maanantai 22. tammikuuta 2024

EI VIHOLLISARMEIJAA SUOMEEN

 Kyllä. Haluan Suomeen sellaisia armeijakuntia, joista ei ole haittaa suomalaisille, vaan päin vastoin ; 

 Ystävällismieliset ja hyvin koulutetut vierasmaalaiset sotilaat vallan mielellään ja ihan vaistojensa vieminä pariutuisivat suomalaisten kanssa, jolloin Suomeen ei tarvitsisi tuottaa maahanmuuttajia. Ja olen varma siitä, että ystävälliset vierasmaalaiset sotilaat eivät pakottaisi suomalaisia omaksumaan omia kieroja uskomuksiaan, koska sehän olisi suoraan kuin vihollisen käsikirjasta.

Niinpä en voi nähdä mitään syytä sille, että Suomeen voisi hyvinkin tulla jopa 15000 tuhatta sotilasta yhden vaivaisen syksyn aikana, eikä yksikään niistä sotilaista vollottaisi, että kaurapuuro on huonoa, haluan hala............... Ymmärrän toki sen, että Suomessa jokaista mielipidettä kohden voi olla jopa 5 miljoona eriävää mielipidettä. Enkä pidä mitenkään pahana sitäkään, että tämäkin mielipide voisi saada jopa 5,65 miljoonaa eriävää mielipidettä, pelkästään Suomesta, jos imeväistenkin suusta jotkut sellaista uskoisivat kuulevansa.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Vihollisarmeijan sotilailla on yksi ratkaiseva ero muihin sotilaisiin nähden. Nimittäin vihollisarmeijan sotilaat raiskaavat naiset, kun taasen ysvälliset sotilaat haluavat lapsia, joista pitää huolta. Että semmottia tänään.

Brainleak kirjoitti...

Mielestäni vasemmiston tuottamissa maahanmuuttajien joukoissa näyttää olevan sen verran vihamielisyyttä Suomea, suomalaisuutta ja suomalaisia kohtaan, että heitä voitaisiin kutsua vihollisarmeijaksi.