenäisyyttä vaativa EU haluaa tuhota planeetalta kaikki ne yritykset, jotka menestyvät parhaiten vain siksi, että niiden johtajat ja työntekijät ovat muodostelma planeetan kaikkein parhaimpia aivoja planeetan kaikilta eri suunnilta. EU:n toiminnassa ei ole minkäänlaista järkeä. Jos EU oikeasti haluaisi maailman parasta, niin silloin EU toimisi kuin Google, joka tarkoittaisi sitä, että EU ottaisi alueelleen vain niitä, joilla on kykyä itsenäiseen ajatteluun. Samaa ajatusta: Kansallinen Suomi OY.

Pidän jokaista sellaista ihmiskunnan vihollisena, joka haluaa tuhota ylikansallisen yrityksen vain siksi, ettei sillä ole varteen otettavaa mantereista kilpailijaa. Ei pitäisi olla liian vaikeaa tajuta, että joku yritys pystyy menestymään kansainvälisesti vain silloin, kun sen työntekijät ovat kansainvälisiä. Google ja muut kansainväliset yritykset pärjäävät vain niin kauan, kun ne eivät tuijota omaan napaansa, vaan haluavat työllistää maailman parhaimpia aivoja.

 On alueita, joille kilpailu ei sovi. Tiede, sähköposti, internethaku ja planeetan kartta ovat semmoisia. Ne voivat palvella yhteistä hyvää vain siten, että ne ovat globaaleja. Kaikki ne, jotka vaativat kilpailua ja viholliskuvia, ovat ihmiskunnan vihollisia, kuten esimerkiksi puolueet ja uskonnot.

Eurooppalaiset joutuvat maksamaan kalliisti siitä, jos yhden toimijan tilalle tulisi kymmenittäin muita, joiden digiosaaminen olisi lähinnä persiistä. Tänä päivänä, 15.12. vuonna 2020 en kuullut ainoastaan politiikkojen suusta, miten huono juttu Google on, vaan jopa tietotekniikasta jotain ymmärtävät väittivät, ettei se ole yhtään hyvä juttu, että planeetallamme on kehittynyt yhteenkuuluvuutta, jonka yhteinen nimittäjä on yli sadan neljän kymmenen ylittävä älykkyysosamäärä.

Historia on kauhukertomuksia siitä, miten barbaarit haluavat tuhota ja tappaa jokaisen, joka vähänkin osoittaa suurempaa älykkyyttä. Viime vuosisata oli erityisen sadistinen kaikille vähänkin älykkäille. Barbaarinen julmuus älykkäitä kohtaan alkoi Venäjällä 1900 -luvun alussa ja sen kliimaksi oli natsi-Saksa, joka halusi tuhota maailmasta maailman älykkäimmän ihmisrodun, juutalaiset.

Näinä päivinä maailman suurimmat yritykset kohtaavat samanlaista vainoa, jolla kaikki diktaattorit ovat aina halunneet tuhota ne, joista voisi muodostua rauhanomainen ihmiskunta. En näe mitään eroa EU-komissaarien ja Hitlerin välillä, koska molemmat haluavat pysyä vallassa vain siten, että he eivät pysty tunnustamaan mitään itseään korkeampaa olevaksi.

EU, Venäjä, islam, Kiina ja muut diktatuurit haluavat tuhota maailmasta kaikki ne toimijat, jotka ovat onnistuneet keräämään yhteen järkeviä, omilla aivoilla ajatelevia ihmisiä.

Mielestäni on erittäin typerää, että EU, joka haluaa olla koko mantereen diktaattori, alkaa sölköttää, että se ei hyväksy alueelleen muita monopoleja. Jos EU ei hyväksy monopoleja, niin miksi se itse haluaa olla monopoli?

On hyvin outoa, että EU hyväksyy aluelleen sellaisia monopoleja, joilla se on täysi saamaton; Miksi kummassa EU ei kiellä USAn miehitettyjä avaruussaluksia? Ainiin, EU:lla ei ole antaa minkäänlaista omaa avaruusalusta sille alueelle. Tästä huomataan helposti, että EU-komissaarit haluavat kampittaa planeetan parhaimmat aivot netistä vain siksi, että Ranska voisi kuvitella pärjäävänsä kilpailussa jollakin vitun 1980 luvun MINITELlillä. Ei pitäisi olla vaikeaa kuvitella, mlllaista se olisi, jos Suomessakin olisi tarjolla satoja eri sähköpostin tarjoajia, joiden ohjelmat olisivat niin bugisia, että juuri yksikään suomalainen en pystyisi lähettämään toisen tarjoajan sähköpostiin yhtään mitään. Koska EU ei hyväksy sellaisia yrityksiä, joiden työntekijät ovat kansainvälisiä, tai EU ei hyväksy edes niitä, jotka pystyvät ajattelemaan!

Miksi muuten Suomen valtio haluaa yhden tietojärjestelmän koko valtakunnan terveydenhuoltoon? Eikö olisi todella upeeta, jos kaikilla sairaaloilla olisi oma tietojärjestelmä, koska EU on myös sitä mieltä, ettei ole hyvä juttu, jos kaikki voisivat sujuvasti olla yhteyksissä kaikkiin?

Tänään myös nörtit kautta median osoittivat, miten vähän he välittävät infran toimivuudesta. Googlen toimivuus on 99,99 prosenttisesti parempaa kuin Suomen valtion demokratian toimivuus. Jos Google olisi yhtä epäluotteva kuin Suomen valtio, niin Google olisi mennyt konkurssiin jo silloin, kun se vielä oli Deja News. Tuotako todella Suomen ykkösnörtti haluaa Suomeen? Suomen valtio on välttynyt konkurssilta vain siksi, että planeetalla on niinkin terveitä yrityksiä kuin Google, jonka ei ole tarvinnut lainata Suomen valtiolta penniäkään, vaan Suomen poliitikot ovat jopa tuhlanneet miljoonia suomalaisten veroja, että Google toisi osan globaalista infrastaan Suomeen.


Ihmiskunta tulee varmasti joskus liittymään galaktiseen liittoon, Se liitto ei tule suvaitsemaan mantereiden kilpailuja, puhumattakaan, että se suvaitsisi galaksien välisen kilpailun. Koska, silloin kaikki korkeimman teknologian yritykset haluavat yhdessä kehittää asioita.

Ajatelkaa vaikka, miten valtavasti ihmiskunta edistyisi, jos Google, Samsung, Nokia, Xiaomi, Microsot, LG, Huawei, OnePlus, Motorola ja muutama muu korkeimman tegnologian yritykset yhdistyivät. Tai kuvitelkaa, miten meillä ei olisi yhden yhtäkään puoluetta, jos vain planeetan 59 parasta maata yhdistyisivät planetaariseksi liitoksi!

Ihmiskunnan kaikki valtiot tulevat lyhyen ajan sisällä muodostamaan planeetan hallituksen. Se ei voi onnistua niin kauan, kun meillä on mantereisia hallintokeskuksia, jotka ovat valmiita tarjoamaan kansaisilleen typerämpää teknologiaa kuin mitä sillä mantereella on tarjota, jonka yrityksien aivot ovat kokoelma maailman parhaita aivoja.

Jos EU haluaa hajottaa Googlea, niin se ei ole todistus kehityksestä, vaan se on paluuta kivikauteen päin. Euroopassa ei ole ainuttakaan toimijaa, joka voisi tarjota ihmisille yhtä hyviä palveluita kuin Google, joka itse asiassa on tuonut globaalin osaamisensa jopa Suomeen. Ja tämän kaiken EU:n typerät mitään sanomattomat komissaarit haluavat tuhota, nörttien myötäaikomuksilla.

Lopuksi haluan kertoa, että politiikka ei ole milloinkaan yhdistänyt heimoja, kansoja, kansakuntia tai mantereita. Vain tiede ja tekniikka luovat yhtenäisyyttä erilaisten ihmisten välillä. Se ei maksaisi paljoa vaivaa, kun jokainen voisi huomata, miten kumuloituva tiede ja sen myötä tehnikkaa on yhdenmukaistanut kansakuntia. 

Tämän päivän nerokkaimmat IT-alustat eivät suinkaan ole missään mielessä murentamassa yhteisöllisyyttä, Mutta jokaisen maan poliitikot, jotka katsovat olevansa altavastaajia, eli huonomman tekniikan käyttäjiä, ovat suuna päänä vaatimassa ihmiskuntaan sellaista epäyhtenäisyyttä, joka on päinvastaista kaikelle erilaisuudelle. Katsokaa mitä tahansa kommunistista valtiota, niin ne pitävät vihollisinaan vain niitä, jotka ovat niitä itseään kehittyneempiä. Jopa kouluissa itsenäiset oppilaat joutuvat kiusatuiksi, koska alemman tyypin olennot vihaavat kaikkea älyllisyyttä.

Ottakaa huomioon se, että Google ja muut suurimmat IT firmat ovat planetaarisia kehityskeskuksia. Googlen aivoina eivät ole amerikkalaiset, vaan ne aivot ovat parhaimmat aivot kaikilta mantereilta.

Google ei suinkaan ole amerikkalainen, vaan sen aivot ovat kaikkialta ympäri planeettaa. Vain pelkät typerykset haluavat tuhota sen kehitysalustan, jonka puitteissa koko planeetta voisi yhdistyä rauhanomaisesti. 

Ei ole mitään muuta keinoa yhdistää ihmiskunta kuin tiede ja teknologia. Nokia melkein onnistui siinä, mutta Nokian mahdollisuuden tuhosivat typerät johtajat. Politiikka ei voi koskaan eikä ikinä yhdistää ihmiskuntaa, koska politiikka on jo ruohonjuuritasolla pelkkää narsismia.


Voiko tämä olla mitenkään järkevää uutisointia;

"Tunnin katko osoitti, miten paljon me tietyn ison yrityksen palveluja käytämme", Kyberturvallisuuskeskuksen Matias Mesiä toteaa..

Miksi internetasiantuntijat eivät ole lainkaan huolissaan siitä, että Suomenkin valtio saattaa olla jopa kuukausia toimintakyvytön etsiessään jotain vitun kompromissia hallitukselle? Valtioille siis sallitaan jopa kuukausien lamaantuminen (esim: "Belgia sai vihdoin hallituksen"), mutta jos kymmeniä vuosia moitteettomasti toiminut ylikansallinen yritys kokee pienen katkon, niin jopa nörttien kuninkaat pillahtavat itkuun.
Mitä tämä oikein todistaa ihmisten ajattelukyvystä? Ovatko kaikki tulleet hulluiksi, vai onko tässä vain yhdenlaisen hullun mielipide, jota ei tarvitse lukea, koska sehän on vitun hienoa tuhota maailman menestynein yritys ja sen mukana kymmenien tuhansien nerojen elämä, jolle vetää vertoja vain natsien suorittama juutalaisten kaasutus.

Haluaako Suomikin osallistua Googlen tuhoamiseen vain siksi, että Suomi saisi Googlen neroja pakolaisina Suomeen ja siten jotkut vitun älykääpiöt voisivat taas unelmoida ylikansallisesta "Nokiasta", joka valloittaa koko maailman, jolle kukaan ei mahda mitään. Aivan samaa paskaa, kuin mistä joka ikinen vitun poliitikko haaveilee, "Vain meidän puolue voi pelastaa koko maailman" -- jos vain estämme muut monopolit....

Miksi Suomen politisoiduille nörteille ei riitäkään kehitysmaalaisten maihinnousu? Olisi ihan fiksua, kun Suomen nörtisöidyt poliitikot olisivat yhtä innokkaita tuhoamaan kehitysmäärärahojen nielut kuin miten he nyt haluavat tuhota luovuuden lähteet.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Minä lätkäisisin miljardisakot ennen muuta laiskoille ja tyhmille. Tai jos ne eivät kykene maksamaan sakkoja, niin sitten laittaisin ne hakkujen kanssa kaivoksiin.

J. Jörgensen kirjoitti...

Paljolti samaa mieltä, varsinkin Nokian surkean kännykkäbisneksen osalta. Mutta, et näytä oikein muistavan mitä kyseenalaisia piirteitä tuollaiseen ylivertaiseen mahtiin myös liittyy. En itse esimerkiksi ikinä käytä Googlea, enkä varsinkaan sen gmailia, koska en anna erityistä arvoa niiden harrastamalle käyttäjien tietojen urkkimiselle ja myymiselle kaikille halukkaille ostajille. Lärvikirja kerää tietoa tietysti vielä enemmän, mutta sen se tekee kuitenkin avoimemmin. No, ei kai se käyttäjien taidokas koukuttaminen nyt niin eettisesti ansiokasta ole sekään. Ja tietojen myyminen on silläkin pääbisnes.