torstai 24. joulukuuta 2020

Joulun toivotukset oikeuden tuomareille

 Isis-vaimot ovat uskossaan Allahista seuraavia. Siitä huolimatta heitä ei aseteta murhasyytteeseen vaikka he ovat jättäneet paljastamatta Suomen oikeusviranomaisille meneillään olevasta kansanmurhasta, monista eri kansanmurhista.

On nähty, miten islamistit pitävät halpana koko länsimaista järjestelmää, puhumattakaan niiden oikeusistuimista, joten ilmi selvästi islamistit uskovat, että jopa jalkavaimot ovat ylempiarvoisia kuin Helsingin huumepoliisin päällikkö. Ihmetellä vain voidaan, miksi oikeus katsoo, että jos naaraspuolinen jättää ilmoittamatta kansamurhasta, niin häntä ei voida syyttää mistään, mutta ...

Tässä toteutuu sama vanha käytäntö, että nakkivaras hirtetään, mutta valtion kassan voi omia ilman mitään seurauksia. Onhan se hyvä juttu, kun yhden rikollisen tapon salailu on kamalampi rikos kuin kokonaisen kansanmurhan kertomatta jättäminen, vaikka motiivit voivat olla molemmissa tapauksissa samat, eli omaan yli-ihmisyyteen uskominen.

On muuten kirjoitettu, että naisten tasa-arvotaistelu tulee lopulta karmeaan lopputulemaan ja siinä naiseus ei lopultakaan merkitse yhtään mitään.

Tämä nykyaikana suoritettu aivopesu tunteilun maailman valloittamiseksi tuottaa jo nyt karvasta hedelmää, että edes yliopistojen proffat eivät pysty ilmaisemaan järkeviä lauseita, vaikka he olisivat psykologeja, koska oppilaat hyökkäävät välittömästi jokaista järjellistä ajattelijaa vastaan.

Voitaisiin vakavasti harkita kansamurhasyytettä sitä hemmoa kohtaan, joka keksi tunneälyn. Tunneäly oli heti ilmestyessään täältä katsoen idiottimaisin ilmaisu ikinä, ja kun nyt nähdään, mihin tunteilun korostaminen on johtanut, niin ei voi muuta sanoa, että tämä kaikki oli jo ennalta kirjoitettu ja sen lopputulos on meille ilmoitettu.

On todella merkillistä, miten jotkut uskovat, että natsismista kirjoittelu johtaa kaasukammioihin, mutta tunteilun ylistäminen ei tee ihmisistä vähintään yhtä typeriä mihin natsit pystyivät. Kaikki ideologiat ja uskonnot ovat ensisijaisesti tunteilua, joten kaikkein tuhoisin ideologia on se, kun suoraan ylistetään tunteilua.

Uskomusten historian kliimaksi on siinä, kun tunteilulle ei enää tarvitse keksiä mitään ideologista erisnimeä, vaan ihmisiltä vaaditaan pelkkää hillumista pelkän hillumisen nimeen.

Ennen tätä tunteilun aikakautta tunteiluille annettiin niinkin kummallisia nimiä kuin kommunismi, sosiaalidemokratia, vihreä aate, vasemmisto, meetoo, islam, ....

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ISIS-huorat äpärineen ovat yksiselitteisesti uskonnollisesti motivoituneita,tunnuksettomia vihollistaistelijoita joiden tappaminen missä ja milloin tahansa ei ole pelkästään itsepuolustusta vaan se on jokaisen armeijan käyneen velvollisuus.Toistetaanpa se vielä: velvollisuus.
Jokainen voikin siitä päätellä mitä on tehtävä homoterroristi haavistolle,kiilusilmä stalinisti ohisalolle ja muille ISIS-kollaboraattoreille.